ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Arkadaşlar ben bi haftadır içmiyorum yarın bir tane (yalnızca bir tane ) içicez arkadaşımla aynı anda bıraktık ama kafayı yicem bu ne ya deliriyorum böyle beynime bi baskı yapılıyor sanki hıırr... Sakız falan çiğniyorum e alkol de bıraktım söz verdim arkadaşa içmicem özel günler olana kadar.. Napıyım var mı aranızda bırakan canım çekiyor napabilirim bunun için.. Bi insanın arkadaşları sigaraya benzer mi ya bu ne işgencedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 3 günde bir hafif puro iç sigarayı yekten bırakıp kendini ona şartla veya kürdan taşı agzında devamlı veyada nikotin damlası ve stickerı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 parmaklarımı ısırıyorum ya sinirden of pof ne işgence bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bir arkadaşımın babası 30 sene önce bırakmış sigarayı; ama "her gün içmemek için mücadele ediyorum" demişti. Çok pis bişe sigara, bağımlılık yapıcılığını eroinle bir tuttukları boşuna değilmiş demek ki. Ancak sen yolun yarısını geçmişsin bence. En fazla 1 hafta daha sürer o kriz, sonrası gene irade işi ama daha kolay olacağı kesin. Ahh ve bir de "bir sigara" kavramı var hehe. İçme o bir tane sigarayı, zaten hep öyle başlamıyor mu? Madem verdin bir karar dur arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 git kolunu bacağını sakatla yine acıdan unutursun sigarayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 dört yıldır kullanıyordum.bir ay önce sinirlenip bıraktım,içmedim dahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bünye meselesi, inatçı olucan kararlı olucan ve direk bırakıcaksın. tiksindiricek şeyleri düşün, içme istegi uyandıgında direk ne menem bişi oldugunu gözünün önüne getir. odanda sağa sola sigara içmiş böle olmus haberleri yapıstır. kısaca kendi kendinin doktoru ol işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 "öyle bir iki tane içerim arada" yla bırakamazsın sigarayı. vücudun istediği bir nikotin miktarı var sigara içiyorsan belli bir zamandır.sen vücuda hiç nikotin vermessen vücut alışmaya başlar nikotinsizliğe ama arada bir tane içersen vücut nikotin açısından uyarılmış olur ve tekrar o eski nikotin miktarını almak ister.yani bırakıyorsan hiç içmeyeceksin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 en guzeli hiç başlamamak ^^ allah sabır versin tabi ne diim, oyalancak bişiler bul aklına getrme sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ghost_boo kim la bu arkadaş helal olsun elemana bea... Neyse benim başlamadan bırakmama sebeb olan Levent'e teşekkürler sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sigarayı sana tiksindirecek çeşitli işkenceler dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Nikotin Bandı Al Yapıştır... Ama Sakın Yapıştırdıktan Sonra Sigara İçmeye Kalkışma ÖLÜRSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bu nikotin bandını kullananlardan birisisin galiba. genel olarak kullanıcılar memnun mu bu meretin performansından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 nikotin bandıyla intahar dusunemıyorum.euhe ölürsün gibi bir sey soz konusu degil,nefes almayı zorlastırıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 @ghost_boo Ben seni en son gördüğüm de erkek arkadaşına bağırıyordun neden sigara içiyorsun diye. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 kızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Evet muhallebi'nin bahsettiği şeyi bende hatırlıyorum. Olayın üzerinden fazla geçmediğini göz önünde bulundurursak "SİGARAYI BIRAKAMIYORUM OFPOF NE İŞKENCE BEAAAA SUX" demen biraz anlamless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Snus ile birakmaya calisanlar oluyor, birakiyorlar da ama problem olan su ki Snus'a basliyorlar bu sefer : ) 2 gun geceleri kullandim, agzimin her tarafi yara su an ve sigara icmiyor olmama ragmen inanilmaz canim cekiyor 1 haftadir dizginlemeye calisiyorum. PS. Snus, Isvec sigarasi. Daha dogrusu tam sigara da degil, icmiyorsun, direk agizdan kana nikotin veriyor. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 14:35 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 nedenini anlayamadığım bi şekilde sigara içmediğim zamanlarda dudaklarımı yiyorum ağzım olduğu gibi yara oluyor. hani dudak tiryakisi felan da değilim ağzımda kürdan felan olsa da yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sigara içmeyince beynimden yanaklarıma doğru giden damarın titrediği gibi bi hisse kapılıorum,ne kadar gothicim. abi bu nikotin bandı mıdır nedir bunu kullananlar anlatsa biraz avantaj ve dezavantajlarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sigara icmeyi birakmanin en kolay yolu icmemek bunu biliyosunuz dimi 1 haftadir dokunmuyorum bu hafta bi tane icicem demek artik adam oldurmeyecem hakim bey diyip bi haftaya bi tane oldurucem diyen bir katil gibi geliyo bana lisedeyken derdim sigara icenlere, onun yerine gidin kendinizle oynayin, hem siz rahatlarsiniz hem de kendinize bi zarariniz dokunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yok şahsen benim için hiç kolay değil içmeyerek bırakmak,başka bir şeyler etkili olabilir düşüncesindeyim,zaten şimdi değil,üni bitiminden sonra sigarayı bırakmayı düşünüorum.o yüzden bu nikotin bandları falan nasıldır die sordum ama biriniz plx şeyinize takın be =)kullanan arkadaşlardan bahsettim tabi,bilgiyi internetten elde edebilirim,ama ne kadar tutarlı olacanı kestiremiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 pati de bir internet sitesi unutma, git doktora sor herkes gelip buraya ben X i kullandim onu kullan diyebilir saglikla ilgili konularda internete guvenmeyin, pati ye de guvenmeyin sonucta o da internetin bi parcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 burdan ortak bir yorum alıp ona göre eczacıma sormayı düşünürüm ki ,gerek yok doktor moktara,basit bi şey. sonuçta en son onun dediği olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bünye meselesi arkadaşım 3 hafta içmedi sonra bir anda patlak verdi gene başladı :) 1 hafta dayanıpta bırakan teyzemde var bir ilaç varmış sanırım onla bırakmıştı babamda hergün bırakıyo zaten :D Allah kolaylık versin cok zor su lanet seyi bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar