Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Romantik | Sinan Çetin

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
Kadrosunda Okan Bayülgen, Semih Sergen, Selahattin Duman, Rebekka Haas, Nail Kırmızıgül, Yasemin Kozanoğlu, Esin Moralioglu, Toprak Sergen ve Teoman gibi bir çok ünlü barındıran 2004 yılında Sinan Çetin tarafından çekilen fakat gösterime 2007 Mart'ında girecek olan Plato Film yapımı romantik bir film Romantik...

Sinan Çetin içine sinmediği gerekçesiyle bir türlü yayına sokmamıştı filmi. Defalarca montaj masasına yatırılan film nihayet seyirciyle buluşuyor.

SiyahKahve
HoplayanManda

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 15:08 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bugün gittim, feci komik bir film. Komedi filmi olarak mı çekmişler bilmiyorum ama baya güldüm ben. Absürd bir film olmuş, diyaloglar feci kasış, dramatik olacağız diye çalışmışlar galiba, bana öyle geldi; fakat olamamışlar, çok komik olmuşlar.

Böyle dram, romantizm falan olur diye düşünüyordum, YOK. Tavsiye ederim; ama dramatik olmayan sahnelerin komikliğini izlemeniz için tavsiye ederim. Eski Yeşilçam sineması gibi. Teoman ve Yasemin Kozanoğlu rezil oynuyorlar. Okan Bayülgen de kendine göre kötü; ama Teomanla Yasemin Kozanoğlu'nun yanında Al Pacino gibi kalıyor.

Öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...