ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 tsunade'nin totemi tutmadı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 efendim ben hikayenin nereye gidicegini goruyorum son savasa akdar tomino tadinda tek tek oldurucek milleti kakashi kesin gidicek tsuande gitmesse sasiririm kishimoto sannin dusmani boyle buyuk EPIK bir son savay yapicak narutoyuda oldurucek sonra saske ile sakurayi basgoz edip saskeyi konohanin basina hokage yapicak sonra topluca kishimotonun evini basicaz shippuden stili 40 bolum boyunca iskence yapip yilanlara aticaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 narutomania'ya gelmemis daha, nereden indirdiniz siz ? bi de raw ne oluyor =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 raw japonca versionu oluyor buda dlyi bulamayanlara Naruto 387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 valla naruto en sonunda paine 9 kuyruğu birden sallamaya başlar. o zamanda pain gerçek paini görür. jiraya devride bitti zaten. iyiki arşiv yapmıyorum yoksa bende sinirden silerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Süper oldu bence ölümü. Sonunda sağlam bir Naruto görebileceğiz. Hatta Berserk Mangaya dönsün Naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Çok üzüldüm ben ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Jiraiya oldu, ben daha okumam. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ero-sennin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 off jiraiya =(, yazık oldu yaw, flashback'lerle (simdiye kadar gormediklerimiz tabii) goruruz insallah super bi adamdı ya, yalnız pein kimmis simdi, acıklandı mı ? ben mi goremedim yoksa acıklanmadı mı anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Açıklanmadı henüz,ama jiraiya anlamış neyin nesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 6 tane gay işte anlaşılmayacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Evet, direk gayler. Ayrıyetten aşırı emolar bunu da unutmamak lazım (ACIYI BİLİYORUM 6 YOLUNDAN GEÇTİM!!!1!11bir). Artık iyice belli oldu Kishimoto'nun fantezileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Naruto yu bitirince gay-emo hentai başlar direk. Nasıl yapar bunu ero-senin e. Tam sıkılmaya başlamıştım mangadan geldi kurtardı şimdide Kishimoto yüzünden ne hallere düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yilan ve uchiha fetishi var adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 jiraiya anladı pain'in sırrını kurbağa kankasına söyledi oda tsunade'ye söyleyecek sanırım öyle birşey anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Koca mandayı kestirdi. ne yılan fetishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Naruto gibi diğer tüm karakterlere kıyasla farklı gözüken biriydi jiraiya.Şimdi boşluğunu ne dolduracak? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Naruto 383 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 off daha ne kadar geciktirecekler su pain'in kimligini yaw =), bu arada jiraiya'nın yuzunden naruto kısmını unutmusum, cat birden tobi'ye dalarken gorunce nooluyo lan dedim =), ama en azından bir sonraki bolum bayagı iyi olacak o belli... bu sasuke savası da cok kısa surecek bence, orochi'yi zayıfken yendi diye kendini bisey sandı, sen kim itachi kim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 of her şeyi ucundan ucundan gösteriyolar sinir oldum 1 hafta beklicez şimdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 anime yok da, manga da mı yok bu hafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Manga var. Raw'ı okudum ben. İlginç ve beklenmedik bir sayı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 güzeldi manga action başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yaw ben dün de görüdm ama onemangadaki çince. ingilizce olan bi siteyi sölermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar