Armentum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sartherien said: yondaime gaiden de var buradan bakabilirsiniz... official değil bu, eger ilk sayfanın sol altına bakarsan deviantarttan birinin yaptığını görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evet offical degil ancak guzel ve mantiga uygun sekilde yazilmis bir hikaye gayet uygun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben pek beğenmedim ama çizimler iyi oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Çizimler gayet güzeldi. naruto reactions Geçen bölümün sonunda what will naruto's reaction will be? diye bitiyordu.Bu bölüm de aynı şekilde.Çok heyecanlandım acaba ne olacak? Haftaya kadar da beklenmez şimdi, birşeyler yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 guzel bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 452 feci dumur oldular sasukenin akatsukiden oldugunu duyunca...ninjalar epey sağlam çıktı ne olacak merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 3-2-1 ekşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 352 yalnız bu şinobiler sadece kunai filan kullanıyordu, sai ile wakizashi'ye geçirtip sasuke'den itibaren katana kullandırmaya başladılar. nodachi'li ninja çıksa şaşmayacağım artık. iyi bölümdü, ama bizimkiler halen reddedecek %99 ihtimalle heh. sasuke gelip konoha'yı tekrar yıksa gene affeder naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Önce söylenmek, sonra dayak atmak, en son affetmek narutonun doğasında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 valla pain i affetttikten sora sasukeyi affetmek zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ya tamam anladık naruto salak . O yüzden anlayamıyor hala sasukenin ne olduğunu . Peki ya sakura ? Lan onu da geçtim kakashi? Biri artık "sasuke kötü adammış lan aslında" desin yoksa çıldırcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kakaşi nötr, öğrencilerinin hevesini kırmamak için öyle davranıyor bence. sakura hadi aşıktı, o da bir bahanedir. ama naruto'nun cidden açıklaması yok yani, saplantı oldu çocukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 naruto nun gay oldugunu anlamadınız mı hala. bu sasuke sevgisinin baska acıklaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sakura: eek içim acıdı lan.Sasuke Konoha'ya bi tehdit değil ki.Adamın tek amacı klanının intikamını almak, onu da kimlerden alacağı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Elazul toparlamış o konuda başka söze gerek yok ama şunları ekleyim. İş ciddiyete binse narutoya gerek kalmaz sakurada yekler, diğer taraftan bir önceki bölümden gelen bişey vardıki naruto "şimdi sasukenin neler hissettiğini gerçekten anlıyorum" sözüyle güzel hintler verdi. Bu danzodan kurtuluş yok bari sasuke hakkından gelsin. Gelecek bölümdede 5 Kage bir araya gelecek, çooooooooooook uzun zaman olmuştu gaara'yı görmeyeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 elazulruby said: Sakura: eek içim acıdı lan.Sasuke Konoha'ya bi tehdit değil ki.Adamın tek amacı klanının intikamını almak, onu da kimlerden alacağı belli. konoha'nın hokage kim? danzo. sasuke kimden intikam alacak? danzo. demek ki konoha ile işi var sasuke'nin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ya danzo yanıyorum dese bi yere kadar umrunda olur herkesin, o tereddüt anında saske zaten işi bitirir.. Baştada açık açık diyodu zaten insanlarla işim yok elderları hizalıycam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sasuke team konoha ya gelse de karin in bacaklarina baksak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ama sonra benım yasadıgım acıyı yasayabılmelerı ıcın herkesı oldurcem, yanı sadce elderlar yetmez onlara benım yasadıgım acıyı yasatmak ıcın diyodu sasuke madaraya . yanı adam butun koyu kesmeyı dusunuyo suan. buda narutoya ters yanı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Tenten'in yaşadığı acının yanında diğerlerini acısı 0 kalır be.Kız, seri boyunca hiç bir halt yiyemedi. Bundan büyük acı mı var?Bir ara bi kaplumbağa vardı,Rock lee'nin hocası tarzında noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Yok o Songokuydu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Heh Gai ile Rock lee'nin de bir masterı vardı kaplumbağa,saskeyle dövüşü sonunda gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Kartan said: Heh Gai ile Rock lee'nin de bir masterı vardı kaplumbağa,saskeyle dövüşü sonunda gözüküyordu. Naruto Episode 24 de gozukuyodu animede galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Acaba Danzo ne kadar güçlü ben onu merak ediyorum daha hiçbir action görmedik ondan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar