Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

si..sii..sigaraaa!

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bi haftadır içmiyorum yarın bir tane (yalnızca bir tane ) içicez arkadaşımla aynı anda bıraktık ama kafayı yicem bu ne ya deliriyorum böyle beynime bi baskı yapılıyor sanki hıırr...

Sakız falan çiğniyorum e alkol de bıraktım söz verdim arkadaşa içmicem özel günler olana kadar..

Napıyım var mı aranızda bırakan canım çekiyor napabilirim bunun için.. Bi insanın arkadaşları sigaraya benzer mi ya bu ne işgencedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşımın babası 30 sene önce bırakmış sigarayı; ama "her gün içmemek için mücadele ediyorum" demişti.

Çok pis bişe sigara, bağımlılık yapıcılığını eroinle bir tuttukları boşuna değilmiş demek ki. Ancak sen yolun yarısını geçmişsin bence. En fazla 1 hafta daha sürer o kriz, sonrası gene irade işi ama daha kolay olacağı kesin.

Ahh ve bir de "bir sigara" kavramı var hehe. İçme o bir tane sigarayı, zaten hep öyle başlamıyor mu? Madem verdin bir karar dur arkasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bünye meselesi, inatçı olucan kararlı olucan ve direk bırakıcaksın.

tiksindiricek şeyleri düşün, içme istegi uyandıgında direk ne menem bişi oldugunu gözünün önüne getir. odanda sağa sola sigara içmiş böle olmus haberleri yapıstır. kısaca kendi kendinin doktoru ol işte
Sosyal ağlarda paylaş

"öyle bir iki tane içerim arada" yla bırakamazsın sigarayı. vücudun istediği bir nikotin miktarı var sigara içiyorsan belli bir zamandır.sen vücuda hiç nikotin vermessen vücut alışmaya başlar nikotinsizliğe ama arada bir tane içersen vücut nikotin açısından uyarılmış olur ve tekrar o eski nikotin miktarını almak ister.yani bırakıyorsan hiç içmeyeceksin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Snus ile birakmaya calisanlar oluyor, birakiyorlar da ama problem olan su ki Snus'a basliyorlar bu sefer : )
2 gun geceleri kullandim, agzimin her tarafi yara su an ve sigara icmiyor olmama ragmen inanilmaz canim cekiyor 1 haftadir dizginlemeye calisiyorum.

PS. Snus, Isvec sigarasi. Daha dogrusu tam sigara da degil, icmiyorsun, direk agizdan kana nikotin veriyor.

[ Mesaj 26 February 2007, Monday - 14:35 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara icmeyi birakmanin en kolay yolu icmemek bunu biliyosunuz dimi

1 haftadir dokunmuyorum bu hafta bi tane icicem demek artik adam oldurmeyecem hakim bey diyip bi haftaya bi tane oldurucem diyen bir katil gibi geliyo bana

lisedeyken derdim sigara icenlere, onun yerine gidin kendinizle oynayin, hem siz rahatlarsiniz hem de kendinize bi zarariniz dokunmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yok şahsen benim için hiç kolay değil içmeyerek bırakmak,başka bir şeyler etkili olabilir düşüncesindeyim,zaten şimdi değil,üni bitiminden sonra sigarayı bırakmayı düşünüorum.o yüzden bu nikotin bandları falan nasıldır die sordum ama biriniz plx şeyinize takın be =)kullanan arkadaşlardan bahsettim tabi,bilgiyi internetten elde edebilirim,ama ne kadar tutarlı olacanı kestiremiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bünye meselesi arkadaşım 3 hafta içmedi sonra bir anda patlak verdi gene başladı :) 1 hafta dayanıpta bırakan teyzemde var bir ilaç varmış sanırım onla bırakmıştı babamda hergün bırakıyo zaten :D

Allah kolaylık versin cok zor su lanet seyi bırakmak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...