Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 vader icha ichadan buna gecmis sanirim ciddi ciddi gitti ero sennin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Son sahnede gülümsüyordu,öldü olayı çok saçma bence. Asuma'da bile onca kare harcanmışken ero-sennine büyük ayıp olur böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 jiraiyanın gidişatı iyi değil de, o şekilde bitmez heralde... asıl merak ettiğim tobi vs 8 olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 itachi'nin de hayvan gibi olduğunu bildiği kardeşine karşı tahtta siklemez duruşu çok iyiydi. 2 harekette saske'yi tokatlasa ne iyi olur. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 valla ya sasuke dayak yesede aklı başına gelse güzel olacak.suigetsu vs kisame olayıda iyi ya bi sürü dövüş başlıyo güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 off sapık gibi okudum, bitirdim sonunda mangayı da =), jiraiya ben de olmesin isterim de hic sansı yok gibi duruyor, zaten 3 pain e karsı zor dayandı, elder'lar falan sayesinde, 6 tanesiyle ne yapacak... sasuke cok guclenmis de yine de itachi'yi yenemez ya =), mangekyou yeter zaten eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 itachi>sasuke>deidara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu arada yeni bitirdigim icin ilk kez cıkmasını bekliyecem yeni bolumun, manga hangi gunler cıkıyor ? bir de her hafta cıkıyor mu ? animesinde aksaklıklar oluyodu, bazı haftalar cıkmıyordu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 animesi perşembe günü çıkıyor, mangası da normalde cuma günü çıkıyor ama bazen cumartesiye sarktığı da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 İtachi tokatlanacak gibi bi his var içimde.Ama kesin kaçar maçar gene bişey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 itachinin tokatlanmasına daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kimse yeni bölüm için bir şey dememiş.. hayret. :) sayanora jiraiya-san. :P (ninjabuzz anime&manga çevirisini bırakıyormuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Helaaal. Direk shift-delete çektim 1,5GB'lik Naruto manga arşivime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 naruto umarım güzel bir rage geçirip, paini, sasuke yi filan gebertirde rahatlarız. jiraye :( gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Kaaan bişy yap olm ero-sannin'i kurtarmalıyız:( Şu manga çizerini öldürsek?Manga biter jiraiya da kurtulur? VİKTOR GÖREVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 naruto benim gozumde bitmistir alin abicim manganizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Ölmesin lütfen ama.Ne bu tüm sanninleri harcamaya niyetli bu adam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kojiroh said: Helaaal. Direk shift-delete çektim 1,5GB'lik Naruto manga arşivime. dur hele yaa :(. ölmemiştir jiraya yani daha belli değil ama umut kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 jiraiya ölmeyecek.. çünkü kalbimizde yaşayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Yok ya sırf ero-sennin olayı diil. Kishimotonun Sasuke ve emo fetişi, Naruto tarzı insanlara sürekli nerf çakıp onların içine etmesi olay. Bundan sonra böle, indirip okuyacam, sonra direk silecem. Hoş, bunun adama bi zararı dokunmicak tabi de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 RIP bakalım hikaye nasıl yön değiştirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kishimoto sana laflar hazırladım ama forum kurallarına uygun olmadığından atamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bundan sonra büyük katliam çıkar. herkes ölür. naruto biter. naruto'nun annesini gördük, ilginç oldu. raw olarak okuduğumdan bişi anlamadım ama annesidir heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 dayanamayıp rawı dl edenlere çevirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 cizız kırayst :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar