Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 buyrun Naruto 384 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sasuke gider orochimaruya tek atar sasuke gider itachiye tek atar sasuke gider tsunadeye tek atar sasuke gider paine tek atar sasuke gider konohaya tek atar sasuke gider önce kyuubinin sealını kırar kyuubi ortaya çıkar ona tek atar en sonunda sasuke gider narutoya tek atar. sasuke işini bitirdiğinde gider yılanlarıyla fantezi yapar. bumudur yani? ölme be itachi, al şunun aklını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 *sasuke spams i.w.i.n button* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 En sonunda naruto ölücek hokage olamadan sasuke hokage olucak böyle vicdan azabıyla yaşayıp duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 öyle kolay ölmez ya itachi. ilk bölümden beri beklenen savaş tek bölümde bitmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ULAN! Lan sasuke nasi alir lan hemen.bu kadarmi olcak lan kavga ne bicim manga lan bu Shift del cekerim ben boyle mangaya oha be.Ne power lvl yapmislar adami oha yani oha oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kishimoto=.. Yazmayayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Yalnız son sayfa da genjutsu ise hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ancak o kurtarır zaten durumu, yoksa ÇOK saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 saske > god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 itachi'den bekliyorum bir şeyler ama belli de olmaz jiraiya'nın olayından sonra onuda bir umutla beklemiştim son ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 eeeeeh, bu ne be ? manganın icine etmeye kararlı bu adam ya... su surede su kavganın bitmesinin imkanı yok bence de, isterse 100 bolum sursun, sonunda saske alamaz ya, almamalı, ya bu kadar buyuttugun itachi bu mudur kishimoto alla alla... saske itachi'yi alabilecek gucte oldugunu gosterecek ne yapmıs ki ya, jiraiya olunce bi sendelemistim zaten, zorla bıraktırtacak mangayı, adam gibi bi hale getirsin sunu ya =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 manganin adi onumuzdeki aydan itibaren Sasuke olucakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sakin olun :) kishi bunu hep yapıyor yine çıkar altından birşey. sasukenin arkasındada itachi belirir veya %50 güçle kapışan bir clone oldugu ortaya cıkar bla bla bla en azından ben öyle umut ediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kagebunshinlerini patlatabiliyordu ya unuttunuz mu. Kesin öyle birşey olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 benimde aklıma sasuke itachinin genjutsu suna kapıldığı gelmişti ama sasukede ilk snyden böle bi hata yapmaz diye üdşünüyorm ç. sonucta bnmde aklıma pek bişi gelmiyo . nese baklaım bidahaki hafta kishimto nsl düzeltcek durmu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Öh sasuke.Onu geçtim de İtachi>Deidara ve Deidara=Sasuke (neredeyse) dersek...Bir yerlerde yanlışlık var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 saske! özür dile abinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya yok tam tersi olacaktır, itachi de cok rahat alacaktır, daha mangekyou bile kullanmadı boyle savas mı olur ? itachi'nin saske'ye yenilmesi, hele bir de genjutsu'yla yenilmesi kadar sacma bisey olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kfg said: yhele bir de genjutsu'yla yenilmesi kadar sacma bisey olamaz... Kesinlikle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Viktor... Kötü haberlerim var.. http://narutochaos.com/forum/showthread.php?t=14404 Görünüşe göre bu sene Naruto okumaya biraz ara vercem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 take your mother and go demek istiyorum sasukeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fake desin biri.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pfff, bu ne yaa, faketir insallah... bi sene saske bebesini mi okuyacaz ??? bu arada yok mu bu hafta manga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Viktor said: manganin adi onumuzdeki aydan itibaren Sasuke olucakmis eğer fake değilse yazı Viktor'u ileri görüşlülüğünden ötürü tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar