Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sasuke gider orochimaruya tek atar
sasuke gider itachiye tek atar
sasuke gider tsunadeye tek atar
sasuke gider paine tek atar
sasuke gider konohaya tek atar
sasuke gider önce kyuubinin sealını kırar kyuubi ortaya çıkar ona tek atar
en sonunda sasuke gider narutoya tek atar.
sasuke işini bitirdiğinde gider yılanlarıyla fantezi yapar.

bumudur yani?

ölme be itachi, al şunun aklını.
Mesaj tarihi:
eeeeeh, bu ne be ? manganın icine etmeye kararlı bu adam ya... su surede su kavganın bitmesinin imkanı yok bence de, isterse 100 bolum sursun, sonunda saske alamaz ya, almamalı, ya bu kadar buyuttugun itachi bu mudur kishimoto alla alla... saske itachi'yi alabilecek gucte oldugunu gosterecek ne yapmıs ki ya, jiraiya olunce bi sendelemistim zaten, zorla bıraktırtacak mangayı, adam gibi bi hale getirsin sunu ya =)...
  • Admin
Mesaj tarihi:
sakin olun :) kishi bunu hep yapıyor yine çıkar altından birşey. sasukenin arkasındada itachi belirir veya %50 güçle kapışan bir clone oldugu ortaya cıkar bla bla bla en azından ben öyle umut ediyorum :S
Mesaj tarihi:
benimde aklıma sasuke itachinin genjutsu suna kapıldığı gelmişti ama sasukede ilk snyden böle bi hata yapmaz diye üdşünüyorm ç. sonucta bnmde aklıma pek bişi gelmiyo . nese baklaım bidahaki hafta kishimto nsl düzeltcek durmu :S
Mesaj tarihi:
ya yok tam tersi olacaktır, itachi de cok rahat alacaktır, daha mangekyou bile kullanmadı boyle savas mı olur ? itachi'nin saske'ye yenilmesi, hele bir de genjutsu'yla yenilmesi kadar sacma bisey olamaz...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...