Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 farkındayım açıklayıcı bir başlık olmadı ama daha iyisini bulamadım. Ses ayırma ile ilgili bir program istiyorum.Yani nasıl anlatsam şöyle; Bir müzik parçasında diyelim bas gitarin sesi lazım.Şarkı daki o bas tonundaki ssei ayıracak ve ayrı bir ses dosyası yapacak. Kolonlara ses bölmeyi olayı var diye biliyorum ama stereo ile program istiyorum. Var mıdır böyle bir şey :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 öyle şeyler var hatta winamp eklentili falan ancak her şarkıda yaptığını iddia ediyor ammmaa sadece üstüne kayıt üstüne kayıt şeklinde doldurulan albümlerde işe yarıyor..vokallerde daha etkili genelde
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 sağolun adobe'yi satın alabileceğim bir site vs. var mı yoksa torrent mi çakmam gerekecek?
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 audition'da ensturman ayırmayı bulamadım,nasıl yapılacağını anlatabilecek var mi ?
Öne çıkan mesajlar