oper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 arkadaşlar bir resolution changer programına ihtiyacım var ama programın C ye dosya atmaması gerekiyor.. önceden Resolution changer SX2 diye bi program vardı ama şimdi programın exe si yok internette.. başka da program bulamadım. bileniniz var mı böyle bi program??? bulundugum bilgisayarın çözünürlüğünü ancak bu şekilde değiştirebiliyorum o yüzden lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 oper arkadaşım buradan indirebilirsin ; [spo]http://software.techrepublic.com.com/search.aspx?compid=39913[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya yok işte sorunumuz burda.. dosyanın boyutu 19kb.. içinde exe yok.. nerde bulsam öyle.. dava mı açtılar naptılar anlamadım yani... 1Mb gibi bişe olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 windows kullanıyorsan çok kolaycana yazılabilir öyle bir program. çözünürlüğü kaç olsun istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 linux kullanıyosan daha da kolay yazılır çözünürlüğü kaç olsun istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 lol, ben herhangi bir diğer işletim sisteminde nasıl yapılacağını bilmediğim için kolaycana dedim vindoza http://www.mumchamber.com/projects/ChangeResolution.exe Not: width - height kolonlarını karıştırdığım için çok uğraştım, benim salaklığımaymış [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 10:38 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 satıp para kazanıcam :) [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 10:44 tarihinde, Caglar35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 http://www.dragger.org/RC.exe Bende yapmıştım :) iii bolbol Resolution changer'ımız oldu. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 10:46 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ooh döndüm köşeyi [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 10:50 tarihinde, Caglar35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 teşekkürler arkadaşlar. şu an deneme şansım yok.. bahsettiğim C ye dosya attırmayan bilgisayara geçince deneyecem :) teşekkürler tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya arakdaşlar bu programlardan birini kullandım ve çözünürlüğü değiştirmemle ekranın altı üstüne geldi.. yani ters döndü ekran. nasıl geri düzelticem ben bunu yaa çok acil yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 resolutıon changer ne alaka ki? masaüstüne sağ tık, properties işe yaramıyor mu? Yaramıyorsa nasıl olur yav?? wtf?? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 hüeeea hangisi bu? benim yaptığım olamaz, olmamalı. hangisini denediysen, diğerini dene, bakarsın düzeltir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yok müm :) Demek istediğim neden öyle bir programa gerek duyulsun?? Masaüstüne sağ tık, properties'den kolayca değişiyor. Ben değiştirilemeyen bilgisayar görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 c ye dosya yazdırmamalı diyor. o çözünürlük ayarı registryde. registry windowsta. windows c de. anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 said: bulundugum bilgisayarın çözünürlüğünü ancak bu şekilde değiştirebiliyorum o yüzden lazım... demiş oper, ondan ben sorgulamadım. bir bildiği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Vardır da garip geldi işte, bilgisayar yalan olmuş heralde, normal değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 söyledik ya işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 lan adamın bilgisayarına sıçtınız düzeltsenize =D ters dönmüş herşey yazık diilmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 neyse arkadaşlar sorunu hallettim.. çözünürlük ayarını seçip tekrardan değiştir deyince düzeldi... bahsettiğim bilgisayarda kısıtlamalar var.. o yüzden masaüstüne sağ tıklayarak falan olmuyo.. ;) pru anlatmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 abi madem registry ile oynayabiliosun, o muhabbeti de kaldırabilirsin kolaycana.. neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 yaw yok birader registry ile oynayamıyorum işte. sorun orda.. regedit komutu çalışmıyor.. bilgisayarlarda sağlam bi kısıtlama var. odtüdeyim ben .. 3 party programlarla değiştirebiliyorum.. sadece onlarla .. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çözünürlük değişiyorsa program registry ile oynayabiliyor demektir. yani regedit yerine 3rd. party bir registry editleme programı bulursan oynarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 işte dedim ya 3rd oparti gerek diye :) onu da bulduk zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çözünürlük değişmesi ile registry aynı şey olmak zorunda değil pru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar