AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Tekrar paticik.com forumlarının açılmasına çok sevindim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hasan bu imzadaki yeni charmı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 AresMajere, paticik en son kapandığında senin 50k olan NP nin 600k olmasini konusuordu :))) Sonra sen ban yedin. Taa ki gecenlerde acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Char satıldı zaten eski konuları açmanın gereği yok diye düşünüyorum ejder :) [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 03:16 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 valla bende çok sevindim ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 obarey paticik paticik.Valla oynuyom evde nası sevindim açıldığını görünce.Sanki yıllardır görmedim bi dostumu görmüş gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 oh be paticik o koca koca resimler anlamsız uzun imzalar uzayan sayfalar gerçekten sevindim :D yeni görüyorum ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 herkesin imzası neden sallamasyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 he lan oney ole 1 sayfayı doldurcak kadar imzalar :S koca koca yazılar ohhh be paticik hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 AresMajere 1 tane idi ..Adam 2 kişi _SS_ yi çıldırtmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 aresmajere bu oyunda bi efsane bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 yine yeni yeniden hosgeldin paticik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaWSuiT Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Sonunda açıldı ya süper bişey ya... Özlemişim burayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 xD harbi ya diğer sitelerde tat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 @MuslumGursex senin ronark orc grali aga MuslumGursex ile bi bağlantın varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 vaaay be kac gün önce acılmıs bende tesadüfen öğrendim.Hadi dedim bi paticiğe bi deneyim bi baktım anaa acılmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Efet bende geldim gencler. Sagolsun yonetici arkadaslar sifremi degistirmeme yardimci oldular. Iyi ki geri geldin pati ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Offffff çok sevindim ya biraz önce aklımdan geçti acaba nooldu bu pati diye bi bakıyım dedim.Açıldığını görünce şok oldum sanki çook uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı gördüm. I LOVE U PATI! I LOVE U PATI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 said: Offffff çok sevindim ya biraz önce aklımdan geçti acaba nooldu bu pati diye bi bakıyım dedim.Açıldığını görünce şok oldum sanki çook uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı gördüm. I LOVE U PATI! I LOVE U PATI! ilkere msn aracılığı ile açıldığını haber verdim 3 hafta önce falan sana söylemedimi yoksa :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Eski paticileri gormek beni gercekten cok sevindirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bugün öylesine bi tıklıyim dedim patiye, dumur oldum hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 kapandığına üzülmüştüm doğrusu. tekrar açılmasına sevindim. bu forumun beni çeken yanı, kullanıcıların birbiriyle seviyeli ve esprili mesajlaşmaları olmuştu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaWSuiT Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 İyi olmuş paticik 'in açıldığı. Bu arada Haso Sen Yaşıyormuydun ?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hosgeldin pati xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar