Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HRANT DİNK kim ki ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hrant Dink Türkiyede Ermeni Propagandısını yapmış ve kanımın son damlasına ermenilerin hakkını sovunurum diyen üstüne sütük ermeni soyrımı vardır diyen türkiyeyi bölmek isteyen bir insan nasıl oluyorda bu anımın arkasından bütün basın yas tutuyor nasıl oluyorda bu vatan hain ni ölünce kahraman gibi lansse ediliyor nasıl bir bu iş

ben ermeni değillim ben türküm

Vatan hainlerine bu ülkede ekmek yoq
Mesaj tarihi:
İnsanlarımız ne kadar gerizekalı.Bilmeden konuşmak, götünden atmak ne kadar kolay.

Bastır koçum devam et. Bu gidişle ülkeyi kurtarırsın şerefsizim.

Hrant Dink kim ki?

[ Mesaj 26 February 2007, Monday - 02:50 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
anam babam türk olmaya bilirde o ermeni propagandası yapmıyor bu ülkeyi böyleye çalışmıoyurm üstüne basa basa söylüyor

ben ermeni değilim türküm

(buda 28 şubat o vatan hainini anmak isteyenlere) kapak olsun
Mesaj tarihi:
ambalaja takılmayın gençler. bir iki harfi yanlış yazdı diye ayar vermeniz çok komik. herkes sizin gibi baba parasıyla, sizinki gibi über eğitim alamıyor.

bu konuyu açan arkadaş.
ayrıca hrant dink senin dediklerinin 10% unu yapsa bile öldürülmeyi hak etmedi. cezasını hukuk verir suçlu olsa bile. bir iki katil değil.
Mesaj tarihi:
Bir iki harf hatasi mi? Yok yerine yoq yazmak mi bir iki harf hatasi?
Ayrica sen buralarin dayisi misin, gencler mencler ne oluyoruz? Baba parasiyla egitim muhabbetini de acma bence, uzulursun. Ayrica, Turklugun gururu olan Turkce'yi de adam gibi konusabilmek icin parali egitim gerekiyorsa, vah halimize.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben sorun olmak istemiyorum

ama 28 şubatta bir vatan hain ni anmak ne kadar dogru düşün bir apo öldügünde 60 din insanın katili öldügünde onu anmak nekadar doğru olur
Mesaj tarihi:
ya k yerine q yazmak sana batıyor da neden edit:.. yazıyorsun attığın mesajı değiştirdiğinde. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
millete saçma sapan bahanelerle sırf bir iki laf sokayım diye yardırmayı bırak artık.
herif fikrini belirtmiş, ki adama katılmadığımı normal bir insansan yazdığım mesajdan anlarsın. ama ayar vereyim de n'olursa olsun diye saçmalamayı bırakın artık. adamı aşağılamak yerine adam gibi yapılması gereken doğrunun nasıl olması gerektiğini ve neden gerektiğini anlatmayı dene. de..

[ Mesaj 26 February 2007, Monday - 03:16 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ayar nedir?Nasıl verilir?
Ayar her mesajda kullanılması gerekilen bir kelimemidir?
Hepimiz ayar mıyız?
Tekrarlıyorum.
GIEF KURTLAR VADISI BACK!
LFM Kurtlar Vadisi (We have Polat Alemdar!)
Mesaj tarihi:
bence apodan bile tehlikeliydi hiç olmazsa apo elinde silahla mücadele ediyordu biraz düşünün o ölen insan kimdi diye neler yapıyordu diye hangi gazete neler yazıyordu diye ?

kaç kişi ve kaç savcı onun için dava açtı bu dava açan insanlar kimdi bir düşünün bir vatan haini için sakın ermene ni olmayın

kaç kilisede görev yaptıgını bir düşünün papanın onun için söyledikleri hiç duydunuzmu ?

sadece popiler basına inanmayın arkadaşlar
Mesaj tarihi:
popiler basın bir yana, dünya bir yana tabii

neler yazmış peki bu hrant dink mawiman, birkaç detay, bir iki link verebilir misin, ben merak ettim şimdi. bir iki örnek verebilirsen okuduğun yazılarından sevinirim.
  • Yeni Oluştur...