Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Evet oldukça garip ama böyle... Şimdi şöyle söyleyeyim. Geçenlerde bilgisayara format attım sıfırdan Windows (orjinal) kurdum. Daha sonra üzerine driver cart curtla beraber son msn versiyonunu kurdum. Ancak o zamandan beri sık sık ya windows ya msn çöküyor. Biri çökerse diğeri çalışıyor. Şöyle ki, windows çökerse mesela hiçbir window açılmıyor, çift tıklıyorum bilgisayarıma saatlerce sürücüleri arıyor. Programlar oyunlar normal hızda çalışıyor, ama mesela task manager açılmıyor, windows kapanmıyor, ya da ne bileyim internet explorerda bi linke gireyim dediğimde sadece beyaz ekran çıkıyor. Ama msn de sorunsuz çalışıyor. Ya da bu sefer herşey çalışıyor ama MSN sapıtıyor, böyle bekliyor açılana kadar, ya da mesela konuşma pencereleri donuyor birkaç dk sora açılıyor, yeni mesajlar geliyor. Özellikle uzun bir mesaj yazarken takılmalar oluyor. Bisüre sonra da iyice açılmamazlık ediyor. Üstüste 2 scandisk yaptım, biraz düzelir gibi oldu şu aralar ama hala her 10 açıp kapamadan birinde win çökebiliyor, ve komple çöküş yaşamasam da msn de de arada donmalar oluyo bi süre geçince düzeliyor. Var mıdır bunun çözümü? Neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 yüklediğin driver yada programlarda virüs olabilir. ekran kartı sorunuda olabilir. sen istersen virüs taraması yaptırdıktan sonra kasayı aç, fanlara falan bak temizle iyice, pasta sür sogutuculara, kartları spreyle varsa. anladığım kadarı ile senin sorunun ya virüsten kaynaklanıyor yada ekran kartından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar