Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Böyle bir dükkan varmış bilen adresi tarif edebilecek var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Elbette.. Sinanpaşa pasajına giriyorsun..altkata iniyorsun. Ancak en alt değil. En altta bowling salonu var .. Onun hemen üst katında bir dövmeci görüceksin. Onun yanında da magic kartları , frp zarları , maketler satan bir yer var. Hatta orada magic turnuvaları falan düzenleniyor.. Kabalcıda da tuzlu fiyata bulabilirsin bir şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 pardon da, frp oyuncakları nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 transformers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 frp gibi aziz ol silph. transformers ne alaka be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Tşkler ghost_boo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 mavi bana söyler misin nedir bu frp oyuncakları? yani action figures duydum, rpg kitapları duydum, warhammer minyatürleri duydum, ama frp oyuncakları diye birşey duymadım. frp oyuncaklarıyla neyi kastettiğini de anlamadım. ciddiyim, izah edersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bone benim FRP ile alakam yoktur. Kitaplarınıda okumam, frp ilgimi çekmez. Dün msn den bir arkadaşım sordu "Beşiktaştafrp oyuncakları satan bir yer varmış biliyormusun ?" dedi. Bende bilmiyorum ama öğrenebilirim dedim ve gelip bu konuyu açtım. FRP oyuncağımı denir yoksa alet edevatımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hani oyuncaklar vardır, spawn figürleri, action man oyuncakları felan gibi şeyler. ama "frp"ye yönelik oyuncak diye birşey duymamıştım. yeni birşey mi çıktı diye merak etmiştim ben de. ondan şeyettim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 arkadaşın icin aklıma iki şey geliyor 1. d&d nin yanı en genel frp oyununun bazı oyuncuların cmbatlları daha zevkli kılmak adına kullandığı minyaturleri ve oyun tahtası 2. warhammer figurleri/modeleri 1. muthemelen ganlatılan yerde bulunabilirnir diğeri için sihire gitmen gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 anladım bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Cuce bende arkadaşımı msn de yakaladığımda sorucam bu oyuncaktan kastı ne acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ayrıca Nişantaşında gerekli şeyler de bulabilirsin tam açık adres veremem ama sanırım şeye yakın.. Neydi caddenin adı.. Hm.. Vali Konağı Caddesinin yan sokaklarından birinde sanırım.. Orada Frp kitapları , çizgi romanlar , figürler , zarlar ve masaüstü oyunlar falan bulabilirsin diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 şu anda hacı emin sokakta migrosun (yani taşındıkları büyük dükkanın) 1 sokak daha gerisindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Oyuncak kılıç, kalkan, mızrak, vs. olamaz mı? Çok dar görüşlüsünüz be canım. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 onlar için.. www.swordsonline.com pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar