mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Hrant Dink Türkiyede Ermeni Propagandısını yapmış ve kanımın son damlasına ermenilerin hakkını sovunurum diyen üstüne sütük ermeni soyrımı vardır diyen türkiyeyi bölmek isteyen bir insan nasıl oluyorda bu anımın arkasından bütün basın yas tutuyor nasıl oluyorda bu vatan hain ni ölünce kahraman gibi lansse ediliyor nasıl bir bu iş ben ermeni değillim ben türküm Vatan hainlerine bu ülkede ekmek yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 YÜRÜ BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ayar verilmiş bile... Güzel verilmiş bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 arkadaş valla anlamıyorum şu popiler medya anlayışını bir vatan hain ni bir anda kahraman yapıyorlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Yasin Hayal siteyi hekledi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Evet , şu günlerde medya anlayışı gerçekten çok popiler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 edit: neyse ya ikili diyaloga girip kafa sisirmicem artik, geliserek degistim. @xaenin: scs [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 02:38 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Asimile olmuş insanların bu konuda konuşmaya hakkı yok İlke . Kış kış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 genclık gaza gelmıs berelerı cıkısta dagıtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 İnsanlarımız ne kadar gerizekalı.Bilmeden konuşmak, götünden atmak ne kadar kolay. Bastır koçum devam et. Bu gidişle ülkeyi kurtarırsın şerefsizim. Hrant Dink kim ki? [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 02:50 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Adamin "Turk" olmasinin tek sebebi anasinin babasinin Turk olmasi, "yoq" iceren bir yaziyla Turkluk ahkami kesen birini ciddiye alip sinirlerinize yazik etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 anam babam türk olmaya bilirde o ermeni propagandası yapmıyor bu ülkeyi böyleye çalışmıoyurm üstüne basa basa söylüyor ben ermeni değilim türküm (buda 28 şubat o vatan hainini anmak isteyenlere) kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Üstüne bastığından olsa gerek, doğru düzgün cümle kuramıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ambalaja takılmayın gençler. bir iki harfi yanlış yazdı diye ayar vermeniz çok komik. herkes sizin gibi baba parasıyla, sizinki gibi über eğitim alamıyor. bu konuyu açan arkadaş. ayrıca hrant dink senin dediklerinin 10% unu yapsa bile öldürülmeyi hak etmedi. cezasını hukuk verir suçlu olsa bile. bir iki katil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bir iki harf hatasi mi? Yok yerine yoq yazmak mi bir iki harf hatasi? Ayrica sen buralarin dayisi misin, gencler mencler ne oluyoruz? Baba parasiyla egitim muhabbetini de acma bence, uzulursun. Ayrica, Turklugun gururu olan Turkce'yi de adam gibi konusabilmek icin parali egitim gerekiyorsa, vah halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hey yavrum benim. GIEF KURTLAR VADISI BACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 arkadaşlar ben sorun olmak istemiyorum ama 28 şubatta bir vatan hain ni anmak ne kadar dogru düşün bir apo öldügünde 60 din insanın katili öldügünde onu anmak nekadar doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya k yerine q yazmak sana batıyor da neden edit:.. yazıyorsun attığın mesajı değiştirdiğinde. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama? millete saçma sapan bahanelerle sırf bir iki laf sokayım diye yardırmayı bırak artık. herif fikrini belirtmiş, ki adama katılmadığımı normal bir insansan yazdığım mesajdan anlarsın. ama ayar vereyim de n'olursa olsun diye saçmalamayı bırakın artık. adamı aşağılamak yerine adam gibi yapılması gereken doğrunun nasıl olması gerektiğini ve neden gerektiğini anlatmayı dene. de.. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 03:16 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Apo'yla da bir tuttun tam oldu... Ne diyorsun mawiman? Anlayamadım ki seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ayar nedir?Nasıl verilir? Ayar her mesajda kullanılması gerekilen bir kelimemidir? Hepimiz ayar mıyız? Tekrarlıyorum. GIEF KURTLAR VADISI BACK! LFM Kurtlar Vadisi (We have Polat Alemdar!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hepimiz wowcuyuz hepimiz ayarız bathory. bırak kenkin kendi kendini savunsun. kurtlar vadisi gibi raid düzenleme 1 adamın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 mawiman, hrant dink bu toprakların yetiştirdiği aydınlık insanlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bence apodan bile tehlikeliydi hiç olmazsa apo elinde silahla mücadele ediyordu biraz düşünün o ölen insan kimdi diye neler yapıyordu diye hangi gazete neler yazıyordu diye ? kaç kişi ve kaç savcı onun için dava açtı bu dava açan insanlar kimdi bir düşünün bir vatan haini için sakın ermene ni olmayın kaç kilisede görev yaptıgını bir düşünün papanın onun için söyledikleri hiç duydunuzmu ? sadece popiler basına inanmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 popiler basın bir yana, dünya bir yana tabii neler yazmış peki bu hrant dink mawiman, birkaç detay, bir iki link verebilir misin, ben merak ettim şimdi. bir iki örnek verebilirsen okuduğun yazılarından sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar