Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 biraz geç farkettim de bu abileri eskiden pek severdim dağıldıklarında da çok üzülmüştüm.şimdi elime geçti 2006da retrospective diye albümleri çıkmış best of yapmışlar.şimdi toplandı mı bu grup geri yoksa istek üzerine best of yapıp bıraktılar mı gene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 toplanmışlarsa çok süper olur, biraz googleda araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Metal Archives'dan cpliyorum; The band split up in 2002. November 2006 will see the release of EMPYRIUM``s new album ``A Retrospective...``. As the title suggests, this is a look back on the work of Ulf Theodor Schwadorf's unique band. Apart from newly mastered songs from EMPYRIUM's four studio albums, ``A Retrospective...`` contains a newly recorded and newly arranged version of ``The Franconian Woods In Winter's Silence`` (off ``A Wintersunset...``) as well as two new tracks. The extensive booklet contains a profound biography to unravel the history of the band and all its influences music- and content-wise, and will make transparent the whole artistic aspect of EMPYRIUM and its changes in the course of years. Empyrium zamanında dinlediğim 1-2 doom grubundan biri olduğu için ayrı bir saygım vardır adamlara :) konu başlığını görünce aklıma geldiler birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 a retrospective ile ilk çıkan 4 parçalı demo albümleri elimde mevcut. isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar