Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Fallen Sword Gördüğünüz üzre referanslı linkimizide koyduk. antipati olmasın lakin oynayacak arkadaşlara her türlü yardım yataklık ve gönül borcum olur. Oyun tahmin edebileceğiniz gibi web sitesi şeklinde. Haritalar ve kendilerine has mobları mevcut hatta haritaları, questleri, mobları, itemlerin özelliklerini görebileceğimiz bir site bile var. http://www.fallenswordguide.com boş zamanlarda oynanası bi oyun günde 2 öğün oynasanız yeğdir. Oynadıkça detaya gireriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yok mu oynayan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 vakit buldukça oynuyorum daha level 2'yim. gelişiyoruz yavaş yavaş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ben 10 um nickte SoKillMe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 nick Uhur. kasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Kayıt oldum ama 10 dakikadır validation code gelmedi. 3 kere elimle gönderttim hala gelmedi. Çalanı bulunca kötü olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 junk a baktın mı? benimki 1 dakikada geldi. gerçi beğenmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Abi ben de beğenmedim lvl 2 oldum bıraktım. Cok cabuk sıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 site çok kasıo o yüzden ben de sıkıldım. haritada yürümek saatler sürüo her adım başka bi eziyet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Arthur ben oynuyorum oyunda nickim Dilinus bana ulaşabilirsin.Belki guild fln kurarız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar