Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ancak Türklerin yapabileceği icatlar

mawiman

Öne çıkan mesajlar

said:
Düğmesine basıldığında "dü-lüü" sesi veren fake-akbil.

aha yemin ediyorum aklıma geldi, hatta nası yaparım diye de düşünmüştüm baya baya o sesi nası kaydederim basmış gibi yapıp ufak bi hoparlörden o sesi nası veririm diye falan. ama gel gör ki yanan yeşil ışık olayına bi çözüm bulamadıydım.
Sosyal ağlarda paylaş

@caglar35 tabiki kendimizi eleştiricez gülücez kendimize zaten bunlar olmadan ilerleyemeyiz en iyi eleştirmen eleştirilenin kendisidir diye bişey var ya o hesap işte.Ama baksana sürekli Türkler şöyle Türkler böyle diyoruz.Yani artık yolda yürürken "aaağ baksanağğ adam tam türk yağğ" gibi cümleler duyuyo insan dönüp e sen değil misin diyesi geliyo uğraşmak bile istemiyosun ne anlıycakki o noktadan sonra.Biz kendimizle o kadar çok dalga geçiyoruzki artık bu ne bi eleştiri nede bi mizahi bi noktası var bence artık kendi kendimizi eziyoruz.Ve ben inanıyorum ve biliyorumki insanlarımız en zeki uluslardan biri yani kim buz kalıbıyla sigara makinesini dolandırmayı düşünür yada dünyanın en büyük kumarhanelerinden birini gayet basit bi şekilde dolandırabilir?Bunu miliyetçilik olarak algılamayın.Bakın mesela İngilizler onlarda kendileriyle çok dalga geçiyorlar ama adamlar bişeyler üretiyo hiç olmazsa bu sayede kendileriyle ne kadar dalga geçerse geçsinler ne kadar ezerse ezsinler vericek bi cevapları var.E bizim neyimiz var?vericek bi cevabımız yoksa ezmeyelim bence kendimizi sonra Türkiye kötü yer Türkiye şöyle türkiye böyle demiyelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...