Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 mawimanı desteklemiyorum. hrant dinki sevmeyen birisinin türk milletiyle eğlenmeyede hakkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 dünyada Jaguarına (Ferrariye takan da vardı sanırım) LPG taktıran başka bir ülke vatandaşı olacağını da sanmıyorum mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 said: hrant dinki sevmeyen birisinin türk milletiyle eğlenmeyede hakkı yoktur. Nasıl yani? Hrant Dinki sevenler istedikelri gibi dalga geçebilirlermi? Onu bırak, alaka nerde? espirimi değilmi onu bile almadım... garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 hepimiz espriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 uluslararası online oyunlarda ( knight online, vs.) en çok bug bulan( sömüren ) ülke türkiyeymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 said: Düğmesine basıldığında "dü-lüü" sesi veren fake-akbil. aha yemin ediyorum aklıma geldi, hatta nası yaparım diye de düşünmüştüm baya baya o sesi nası kaydederim basmış gibi yapıp ufak bi hoparlörden o sesi nası veririm diye falan. ama gel gör ki yanan yeşil ışık olayına bi çözüm bulamadıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 @caglar35 tabiki kendimizi eleştiricez gülücez kendimize zaten bunlar olmadan ilerleyemeyiz en iyi eleştirmen eleştirilenin kendisidir diye bişey var ya o hesap işte.Ama baksana sürekli Türkler şöyle Türkler böyle diyoruz.Yani artık yolda yürürken "aaağ baksanağğ adam tam türk yağğ" gibi cümleler duyuyo insan dönüp e sen değil misin diyesi geliyo uğraşmak bile istemiyosun ne anlıycakki o noktadan sonra.Biz kendimizle o kadar çok dalga geçiyoruzki artık bu ne bi eleştiri nede bi mizahi bi noktası var bence artık kendi kendimizi eziyoruz.Ve ben inanıyorum ve biliyorumki insanlarımız en zeki uluslardan biri yani kim buz kalıbıyla sigara makinesini dolandırmayı düşünür yada dünyanın en büyük kumarhanelerinden birini gayet basit bi şekilde dolandırabilir?Bunu miliyetçilik olarak algılamayın.Bakın mesela İngilizler onlarda kendileriyle çok dalga geçiyorlar ama adamlar bişeyler üretiyo hiç olmazsa bu sayede kendileriyle ne kadar dalga geçerse geçsinler ne kadar ezerse ezsinler vericek bi cevapları var.E bizim neyimiz var?vericek bi cevabımız yoksa ezmeyelim bence kendimizi sonra Türkiye kötü yer Türkiye şöyle türkiye böyle demiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar