Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resolution changer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir resolution changer programına ihtiyacım var ama programın C ye dosya atmaması gerekiyor.. önceden Resolution changer SX2 diye bi program vardı ama şimdi programın exe si yok internette.. başka da program bulamadım. bileniniz var mı böyle bi program??? bulundugum bilgisayarın çözünürlüğünü ancak bu şekilde değiştirebiliyorum o yüzden lazım...
Mesaj tarihi:
ya yok işte sorunumuz burda.. dosyanın boyutu 19kb.. içinde exe yok.. nerde bulsam öyle.. dava mı açtılar naptılar anlamadım yani... 1Mb gibi bişe olması lazım..
Mesaj tarihi:
teşekkürler arkadaşlar. şu an deneme şansım yok.. bahsettiğim C ye dosya attırmayan bilgisayara geçince deneyecem :)
teşekkürler tekrardan :)
Mesaj tarihi:
ya arakdaşlar bu programlardan birini kullandım ve çözünürlüğü değiştirmemle ekranın altı üstüne geldi.. yani ters döndü ekran. nasıl geri düzelticem ben bunu yaa çok acil
yardım pls
Mesaj tarihi:
neyse arkadaşlar sorunu hallettim.. çözünürlük ayarını seçip tekrardan değiştir deyince düzeldi...
bahsettiğim bilgisayarda kısıtlamalar var.. o yüzden masaüstüne sağ tıklayarak falan olmuyo.. ;) pru anlatmış zaten
Mesaj tarihi:
yaw yok birader registry ile oynayamıyorum işte. sorun orda.. regedit komutu çalışmıyor.. bilgisayarlarda sağlam bi kısıtlama var. odtüdeyim ben .. 3 party programlarla değiştirebiliyorum.. sadece onlarla .. ;)
  • Yeni Oluştur...