Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Türkçe Wikipedia'nın Kürtçe hakkındaki makalesi : http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrt%C3%A7e_dili Ne kadar ironik; ben bir insanım ama ırkçılardan ırkçı oldukları için nefret ediyorum. Bu, beni de ırkçı yapar mı? Bilmiyorum ; ama , sanırım. Yine de biraz kendimi savunacağım: Bence ırkçılar kendi insanlıklarını unutup diğer insanların ortadan kalkmasını isterken , aslında kendi insanlıklarını redderler ; böylece onları birer insan gibi görmemize gerek kalmaz. Onlardan nefret edebiliriz. Yeterli mi? Hayır. Yine de : Ötekinin insanlığını unutan kimse , kendi insanlığını terk etmiştir. Bu okulunda ki çocuğa kürt diye saldıran için de geçerlidir , kadınları ikincil gören içinde , ister sağcı olsun ister solcu ister anarşist... Bence sorunun kaynağı Lilith'e kadar gidiyor. Biraz araştırın fark edersiniz. [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 16:39 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 @GERGE ırkçılardan nefret etmen seni de ırkçı yapmaz çünkü onlardan ırklarından dolayı nefret etmiyorsun. Irklardan nefret ettikleri için nefret ediyorsun :)
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 tremo bende sağcı yada solcu değilim ama ikisinede senin gibi saygılıda değilim. düşünce ve fikir belirtme adı altında. okul önlerinde cocukları toplayıp deliyürekçilik oynamaktır ülkücülük, ki benden iyi bilemezsin ne olduğunu, iddia ediyorum. solculukta sağcılıın kılık deıstırmıs hali. içi boş kavramlar. içi boş insanlarca sahiplenmiş. benım o lafı söyleme nedenim solcu olmam deil, solculuk ve sağcılık kavramlarından itina ile nefret etmemdir.
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 @krusty : yazımın başında belirtmiştim. kürtleri seviyor olup olmadığım açık ve net kimseyi ilgilendirmiyor şu hayatta. bu konunun ilgilendirmediği kişiler arasında da en önde bayrak sallayan sensin. yani seni hiç ilgilendirmiyor. kimse kürtlerin kültürü ya da geçmişleri olduğunu savunamaz. ayrıca şunu da bilin ki ne ıraklılar ne suriyeliler ne de avrupa ve amerika ülkeleri kürdistan kelimesinin hayal ürünü olduğunu bilmiyor aksine kürdistan bir ülke kabul ediliyor. barzani çıkar kürdistan devlettir der sonra biz de insanlar öyle düşünmüyor deriz. ne kadar ilginç ne kadar..
Öne çıkan mesajlar