heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 off abi oyunun tam en güzel yerinde bu hatayı verio sinirim bozuldu nedeni nedir bunun bi tek benim bil. yapıo format atıorum düzelmior oyunu yuklerim olmuor off yardım pls ben naapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 0x40D7c5a0 deki memoriyi okuyamamış yenisini al bence ve ya repair programını çalıştır muhtemelen çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 repair 131 ya da 133 onlardan birini çözüyodu, bu hata için baya uzun bir sticky var tech. forumunda onu okumanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 link atarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz fazla vaktim olmadığı için çok tşk yardımcı olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ayrı ayrı 2 ram mi var makinanda ? eğer öleyse çakışma yapmıs olabilir bende 132 hatasını ram için verdi bi biostan ram lari 333 mhz de calıstır sorun çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 User name'ini biliyorum herakles_1986, HaX0r you soon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 haluk naber? ^^ Resmi forumlarda karşılaştığın sorunla ilgili başlıkları araştırmakla işe başlayabilirsin. Eğer sorunum nev-i şahsıma münhasır diyorsan da gene o forumlarda bir başlık açarak sorununa yetkili kişilerden gelen cevaplara göre hareket edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ram veya ramlerini (kaç tane takılıysa) kontrol et. ram test eden programlarla test et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet ya donanım ya da yazılımlardan birinde bir sorun var sanırım.. ben de vardı ondan çalışmıyordu o hatayı veriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hunn abi hayırdır isim felan biliosunda tanışıomuyuz merak ettim yaf :) hayır tanışıosak bilelim bizde forumda dostlarımız varmış felan ayrıca muhallebi sen gel beni hackle :D hack me if you can :D ehuue nese beyler şimdilik bi hata yok eyw çok saolun yardımlar için bios tan 333 yaptım ramleri düzeldi..... ayrıca burayıda isterseniz wow da aldığımız hataları düzeltme topiği olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 banada aynısını yapmıştı bir araki sayılı bilgisayarlardan birini kullanıyorum msnden birisi wow.exe zipleyip atsın sana üstüne extract et bazen yer bazen yemez %60 solution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 said: hunn abi hayırdır isim felan biliosunda tanışıomuyuz merak ettim yaf :) Wow- error'de username in ve Computer name gözüküyo Haluk :) Ama üstteki posta dikkat et yani çözebilir durumu .. Onun dışında evet ram'lerdeki çakışmadan olabilir eğer çift ram kullanıysan 1 tanesini söküp bilgisayara res atıp bi daha denemeni öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar