Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Arkadaşlar bilmiyorum haberleri izlediniz mi yahut okudunuz mu ama gerçekten o kadar moralimi bozdu ki bu haber http://www.ntvmsnbc.com/news/400500.asp Resmen adam akıl hastalarını dövüyor aşağılıyor hortumla yıkıyorlar. Akıl hastaları tabii ağlamaktan başka bir şey yapamıyorlar koca koca taşını başını almış adamlar.. O kadar üzüldüm ki.. Şimdiye kadar Sağlık Bakanı olacak adamın istifa etmiş olması gerekmez miydi ? O değil midir sorumlusu ya da kimdir ? En büyük bütçe eğitime ayrılıyor ama insan demeye utanacağımız yaratıklar ortaya çıkıp bebeklere tecavüz ediyor akıl hastlarını dövüyor esrar veriyor. Nereye gidiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Çoooook küfür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 en büyük bütce eğitime ayrılmıyor beyin yıkamaya ayrılıyor diyesim geldi, dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 oha falan oldum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yanlıs biliyosam duzeltin ama turkiyede en buyuk butce egitime degil, savunmaya harcanıyo egitime ayırdıkları butce cok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 doğru biliyorsun..en büyük bütçe eğitime falan değil savunmaya harcanıyor..eğitime ayrılan bütçenin arttırılması için yaptığımız izinli gösteriler bile polis konvoyunca geri püskürtüldü hatta..çünkü verilecek cevap yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hmm burada bütçelerle ilgili bir takım bilgiler var savunmadan yüksek gözüküyor eğitim http://www.milliyet.com.tr/2006/12/27/ekonomi/eko01.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ewt sinirlerimi gerdi iyice verıceklerdı elime bi konuşucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 evet verdiginiz tepki güzel ayni görüsteyiz, fakat nedir bu hemen bakan denilen adam ayaklarina yatmak, bakan onlari saniye saniye kontrol etmiyor ya. birakin su isleri artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 said: evet verdiginiz tepki güzel ayni görüsteyiz, fakat nedir bu hemen bakan denilen adam ayaklarina yatmak, bakan onlari saniye saniye kontrol etmiyor ya. birakin su isleri artik. etmek zorunda.yahudi muhalefeti cekme millete burda. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 18:12 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 artık ben bakanlarda da aramıyorum suçu. İşler o kadar kontrolden çıktı ki bakanlık ne yapsın.Zamanında ilgilenilmedi,artık düzeltmek çok zor.Ama imkansız değil.Oturup para yiyeceklerine çalışmalara başlasalar iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yahudi muhabbeti yapan sizlersiniz asil, hükümet sizin adamlarinizdan olsaydi en son laf bakana giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 @apachi: Yahudi Muhalefeti ne demek oluyor??? O_o Vallahi çok kızdım iğrenç şeyler yapıyolar. Ayrıca bütün suç da bakanda H.Ç. benim okulda hergün kılık kıyafetime karışıyorsa ve düzeni az-çok sağlıyorsa o adam da o akıl hastalarına, yurtlarda çocuklara şiddet uygulanmamasını sağlayacak! Bu onun görevi, halka hizmet etmeyecekse gitsin, daha fazla yazardım da hem tartışma olacak hem de huzuru bozmak istemiyorum o yüzden sustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bu ülkede önce adama kafayı yediriyorlar sonra kapatıp işgence uyguluyorlar. Evet.. Toplu işgence bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Gecenlerde cocuk esirgeme kurumunda, cocuklara tecavüz edildigi iddialari ortalarda dolasiyordu. ne iddiasi, gercekler. Allahin dagdan gelmelerini, bilgisizlerini aliyorlar ise, sonuc da ortada. Avrupa'da basit bi kuaför olmak icin bile egitim aliniyor. Ayni sistem türkiyede olsa keske de, böyle mal insanlar ortaliklarda dolasmasa. Bize Hitler'in degisik versionu lazim, kendi halkindan denyolari katliam etmek icin bi tane. tarihe adimiz da gecer, fena olmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar