BLACK_SUN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cabPqm1utZ4 persembe gecesi olanlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kaç tane party healer kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 2 pristimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 güzelmi bu şimdi????? evet güzel :) ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Oje boş muhabbetler yapıyorsun :) Canımı sıkma lam benim şişko :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 syrenx hurricaneyi aratirma kafeye gelmesin bakk sonra eeeeee det olur karismam ^^ odilde sende cakma patriotlusundemi yandan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ben orginal Patriot'luyum ojecik :) Hurr1cane deil kralı gelse bu gerçeği deiştiremez :) Koray abi'yi severim sayarım öz abimden farkı yoktur bana karışmaz o :) [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 00:04 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Murat , 6 kisiyle sizin 8 kişilik partyi aposlarin orda kestigimiz göruntuler yok bu videoda :D bi de senle 1v1 yaparken masterin yaninca kacma sahnenide göremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 VAy vay ne sahneler varmısh kaçırmışız pis oje sakladın mı len onları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 İşine geleni koymus cocuk caz eglensin birakinda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Bizim clanın Cz de olmadığı bi zaman çekmişler. Bide sizin Clanda 2 tane rouge var Adamlarla ''2'' vs 1 yaptım Orc ravenda ikisinide kestim(birbirlerini heallemelerine rağmen) Bugünde Sizin pk partysiyle en az 5 defa karşılaştık 5. de de aldık. Bide 8 kişiye 1 kişi dalıp sonrada Evrenin en hızlı kaçan warior u demişsin harbi komiksin :)) napsın Dursun sizimi seyretsin. Bide Somartis Nasıl bi yaratıktır anlamış değilim +8 cs si olandan bile Az dmg alıo en az 10k da hp si var. Takdir ettim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 humantown a scrolsuz girilirmi yav :) guzel movie bu arada fraps demo sanırım 30sn cekim ,crack lısını indirsen non limit capture basmak icin bide zaman kaybetmezsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 noluyo nan burda :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 o nası başlık yaw (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 beyler bu topikiğ açmışınız iyi hoşda ayıp olmuyomu kestiklerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bi numarası yokki über itemler ve party heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 abi bende onu diyorum sanki karşıdakiler noobmuş gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sonuçta bu bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bubi tuzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aman tanrım bubi hayalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 BLACK_SUN said: syrenx hurricaneyi aratirma kafeye gelmesin bakk sonra eeeeee det olur karismam ^^ odilde sende cakma patriotlusundemi yandan ^^ Ulan 2 kere okudum, yeminle hiçbişey anlamadım adamın mesajından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 BLACK_SUN said: syrenx hurricaneyi aratirma kafeye gelmesin bakk sonra eeeeee det olur karismam ^^ odilde sende cakma patriotlusundemi yandan ^^ Syrenx, hurricaneyi arattırma bana. Kafeye gelmesin bak. Gelirse ... olur karışmam. O değil de, sen de yandan çarklı patriotsun değil mi? ben böyle yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 beyler fotoşopla yapmışlar birkaç test uyguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 3ds Max ile yapılan ucuz bi animasyon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar