Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gomeda

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Gazete de Cem Yılmaz'ın bile ti ye almaktan bıktığı hollywood tarzı gençlik gerilim filmi diye yazıyordu :D . Bide ilk fantastik türk gerilim filmiymiş öle demişler gazeteci abimizde patlatmış lafı :D .

"İlkler konusunda sorunumuz var galiba Dracula İstanbul da romantik komedi filmimiydi" gibi bişi yazmış ama koptum :D .
Sosyal ağlarda paylaş

Film şöyleki; düz bir şekilde izlediğiniz 50li Amerikan korku filmlerinin çok çok çok kötü bir kopyası gibi duruyor.
Ancak filmdeki her ayrıntıyı bir sembol olarak alıp filmin sürreal olduğunu aklınızdan çıkartmazsanız belki izlediğim en iyi film bile diyebilirsiniz.
Ben filme bugün gittim, perşembe günü(gnctrkcllin yarı fiyatına yaptığı günde) ve taksimde olmasına rağmen 20-25 kadar insan vardı ki bu biletlerin satıldığı yerdeki inanılmaz kalabalığa nazaran çok çok düşük bi sayı, zaten filmi bütün salon kahkahalarla izledi ve son yarım saatte insanlar yanlarındakilerle muhabbet etmeye başladılar.
Ben filme 2. kez gitmeyi düşünüyorum, filmi "normal" bir film olarak düşünemiyorum. Çünkü güzel yapılmaya çalışılan bir film bukadar kötü olamaz altında bambaşka şeyler olmalı en kısa zamanda filme 2. kez gidip filmin saçmalıkmı harikamı olduğunu anlamaya çalışıcam. Ortalama bir film olmadığı kesin...

[ Mesaj 26 February 2007, Monday - 22:16 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle belirteyim ki filmi henüz izlemedim, hatta böyle bir filmden ancak geçtiğimiz hafta haberim olabildi. Buradaki yorumları da okuduktan sonra merakımdan internette biraz araştırdım ve şaşkınlık içindeyim şu an. İzleyiciler tamamen iki zıt kutup oluşturmuş durumda. Ya tamamen sevmeyen hatta yabancı sitelere dahi neredeyse nefret dolu Türkçe yorumlar yazanlar var, ya da Türk sineması için yeni bir çığır açtı diyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...