Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 NTV de şuan, ilk yarı bitti ve oldukça çekişmeli geçiyor. Kaçırmayın derim ;)
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 maçı seyredemedim ama 78-69 yenmişiz.helal olsun avrupada bişi yapamadık ama nu gidişle şampiyon olucaz gibime geliyor :) BEKO Basketbol Ligi'nde, 21. haftanın en önemli mücadelesinde Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'i 78-69 yendi. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe Ülker 43-41 önde kapattı. 3. periyotta İbrahim Kutluay ile sayılar bulan Fenerbahçe Ülker, 3 periyodu 66-57 önde geçti. Son periyotta, Mirsad, Solomon ve İbrahim ile sayılar bulup farkı koruyan Fenerbahçe Ülker, sahadan 78-69 galip ayrılarak ilk yarıda yenildiği rakibinden hem rövanşı aldı hem de olası play-off eşleşmesinde eşitliği sağladı. Fenerbahçe’de 26 sayı ile oynayan İbrahim Kutluay maçın yıldızı olurken, 14 sayı ile oynayan Mirsad da savunma ve hücumda gösterdiği başarılı performansla galibiyette önemli rol oyandı. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom'u yenerek rakibinden rövanşı alan ve zirveye yerleşen Efes Pilsen, bu mağlubiyetle liderliği kaybederken, lacivert-beyazlı ekibin en etkili isimleri 15 sayı ile oynayan Haislip ve 13'er sayı üreten Nicholas ve Cüneyt oldu. kaynak:www.ntvspor.net
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Tekrar FB - TT mücadelesine dönüş yarış hadi bakalım :D forza TT edit: o değilde birimizde alpella taraftarı olsun :D yazık adamlara savunanları yok [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 18:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 acaip çekişmeli oluyo bu sene harbiden. her an her takım 1. bitirebilir ligi.
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Maçın 3. periyodundan itibaren Fenerbahçe 7+ farkla sürdürdü maçı. Son periyodta Efes Pilsen etkili olamadı pek. Fenerbahçe iyi savunma ve garanti hücumlarla sonuca gitti. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 18:54 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
tellos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Maçı baştan sonuna kadar izledim, bu arada maçın başında Mehmet Okur'un annesi ile roportajda vardı Okur ailesi bütün olarak basketbola ilgiliymiş=) Bi ara maç üçlük düellosuna döndü İbo gene gazı gelince durdulamaz oldu, ama bence maçı asıl kazandıran Aydın Örs savunması oldu. Efes gibi takımı hep zorlama şutlara zorladılar. Efeste ayakta kalan tek isim Cüneyt oldu.. Güzel maçdı oldu..
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 iyi alan savunmasi yapti fb ve dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama fenerbahceli oyuncular hemen her basketten sonra formalarini felan optuler gaza gelip cigliklar attilar, artik nasil bir moral a$ilanip gaz verilmi$se "ulan bu oyuncularin ruhu var" dedim kendi kendime.. feberbahce bu maci alip ayni zamanda olasi playoff e$le$mesinde de 1-1 e getirdi durumu..
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 efesi tutarım. ama bu kadar mal hücum edilemezdi son periyotta ya. ibo nun da her attığı girdi nerdeyse. cidden iyi bi şutör olduğunu bi kere daha kanıtladı.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ibo bitirdi zaten olayı. ben haislip hayranı olarak pek umdugumu bulamadım haislipten.
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 cüneyt in ayakata kaldığını düşünmüyorum... efes mac boyunca topu içeri indiremedi...Haislip den faydalanamadı son yılların en kötü efesini izliyoruz ligde ve avrupada . bunun en büyük sebebi efesin geçen yılki guard larının 2 sinide serbest bırakıp jenkins ve cüneyt gibi efes pilsen ekolü ile alakasız oyuncuları takım bünyesine katmasıdır...
Öne çıkan mesajlar