Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Bence şey olmuş. Madara çektiği sıkıntılar yüzünden (BAAAAWWWWW) kişilik bölünmesine gitmiş. Bi benliği Konoha'yı isterken öbür benliği onu yıkmak istemiş. Sora Konoha'yı seven benliği galip gelmiş ve yıkmak isteyeni dışlamış. Konoha'yı seven benlik Madara'nın vücudunda kalıp adını Danzo yapmış, sevmeyen kısım da ruh olarak etrafta dolaşıyomuş. O yüzden kimse vuramıyo Madara'ya şu an.
Yaa, yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Abilify said:

Sam said:

yalnız madara anime'de yüzünü gösterdi geçen hafta da tekrar düşündüm: benziyordu suratının görünen bölümü danzo'ya. ikisinin de sadece sağ gözünde şaringan var. hani diyorum, bu adam space-time olayının cılkını çıkarıp kendinden kopyalamış olmasın? kopyasını da sasucke'yi terbiyeli kebap haline getirmek için kullanıyor olmasın? böyle göz ve burun yanındaki çizgiler aynı gibiydi sanki.

Saçı da benziyor.

http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/ZALIM.jpg?t=1261373210

gerçekten su götürmez bir benzerlik var.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Abilify said:

Sam said:

yalnız madara anime'de yüzünü gösterdi geçen hafta da tekrar düşündüm: benziyordu suratının görünen bölümü danzo'ya. ikisinin de sadece sağ gözünde şaringan var. hani diyorum, bu adam space-time olayının cılkını çıkarıp kendinden kopyalamış olmasın? kopyasını da sasucke'yi terbiyeli kebap haline getirmek için kullanıyor olmasın? böyle göz ve burun yanındaki çizgiler aynı gibiydi sanki.

Saçı da benziyor.

http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/ZALIM.jpg?t=1261373210

gerçekten su götürmez bir benzerlik var.
ahahahaha sesli güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Madarayla karşılaştıkları sahnede Madara sharinganını gösteriyor amaterasu çıkıyor. Direk tetiklenecek şekilde Danzou'nun sharingan-larını- görünce niye hiç birşey olmuyor. Sadece Madaraya özel bir olay mı yapmış Itachi? Yapmışsa nasıl yapmış Madara'nın kendi gözü bile değil gözündekiler.

Birileri beni aydınlatırsa über sevincem.
Sosyal ağlarda paylaş

madara=danzo diyen yok yahu kardeşi olma ihtimali çok mantıklı geliyor dedik...

itachi'nin yaptığı olay sadece madaraya ve 1 kerelik bir olaydı galiba zaten hep göz göze gelio bidaha bişi olmadı yani...
+ itachinin saskeye öle bişi yaptığına inandın sadece madaraya özel yapmış olabiliceğine mi inanmadın:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...