ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ya virtüözmüş kendisi, en azından o öyle söylüyor. Etrafa laf atmaktan, kavga çıkartmaktan başka yaptığı bir şey yok ama. Rock müziğin Ajdar'ı diyebiliriz belki de kendisi için. Efsane olan nedir, http://www.youtube.com/watch?v=aFf4AgtEdO4 biraz sabredin, videonun 04.20 - 05.10 arasını bir seyredin mutlaka, hatta devam da edebilirsiniz, aksiyonlarına devam ediyor çünkü kendisi. Evet, yarılıyorum hala. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 11:50 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 12:19 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 demin izledim ben de. inanılmaz bişey ya. ne desem boş ya. hala gülüyorum. yavuz çetin dinlerken gülmemi sağlayan ender şeylerden biridir bu video benim. :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ajdar kadar başarılı ise izlemek gerek..
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 rock müziğin ajdarı demek biraz ağır olur. evet biraz kafadan sakattır ama gerçek bir virtüöz'dür. telli, yaylı çalamadığı alet, veremediği ses yoktur. ajdar dediğiniz adam çikita diyip bütün ilgiyi çekerken bu adam hayvan gibi müzik yapıp sadece gitaristlerin bildiği bir adam olabiliyor. video süpermiş bu arada ahahaha.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya geyik kısmıydı o işin; ama açıkçası çıkıp böyle hareketler sergileyip de virtüöz olmak istemezdim. Virtüöz olmakla müzik yapıp adam olmak arasında fark var işte.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ee abicim dünyanın en ünlü rock grupları bile sahnede gitarından davuluna kadar herşeyi kırıp döküyor o zaman sesiniz cıkmıyo :)
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ama burda sorun kıramaması. hatta başka bi tarafını kırması.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Sevgili Dostlarım bu videom, 2004 Uluslararası Cemal Reşit Rey Gitar festivalinede Ülkemizde yaşanan medya ve müzik yozlaşmasına karşın yapmış olduğum bir protestodur...Aziz Türk Halkının sesini, duygu ve düşüncelerini dile getirdim. İsyanım kendi isyanımla birlikte Aziz Halkımın isyanıdır. Bu emperyalist yoz medya anlayışını esefle kınıyorum bir kezdaha. Aydın ve çağdaş bir Türkiye için sevgilerimle. videonun altında hasan cihat örterin açıklaması bu=)
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 evet bende izlediğimde çok gülmüştüm bu arada hasancihatorter nicki kendisine aittir youtube'daki. Sayfasından diger videoları ve bilgilerine ulasabilirsiniz. Birde Hasan Cihat Orter vs Asım Can Gündüz kapışması vardırki canlı yayında o efsanedir, Asım babanın, cihat orteri tarumar ettiginin kanıtıdır. Tavsiye ederim. Youtube'da var
Predator Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 asım can gündüzde bu adamın başka şubesi olsa da bu adamdan iyi çalıyo kesinlikle. hasan cihat örter klasik gitar çalsın ne biliyim ud çalsın perdesiz gitar çalsın da alla aşkına elektro gitarda solo atmaya kalkmasın. İnsan tekniğini bu kadar rezil duygusuz kullanamaz yani. video bomba ztn arkadaki müzisyenler bile yarılıyo :D
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 HCÖ Youtube'da kendi hakkındaki yorumlara küfürle cevap veriyor imiş diye duydum. Pabucumun virtüözü.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ahah yorumlar daha bomba.özellikle son ikisi.
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Asım Can Gündüz'ü ayrı tutalım rica edicem. Kendisi ezer gitarda bu amcayı hertürlü
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Çok kolay. Nota yok. Okumak yok. Onlar sonra, önce basitçe gitar çalmayı öğreniyoruz. *kafasına vurur Awesome Can Gündüz* Herkes öğrenebilir! Awesome Gitar!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yuh ya.. sanatçı falan değil bu adam.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 @-Cleglaw- adamı bu videoyu izlemeden önce tanıyo muydun ki sanatçı olmadığına karar verdin?
THiM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bir de bu adamın "Yeeeeah. Play the guitar like from me.....(telefon çalar) Alo, sultanım" videosu var ki, üzerine 10yüz bin milyon tane taklit videosu çekilmiştir. Tavsiye ederim :)
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ehehe evet o videosuda koparmıştı beni. bide adam bi videosun'da rahmetli Yavuz Çetin'e öğrencimdi benim diye bahsediyodu. Şaşırmıştım.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 iyi çalabilir ama iş çalmakta bitmiyor. bir sürü enstruman çalabildiğinide biliyorum kendisinin. o gitarları alabilmek için aylarca çalışan insanlar vardır(bunlardan biride benim), ayıptır, yazıktır, günahtır. sahne şovu yapiyim diye yığınla gitar kırıyor adam. iyi bir enstrumantisttir belki ama sanatçı olamaz gözümde. ayrıca biraz tanıyordum zaten daha önceden kendisini. kibarca yapılan eleştirilere bile acaip kaba saba cevaplar veren küfürbazın teki bu adam. mail atmıştım geçen yıl benim gösterdiğim saygının binde birini göstermeyip hakaretler yağdırmıştı benim gibi müzisyenliğe tutkuyla yaklaşan 16 yaşında bir gence. bu videodan haberdar değildim. süpriz olmadı aslında. böyle bi adamın böyle rezilce davranmasına şaşmıyorum... [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 01:04 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 01:05 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 patates çuvalı, ayıp be, kendi gitarını da kırıyodu armut, hayır kırmayı da kişiliği de geçtim, özendin madem, kırıcaksın, bi de 4-5 dakika daha uğraşıosun yakışmamış,olmamış ..rammstein dan büch dich senin için çalıyor... üstüne solo yazarsın artık
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Adam youtube yapılan yorumlara kızıp bir kaç usera küfür etmişti. Resmen çok komik küfürleri var bulan göndersin.
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ben Enstürmanını kıran her müzisyene kılım.. Malmsteen olsun , Paganini olsun , Herangi bir metal grubu olsun.. Bu herife daha da kılım.. Çünkü hem çalamıyor , hem de kırıyor.. Yani .. Dicek bişi bulamıyorum allah belasını versin onun çok pis sinirlendim..
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ben video kadar yorumlara da koptum =) - evet düştüm, ama neden düştüm bi sor.. - neden düştün üstad? - türkiye için düştüm.. yozlaşmaya karşı düştüm.. otoritelere karşı düştüm.. televoleyi kınamaya düştüm.. televizyona düştüm.. - yani? - bildiğin düştüm.. laaak diye düştüm.. anlamlı olsun olmasın kaygısızca bir heyhula içersinde düştüm.. arkada gülen dümbelekçiyi de kovdum. ayar oluyordum zaten elemana..
Öne çıkan mesajlar