maelstrom Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 lise 2. sınıftayım, ev okul dershane üçgeninde sıkışıp kaldım. sıkışıp kaldım diyorum çünkü çok monoton bi hayatım oldu bu sene. günlük programımda boş zamanım çok az görünüyor ama nedense o programdaki ders çalışma saatlerine dahi uymuyorum. sanırım psikolojik bir baskı var üzerimde. ya da 5-6 aydan beri süregelen bir uykusuzluk problemi.. kendimi düşündüğümde suratım asık olduğumu anlıyorum her gün. sabah 8'den 16'ya kadar okuldayım, çıkışta da dershane, 18'den sonra boşum. bu saatten sonrası için yapacak değişik şeyler arıyorum ama bulamıyorum bu yüzden. sizce nasıl bir düzen kurmam lazım? ya da ne yaparsam mutlu olabilirim? sizin de başınıza gelmiştir bu durum. ne yapılabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 abi ben lise 2 de btn gün kız peşinde kosuodm dersane neymiş ya. hatta dersane hepten neymiş ben bıraktım gereksiz bişi ama ders alıodm. snn ayrıca baya boş vaktn war yap bişiler ne biliyim gez dolas kitap oku spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 maelstorm bende lise2deym ve bende dersaneye gidiorum.. aslına bakarsan benm de senden pek bi farkım yok,hayattan zevk aldıgımı söylesem yalan olur.. uykusuzluk problemi bende de var,okuldan ve kurallardan nefret ediorum,boguluyorum bazen ciddi manada kacıp gidesim gelio.. ama gene de herseyi tam olarak bıraktıgında daha bter oluo,ne biliim sinemaya git farklı filmler izle kendini baska dünyalara sok,degisik kitaplar oku o kitapların icinde kendini kaybet.. bunlar beni rahatlatıo,hayatımı biraz da olsa yasanılabilir kılıo.. e ben kız oldugumdan alıs-veris de cok ise yarıo tabii :d yada belki bu tavsiyelerim seni rahatlatmaz,kendini kesfet bence.. bi hobi edin kendine uygun,mutlu olabiliceen.. aksam 6dan soora yapabiliceen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 deamon bu arada bence kız pesinde kosmak sana yaramıs ama sevgili isleri insanı o kdr da mutlu etmio bea.. yani bilmiorum belki kisilik meselesidir yada ben kız oldugumdan bu sevgili olaylarına baska acıdan bakıorum ama bnm sevgililerim genel olarak bana sorundan baska bisi getirmediler,bikac gün mutlu oluosun soora bi de onun derdi eklenio bende.. ((gerci bnm iliskilerim de bi tuhaftı ya neese)) gene de kız pesinde kosma olayının cok ic acıcı olduunu düsünmüorum ben,daha beter acı verir insana bide karsılık alamassa.. ((tabii sevmeden gırgırına kosarsan o ayrı)) aman neese konu nerden nereye geldi.. sonuc olarak kendine yapıcak baska uraslar edin maelstrom.. [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 19:13 tarihinde, jksqe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 evde pc varsa sorun olmaması lazım, eğer yok oldugunu düşünerek yorum yaparsam; dergi falan al, cnbce izle, mp3 dinle, sana uyan bir müzik aletine başla vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ya geçer hepsi. fazla düşünmemeye çalış, arkadaş edin, ama kafa dengi olmaları mühim. Onlarla takıl, yukardaki arkadaşın dedigi gibi hobi edin, bişilerle uraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ders çalış. Adam gibi bir üniversiteye kapağı at. Sonra orada sosyal ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 otur ders calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Yanlis anlama dalga gecmiyorum, ergenlik bunalimi. Ayrica lise 2 de izin ver de hayatin biraz monoton olsun, otur 2 sene ders calis universitede napacaksan yaparsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 keşke lise 2 ye dönebilsemde ders çalışsam walla....pehhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 alla alla, ben lisedeyken her gun okul olsa keske, her gun boyle gulebilsek keske felan derdim.. Bir de kendin sıkılıyorsan felan, sıkılırsın yani normal bu karakterinin bir parcasidir oyle kabul et. Kimi insanlar yapacak bir suru sey bulurlar. Kimileri de hiç bir şey yapmazlar. Okur ogrenir konusur tartisir bir cok işe girişebilirsin, ama baskasi dedi diye degil, kendi egilimlerin zaten yolunu bulur.. Ama hayatinda hep bir şeyleri baskasi için ya da baskasinin sozuyle yaptiysan, kendi secimlerin felan yoksa, universiteye kadar sıkılırsın, orada her seyi kazanirsin ama kendi basina kalinca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Lise 2-3 sen istesende istemesende bu tempoda ve monoton geçecek... bari ders çalışta monotonluk bir işe yarasın yoksa üni hayatında benzer olur.. O değilde Lise2-3 hayatımın en güzel yıllarıydı... Tadını çıkar! yarın yeni bir sayfa aç ve okula giderken "offf yinemi okul" diye değil "annannsski gitip bitiyor lem Lise hayatı"diye git. Salak salak şeyler yap, anı edin.. ne bileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 daha lise 2 desin. önünde kocaman bir üniversite hayatı var. ailenden uzakta güzel bir şehirde izmir, bursa, eskişehir vb. bir üniv tuttur. eğlen, gez, dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 spora başla bence. boş duracağına ya da faydasız uğraşlarda bulunacağına hem eğlenir hem gelişirsin kendine güvenin artar saygın artar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 lise 2-3 te adamakıllı çalış, hayatının gerisi kurtulur. şimdi yatarsan, ileride çok vurursun başını taşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 maelstrom'a öğütler olmuş topic yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesela şu an gece 1:30 biraz önce balkonda sigara içerken, hayatımın çok sux olduğunu düşüyordum ki bu aralar gerçektende sux hatta cox. Böyle bir bunalım bir sıkıntı oluştu içimde anlatamam. Wow'mu oynasam diye düşündüm, kafamın bir kısmı hala boş olduğu için sıkıntı basacağını farkettim. Bende aldım kitabımı, okudum biraz, karakterlerin sıkıntıları varsa onların kilerin yanında benimkiler fıs kaldı, yada eğleniyorlarsa bende onlarla eğlendim. Keyfim yerine geldi. Birde uyku çekerim misler gibi üstüne. Cillop gibi kalkarım. Ama ulan off yarın koşuşturacam ya boşver life sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Wow'mu oynasam diye düşündüm, kafamın bir kısmı hala boş olduğu için sıkıntı basacağını farkettim benmiyim neyim.. 3 saat sonra ergonomi dersim var wowu bile açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar