patateskabak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 arkadaşlar herkese tekrar merhaba paticik yine açılmış hemen atladım haberi alınca şimdi MYST online URU live çıkmış ben baya kafayı taktım oynayan bilen gören duyan varmı nedir ne değildir bilgilerimizi burdan paylaşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 nedir ne değildir biraz bahsetseydin :) oynayacak oyun arıyorum da beğenirim belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ünlü adventure serisi Myst in online versiyonu olacak sanırım. yanlız bildiğimiz mmo türlerinden farklı olacak gibi duruyo level quest felan yok gibi sanki, yani millet toplanıp birlikte çözecek bulmacaları felan.. öyle olursada bayabilir gibi geliyor..ama grafikler çok tatlı ki bu oyunu MAc de oynamıştım ben daha önce güzel bir adventure dı. http://www.gametap.com/home/myst/index.html ahan bu da sitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 free trial a tıkladım Sorry, GameTap is not available in your country. diye bir yazıyla karsılaştım. fikir çok orjinal geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar