evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 beni şu ana kadar tanimadigim kimse eklemedi neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 beni de biri ekleyip sözde kız olup olmadıımı sormuştu.. şanlıurfalıymış.. herneyse ingiliz sandı nickimde Türkçe kelimeler olmasına raamen.. The Open Glass PLS demişti Camı aç[glass=cam] yerlerde yuvarlanmıştım xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 @evo +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 kusra bakma sly :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sempatik puşt ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Abazalar bir millettir. Abazanlar demek istedin sanırım. Karıştırılıyor çok günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Dün başımdan geçen bir dialog. Adım Güneş olduğu için kız zannediyorlar genelde. A: Selam, isim neydi. B: Güneş. A: Nerden? B: Istanbul. A: Aaa ben de Istanbul. A: Kadıköy'deyim ben sen nerdesin? B: Kadıköy. A: Heh tesadüfe bak, buluşalım bir ara. B: Babanla buluş arkadaşım. *Block* [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:10 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:10 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 babasıyla zaten bulusuyordur hakaret olmamış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Gercekte oyle gelismedi dialog zaten. Makyajladım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ahuahusdf babanla buluş ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: ben: saka len azma hemen erkeğim ben ben: erkeğim ben olum bırakın şu sapıkça işlerinizi soruya bak bayanmısın burda biraz komik olmuş. lan valla erkeğim. bak ciddiyim erkeğim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 the open glass pls süper ya bunu kullancam bundan sora arkdaşlarıma hahheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar