Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HRANT DİNK kim ki ?

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Hrant Dink Türkiyede Ermeni Propagandısını yapmış ve kanımın son damlasına ermenilerin hakkını sovunurum diyen üstüne sütük ermeni soyrımı vardır diyen türkiyeyi bölmek isteyen bir insan nasıl oluyorda bu anımın arkasından bütün basın yas tutuyor nasıl oluyorda bu vatan hain ni ölünce kahraman gibi lansse ediliyor nasıl bir bu iş

ben ermeni değillim ben türküm

Vatan hainlerine bu ülkede ekmek yoq
Sosyal ağlarda paylaş

ambalaja takılmayın gençler. bir iki harfi yanlış yazdı diye ayar vermeniz çok komik. herkes sizin gibi baba parasıyla, sizinki gibi über eğitim alamıyor.

bu konuyu açan arkadaş.
ayrıca hrant dink senin dediklerinin 10% unu yapsa bile öldürülmeyi hak etmedi. cezasını hukuk verir suçlu olsa bile. bir iki katil değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ya k yerine q yazmak sana batıyor da neden edit:.. yazıyorsun attığın mesajı değiştirdiğinde. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
millete saçma sapan bahanelerle sırf bir iki laf sokayım diye yardırmayı bırak artık.
herif fikrini belirtmiş, ki adama katılmadığımı normal bir insansan yazdığım mesajdan anlarsın. ama ayar vereyim de n'olursa olsun diye saçmalamayı bırakın artık. adamı aşağılamak yerine adam gibi yapılması gereken doğrunun nasıl olması gerektiğini ve neden gerektiğini anlatmayı dene. de..

[ Mesaj 26 February 2007, Monday - 03:16 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence apodan bile tehlikeliydi hiç olmazsa apo elinde silahla mücadele ediyordu biraz düşünün o ölen insan kimdi diye neler yapıyordu diye hangi gazete neler yazıyordu diye ?

kaç kişi ve kaç savcı onun için dava açtı bu dava açan insanlar kimdi bir düşünün bir vatan haini için sakın ermene ni olmayın

kaç kilisede görev yaptıgını bir düşünün papanın onun için söyledikleri hiç duydunuzmu ?

sadece popiler basına inanmayın arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...