Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ya beyler bendeki vaio gereksiz ısınıyor buna çözüm olabilcek bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Fanın sürekli çalışmasını sağlayan programlar vardı ama hatırlayamadım şimdi. Bi de bu meretler zaten çok ısınır, yok ben gözlemimde haklıyım diyorsanda hemen servise git. Yanan, patlayan pillerden birisi denk gelmiş olabilir. vaio nun pekçok modeli geçen seneki hatalı üretim pillerinden müzdarip idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben cam altlık kullanıyorum. sehpanın üstünü cıkardım onunla kullanıyorum güzel oluyor. fan cıkıslarını ve klavye üstünü süpürge ile bir çek arada tozları azaltsın. arka planda calısan ve cpu yoran programlara bak gereksizleri kapat. evde fazla ısı alan yerlerde tutma. her türlü önlemi aldın da yine fazla ısınıyor ise servise götür bir açıp içini temizlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 cok saolun beyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 sony'nin kullandığı toshiba pilleri içeren 1.4 milyon kadar bilgisayarı pilden kaynaklanan ısınma sebebiyle geri çağrılmıştı. bu haberi bir araştırıp sonra da sony yetkili mercilerinden birini aramanı sonra da bilgisayarını değiştirtmeni tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 müm, tersi. sony'nin kullandığı toshiba pilleri değil, toshiba'nın kullandığı sony pillerinin ısınma problemi vardı. dell ve toshiba çok çekti o sony pillerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 toshiba'nın dell'den aldığı lityumları sony'nin toshiba'dan aldığı iyonlarla (oha) dell'in laboratuarlarında birleştirip sonra da sony'nin toshiba'dan aldığı ama toshiba laboratuarlarında gelşitirdiği boyalarla yine dellin fabrikalarında boyarsak pillerin ebesi isyan ediyormuş. şimdi mutlu musun racta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu ısınma cok buyuk bir sorun olmaya basladı herkes ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 küresel isinma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar