Spidee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Merkez ubesi Kabataş'ta açılmıştı 2-3 sene evvel, son 6-7 aydır stanbul'un bilumum semtlerinde de açılmaya başladı ubeleri. Göztepe'de Bağdat Caddesi üzerinde bir ubesi var bildiğim ve daha önce gittiğim. Bağdat Caddesi üzerinde Bostancı'ya yakın bir ubesi daha olması lazım, ama neresinde olduğunu bilmiyorum. Fiyatları Starbucks, Gloria's vs gibi yerlerin yarısı. Zaten Türkiye'deki çeşitli kahve konseptli kafelere kahveyi ithal eden mekan da burası bildiğim kadarıyla. Çeşit çeşit çikolatalarıyla dikkat çekiyor aslında mekan, yoksa kahvelerinin Starbucks'tan daha güzel olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Ama sırf tezgahın üzerinde duran çikolata çeşmesini gidip dünya gözüyle görmek için bile uğramaya değer =) Ayrıca portakallı çikolatasını tavsiye ederim, bir oturuşta 3-4 kilo yenilebilecek bir meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 erken kapanmasa cok daha guzel olacak. hem giden kahveden cok cikolata icin gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ülker'in kahvecilerin iyi iş yaptığını tespit ettikten sonra ortaya çıkarttı bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Kahve Dünyası Ülker'in değil ki, Altınkılıçlar'ın. Altınkılıçlar'ın da Ülker'e kahve satmaktan başka bir işi yok Ülker ile bildiğim kadarıyla. Çok derin işler çeviriyorlarsa bilemem ama Altınkılıçlar ile Ülker'in bir tek Cafe Crown'u ortak çıkarıyor olması dışında başka bir ilişkileri yok. Onda da Altınkılıçlar kahveyi yapıyor, Ülker de pazarlamasını, o kadar. Bu aralar yeni çıkan ürünleri veya Ülker'in ortaklıklarını takip etmiyorum ama, en son baktığımda böyleydi yani olay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ben de bir ortaklıkları yok diye biliyorum, ondan gidiyorum zaten (ki zaten Spidee ile birlikte gidiyoruz gidersek, genel olarak) Ama çıkarsa öyle birşey gitmem açıkçası. Hani oğlum "ş"ler? ehehe Her seferinde hesap öderken dayanamayıp o çukulata şeyine gidiyorum, bir poşet portakallı çukulataya 5 lira döşeniyorum, bütün paramı döküyorum o çukulataya. Çukulatası da değil olay, portakalı için döşeniyorum o koyuyor :). Çukulata kaplı kahve çekirdeklerine hiç gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bağdat caddesinde burberryi geçtikten sonra bostancıdan kadıköye giderken sol kaldırımda kalıyor sanırım suadiyedeki kahve dünyası. gerçekten çok güzel yer,özellikle sıcak çikolatayı 2.5 ytlyi içmek müthiş bi şey starbucks ya da benzerlerinde 8-9 a içene kadar,artı porselen bardak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Açıkçası ne Starbucks'ın ne de Kahve Dünyası'nın sıcak çikolatasından haz alabildim imdiye kadar. Sıcak çikolatanın evde yapılanı makbuldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 mükemmel değiller evet,ama o fiyata arkadaşlarla da çok cazip=P2.5 ytl yani.hiç bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ankarada bahçelide de var bi tane. çok nezih, hoş bi ortam. şiddetle fondü yemenizi tavsiye ederim. azınız burnunuz çikolata oluo(: fiyatları da uygun eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 şimdi cafe crown da satıldığına göre bu adamların ülker ve tandansıyla bir alakası yok değil mi? baktım da yeşil sermayenin tam zıttı olan toplum gönüllülerine de sponsor oluyorlarmış şaşırdım yıllarca boşuna protesto etmiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ginaly said: şiddetle fondü yemenizi tavsiye ederim. azınız burnunuz çikolata oluo(: fiyatları da uygun eet. eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 heleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kahve diyarı var bide hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kahve diyari ve turevleri kendini duses zanneden kadinlarla, onlari tavlamak icin gomleginin ustune kazak atip 'ben bi karamel makiyati aliciyi' diyen erkeklerin bulusma noktasindan oteye gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 öyle hatun tavlanılıyor mu yaaa. hayret valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Theridone said: kahve diyari ve turevleri kendini duses zanneden kadinlarla, onlari tavlamak icin gomleginin ustune kazak atip 'ben bi karamel makiyati aliciyi' diyen erkeklerin bulusma noktasindan oteye gidemez. Bence sen ve senin gibiler de bu kafayla bi yere gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 BabacumMostors said: şimdi cafe crown da satıldığına göre bu adamların ülker ve tandansıyla bir alakası yok değil mi? baktım da yeşil sermayenin tam zıttı olan toplum gönüllülerine de sponsor oluyorlarmış şaşırdım yıllarca boşuna protesto etmiş olabilirim nasıl yani cafe crown ülkerin değil mi ben kime kaptrdın ya sermayemi vay başıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ginaly said: ankarada bahçelide de var bi tane. çok nezih, hoş bi ortam. şiddetle [b][b]fondü[/b][/b] yemenizi tavsiye ederim. azınız burnunuz çikolata oluo(: fiyatları da uygun eet. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 balon said: Bence sen ve senin gibiler de bu kafayla bi yere gidemez. kiyamam sana, kazagini al da gel bi makiyato icerek konusalim bu konuyu. Fondu de ismarlarim hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gelirim, ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kazak şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Theridone said: kahve diyari ve turevleri kendini duses zanneden kadinlarla, onlari tavlamak icin gomleginin ustune kazak atip 'ben bi karamel makiyati aliciyi' diyen erkeklerin bulusma noktasindan oteye gidemez. ahahaha bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sonra balon esnaf lokantası muhabbeti açıyor, tosta 92 lira verenleri eleştiriyor, düşük derece muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 forgiver said: nasıl yani cafe crown ülkerin değil mi ben kime kaptrdın ya sermayemi vay başıma gelenler cafe crown kahvesi ülkerin, kafeleri arap bir zenginin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar