Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adana'daki akıl hastahanesinde şiddet.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilmiyorum haberleri izlediniz mi yahut okudunuz mu ama gerçekten o kadar moralimi bozdu ki bu haber http://www.ntvmsnbc.com/news/400500.asp

Resmen adam akıl hastalarını dövüyor aşağılıyor hortumla yıkıyorlar. Akıl hastaları tabii ağlamaktan başka bir şey yapamıyorlar koca koca taşını başını almış adamlar.. O kadar üzüldüm ki.. Şimdiye kadar Sağlık Bakanı olacak adamın istifa etmiş olması gerekmez miydi ? O değil midir sorumlusu ya da kimdir ? En büyük bütçe eğitime ayrılıyor ama insan demeye utanacağımız yaratıklar ortaya çıkıp bebeklere tecavüz ediyor akıl hastlarını dövüyor esrar veriyor. Nereye gidiyoruz ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:

evet verdiginiz tepki güzel ayni görüsteyiz, fakat nedir bu hemen bakan denilen adam ayaklarina yatmak, bakan onlari saniye saniye kontrol etmiyor ya. birakin su isleri artik.

etmek zorunda.yahudi muhalefeti cekme millete burda.

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 18:12 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@apachi: Yahudi Muhalefeti ne demek oluyor??? O_o

Vallahi çok kızdım iğrenç şeyler yapıyolar. Ayrıca bütün suç da bakanda H.Ç. benim okulda hergün kılık kıyafetime karışıyorsa ve düzeni az-çok sağlıyorsa o adam da o akıl hastalarına, yurtlarda çocuklara şiddet uygulanmamasını sağlayacak! Bu onun görevi, halka hizmet etmeyecekse gitsin, daha fazla yazardım da hem tartışma olacak hem de huzuru bozmak istemiyorum o yüzden sustum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gecenlerde cocuk esirgeme kurumunda, cocuklara tecavüz edildigi iddialari ortalarda dolasiyordu.
ne iddiasi, gercekler.
Allahin dagdan gelmelerini, bilgisizlerini aliyorlar ise, sonuc da ortada.
Avrupa'da basit bi kuaför olmak icin bile egitim aliniyor.
Ayni sistem türkiyede olsa keske de, böyle mal insanlar ortaliklarda dolasmasa.
Bize Hitler'in degisik versionu lazim, kendi halkindan denyolari katliam etmek icin bi tane. tarihe adimiz da gecer, fena olmaz hani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...