malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 abi bakiyi görünce ali ereni özledim beşiktaşta. rahimi falan. trabzonun defansı da s.o.s ler veriyo,sıkıntı yaratır bu da onlara.ama hücum hatları kusursuz du gerçekten. bi de gökdeniz azıcık kafasını kullanmalı,yattarayla arasında bu kadar fark olmamalı,yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yazıklar olsun 11 salak ve kulübedeki diğer salaklar artı teknik direktör yönetim yönetimdeki diğer salaklar doktoruna kadar tüm hepsi değişmeli ben böle rezil bişey görmedim hakkım ı helal etmiyorum hiç birine defolsunlar gitsinler artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 vestel manisa ilk 10 maçındaki gibi güzel oynasa heralde şimdi açık ara farkla lider o olurdu :) nebiçim bir lig bu böyle trabzon ve diğer üst sıraları isteyen klup ler bu yılı bir daha bulamazlar heralde:) inş fener tam bir şampiyon gibi oynarda antalya karşısında kaptırdığımız kupa da hakları olduklarını gösterirler yoksa ben feneride beğenmiyorum sezon başından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Maçı izlediniz mi bilmiyorum ama Baki ve Runje yi eleştrimeniz garibime gitti. İsteyen arkadaşlar maçın özetini digiturkten 90 dkk yine izlesin. İbrahim Üzülmez yüzünden maç gitmiştir. Atılan golleri izleyin. İstanbuldaki maçın aynısı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 refleksleri berbat bi kaleci bence runje,ketoya benziodu ümit ve ersan martinle karşı karşıya pozisyonlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ibrahim üzülmez birkaç pozisyon hatası yaptı ancak yediğimiz goller ofsayt taktiği ve defans+kalecinin kazmalığıydı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya bi de baki ye laf ediyorsunuz adam 3-2 yken %100 lük golü çıkarmış.keşke her takımda bi baki olsa.gerçi var ya,bizde cihan fenerde deniz falan.ne garip lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 İki Teknik direktör farkı ilk yarı ve ikinci yarı biri maçı garantiye alır hiçbirşey yapmaz. Diğeri çıkar soyunma odasında kıçını yırtar taktik yapar çıkar 7 dk da 3 gol bulur maçı koparır farkı kaçırır. Maç 2-0 a gelmiş. Sahanın en kötüsü Delgado oyundan almıyor. 2. yarıya ofsayt taktiğiyle başlıyor. Baki mercimek in ne iş yaptığını kimse bilmiyor.Sanki A takıma yeni seçilmiş 17 yaşındaki futbolcular gibi... Teşekkürler Yıldırım demirören ve Tigana ya. İlk defa bana maç izlememe kararı aldırttılar. Taraftara yazık.Ama yine en güzel sözü taraftar söyledi. "Şerefiniz varsa adam gibi oynayın" Yenil ama mücadele ederek yenil. Helal olsun ya hakkaten helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar