Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaçtan kaça kadar okuldasınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah 9 dan akşam 16.30 a kadar okuldayım. 8 ders saati sonunda pestilimiz çıkıyor. 4:30 da otobüs geçiyor. o saatte okuldan çıktığımız için haliylen yetişemiyoruz. ancak 5 teki otobüse binebiliyoruz. soğuk kış günlerinde titreye titreye otobüs beklemek korkunç birşey.[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz
Mesaj tarihi:
8.45-3.10 sanırım walla hiç dikkat etmemişim ha.
aynen otobüs durumu tam çıkış saati. eğer durağa koşarsak uzaklaştığını görebiliyoruz otobüsün ama.[hline]Feel Nothing
horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Azdım birden
Mesaj tarihi:
istanbul kadıköy ataşehir süper lisesi.[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz

[Bu mesaj trikeratops tarafından 17 September 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
15:30 da evden çıkıp otobüse biniyorum. 16:45 gibi okuldayım. Ders saati değişiyor ama yaklaşık 21:10 gibi bitiyor dersler. Sonra 21:20 otobüsüne binip 22:30 da evde oluyorum. Bazen ders biraz geç bittiğinden 23:30da evde oluyorum. Bazen de son otobüsü kaçırıp son trenle ve gecenin o saatinde kamyonculara otostop çekmekle uğraşmak istemediğimden arkadaşta kalıyorum.

edit: yazayım okulumu. Kocaeli Üniverstesi
edit2: yazım hatası. Berk sağolsun:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 17 September 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Ted İstanbul Koleji'ne gidioms (aslında kolej demeyi hiç sevmem çünkü hava atmış gibi oluo ama kolej yazmadan okulun adı yazılmıo) . 8:30 gibi başlıo okul galiba,15:45 de bitio...[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
Mesaj tarihi:
edit: lol adam ist demiş ben atlamışım hemen.[hline]Feel Nothing
Azdım birden

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 17 September 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sabah 08.30 da okul başlıyor

8 saat olduğu günlerde 15.20, 6 saat olduğu günlerde de 13.40'a kadar okuldayım. pztsi-salı-çarş 8 saat perş-cuma ise 6 saat bizde..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Mesaj tarihi:
iiymiş ya 6 olanlarda erken kurtulursun
vefa lisesi idi yanlış hatırlamıosam di mi
biz sabah akşam yedi saat gidiyoz 1 e geçince 8 olcak ooof of nolcak benim bu halim.[hline]Feel Nothing
Azdım birden
Mesaj tarihi:
8 ders: 8.00 - 14.55
7 ders: 8.00 - 14.05
6 ders: 8.00 - 13.15
Cuma'ya ozel tarife (namaza yetiselim diye :P): 8:00 - 13.05[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
Pazartesi ve Çarşamba 8:30 - 15:45
Salı, Perşembe ve Cuma 8:30 - 14:55

Nerdeee KaL'ın eski çıkış saatleri.[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki:
Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?
Mesaj tarihi:
gazi anadolu 8.30-4.10 pazartesi salı 8.30-3.20 diğer günler, öğlenci veya sabahcı olmak rulz sırf onun için evime daha yakın olan mimar kemale gitmeyi düşünmeye başladım son zamanlarda[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
Saint Benoit 8:00-15:10 şerefsizler dersleri 45 dakka yapmış bi de geç çıkıyoz yaf[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Saat 8 de başlıo okul 8 ders yapıoruz 2 gun
pazrtesi salı 15:10 dan çıkıoruz
çarşamba perşembe 7 ders
cumada 7 ders + tören ama
+ benim bide pazartesi çarşamba okul takımı antremanlarım var çıkışta sux oluyo iyice akşam 7:30 evdeyım[hline]Mr. Molko
  • Yeni Oluştur...