sQu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Yetenekli olduğunuzu ve en iyisini hak ettiginizi mi düşünüyorsunuz ? O zaman Unleashed tam aradığınız guild. Kuruluşunun ilk haftasında Nightbane hariç tüm Karazhanı temizledik. Bu hafta sonu Gruul's Lair'ı ziyarete gidip High King ile ufak bi görüşme yapacağız. Daha fazla bilgi için offical forumlardaki başlığımıza buyrun; http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=184658569&postId=1845819689&sid=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Elle soğan doğramaktan sıkıldınız mı ? mutfakta saatlerce zaman harcamak sizi sıkıyor mu aksam yemeğini acele mi yapmanız gerekiyor? O zaman Magic Bullet tam size göre bir cihaz. # MAGIC BULLET - ÇOK YÖNLÜ MUTFAK SİHİRBAZINIZ !:Magic Bullet soğan keser, sarımsak kıyar, peynir rendeler ( sert veya yumuşak ). Mutfaktaki bir çok işi 10 sn., hatta daha kısa sürede yapmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte bir kahve kupasından daha fazla yer kaplamaz. Mikrodalga kullanılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. # 7 Saniyede Milk Shake !:Magic Bullet ile 7 sn. de lezzetli Milk Shake hazırlayabilirsiniz. Bu besleyici içeceği hazırlamak için; taze meyva, buz ve biraz meyva suyu ve sütü Magic Bullet''ın içine atın ve karıştırın. Lezzetli kokteyl''ler hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 18:13 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 asuydtauysrtayusrtoasıruyauıs ÇOK KOMİKSİN KENK copy pastei bile editleyemeyen bi insana ne denir bilemicem öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 espriyi hemen ayarla karşılamaya çalışan insana da ben bişey diyemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Recruiting Turkish Players ?? çok güldüm okurken bl de elini atsan türk var bulmak çok zormuş gibi bide,ha bide neden ingilizce yazdın madem türk arıyorsan türkçe yazman yeterli olurdu,ha yok guildeyabancılarda lazım dersen ordaki sadece türk lazım ibaresini değiştir bizim serverda ruslar yapıyor rucritiy russianian höbölö yazıyorlar ırkçı gibi gözüküyor. "> Our goal is to compete worldwide for the first kills in 25mens " class recruit: Shaman: High Warlock: High Mage: High Priest: High " kkthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 official forumlarda ingiilzce dışında konu açmak içeriği farklı bi dille yazmak yasak olduğundan öyle yazılmış olabilir orasına bişey diyemem. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 18:37 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ahauhaua magic bullet yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 asıyudhasıduh amma komik adamlar varmiş neyse aradan belki dengeli biri çıkar silmicam baslığı. Ama cehalet kötü ondan açıklama yapıım bari. 1. offical forumda ingilizceden baska dil kullanmak yasaktır. 2. senin o yazdıkların "priority" anlamını bilmiosan git bi sözlük aç bak. Ondan sonra anlayamazsan pm at açıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 soulcube süpersin ayrıca sen silemiyorsun burda konuları. yöneticiler siliyor. :D [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 00:22 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hahahaha eger 5 dakika icinde ararsaniz 100 magic bullet kokteyl tarifi kitabi hediye [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 02:55 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 onceden guldugumu geri alip, cucenin yaptigina iki kati kuvvetle guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Cüce uykumu kaçırdın ölüyorum şu an sağol valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 AUSDHASUIDHASUDIHA CUCE AGLATTIN BENI uazhuasdhas ayrica sirf turkun oldugu guildde belli bir sure sonra neler oldugunu gordum insallah bizim guilde olanlar size olmaz basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 High King Down http://img.photobucket.com/albums/v177/ErnestRulazz/highkingGG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Cüce kopar bizi :D sfdsfds görünce öldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 tebrikler squ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 O magic bullet 375 engineering istemiyor mu idi , ben mi yanlış hatırlıyorum. Yoksa son patchte değişti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 tamam bokunu çıkarmayalım bi espri yapalım dedik dibine vurdu herkes. Konuyu açan arkadaşı da tebrik ediyorum maulgar hadisesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ya arkadaslar bu Guildde Espri yapma yetkili bir ben ve Nihan var sanıyordum? Bu neeee! Topici ne hale getirmişsiniz yaw =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar