Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dwayne Wade sakatlandı!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wade gecenlerde omuzundan cok cıddı bır sakatlık gecmırmiş ve ödem falan olustugu soylenıyor.en ıyı ıhtımalle 6 hafta oynayamayacakmıs kı bu da playofflara kadar oynayamayacağı anlamına geliyor.6 hafta sonra amelıyat olursa oynayabılecek duruma gelebılecekmıs kı bu cok rısklı bır durum.cunku benzerı bır durumda eskıden eddie jordan vardı oda amelıyat oldu ve daha sonra 1.5 seneme mal oldu dıyor.zaten o sakatlıktan sonra karıyerı dususe gectı kı zamanın ıyı skorerlerındendı.

Miaminin wade i kesinlikle riske atıcagına ınanmıyorum eger rıske atmazlarsa miami playofflara kalmayı başarsa bıle playofflarda oynatmayacaklardır.kısaca sezonu kapadı :)

bakalım wade siz playofflara kalabilceklermi :)şahsen doğunun bu sene bu kadar kotu oldugunu gordukten sonra pat rıley ın tecrubesı ve takımın tecrubesı ıle olmayacak sey degıl bence.

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 11:37 tarihinde, Finrod tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Phoenix önce takım olsun=) gönüllerin şampıyonu olur gene ..
Dallas rahat alır.
Wade'in görüntülerini gordum nba tvde acı ekiyodu cocuk geçmiş olsun izlemek keyif veriydu.
Mesaj tarihi:
oha :D daha ne takım olacaklar adamlar Marion'u pivot yapıp batı finaline çıktılar oyunlarıyla

Geçen sene adam en azından bir tane uzunumuz olsa çıkardık finale rahatlıkla.
Mesaj tarihi:
ya yetenel olarak süper takım saymakla bitmez amareler marionlar nashler vs.. yedeklerde cok saglam ama bi eksiklik var işte..)
Darkrider@ bu topic şahit pho bu sene şampiyon olsun sana nash forması alcam:)
Mesaj tarihi:
Tello$ bana da alsana Phx. forması.
Batı'da Phx.'in götürmemesi sürpriz olur. O takımdaki rotasyon Dallas'ta yok mesela.
Barbosa formda, Nash desen über, Amare geçen sene yoktu ama bu sene var. Diaw, Marion, Thomas...vs.

Wade'e gelince riske etmezler bencede. İyileşmesini beklerler.
Mesaj tarihi:
şahsen benim takımım olacak Wade,Nash,Amare,Bosh,Mehmet,Chris Paul,LeBron gibi adamlarım olacak 10 şampiyonluğa değişmem birini...

Miami inşallah buna göre ayarlar kendini,Miami'den çok Wade'in hazırlaması gerekir aslında.
Mesaj tarihi:
Bence Sixers $ampiyon olur.

Tutturursam bana Sixers'ı falan almanız lazım =)

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 00:58 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
umudumuz dallas ama hala nash i nası bıraktıklarına aklım ermiyor. nash de gide gide phx e gitti. zaten amare ve marion yetiodu all-star gibi bi takım oldular iyice. muhtemelen şampiyon da phx olur. doğuda washington da iyi olursa conf. final oynayabilir. onlar da gerçi sadece arenas a bakıyor ama..

+ edit:lebron un yanında avrupalı uzunları ilgauskas la cavs da doğuda söz sahibi olabilir. ama onlar da 1 numarada zorlanıyorlar. snow un nash e karşı oynadığını hayal bile etmek istemiyorum. :)

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 15:47 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oynayamadığını hayal et :P Nash'e karşı durabilecek tek kişi üstad kidd dir

edit: bana da deve yükü kadar para verseler dallas'tan phx e giderim bu arada :D

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 18:00 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o diil de dün gece cavs@miami vardı. miami %35 civarı faul atmasına rağmen maçı almayı bildi. cavs hakkında sölediklerimi istikrarsızlıkları sayesinde geri çekiyorum.

hastalık gibiydi. 24/30 üçlük atıp yarışmayı kazanan kapono bile, son 4 faulden 2 sini kaçırdı. shaq i sölemeye bile gerek duymuyorum. :)
Mesaj tarihi:
Detroit hep hediyelerle götürüyor şampiyonluğu. Daha önce Portland'in Detroit'e hediye ettiği Rashed ve şimdide Sixers'ın hediye ettiği Webber .
Şuanda şampiyonluğun 1 numaralı adayları
* Detroit ve Dallas
2 numarali adayları
* San Antonio, Phoenix

daha sonra Denver Utah Miami faso fiso..... Onlarında şansı var tabi.
Mesaj tarihi:
Wade'in sakatlığından sonra herkes Miami'nin şampiyonuluk umudu kalmadığını düşünüyordu (bende dahil ) ama Shaq i izledimde 31 sayı, 15 ribaund, 6 asist ve 1 la oynadi . Bu istatistiklerle oynamasi önemli degil . Sanki 4-5 yıl önceki Shaq gibi oynadı. Böyle oynamaya devam ederse şanslari var
  • Yeni Oluştur...