Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahve Dünyası

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Merkez ubesi Kabataş'ta açılmıştı 2-3 sene evvel, son 6-7 aydır stanbul'un bilumum semtlerinde de açılmaya başladı ubeleri. Göztepe'de Bağdat Caddesi üzerinde bir ubesi var bildiğim ve daha önce gittiğim. Bağdat Caddesi üzerinde Bostancı'ya yakın bir ubesi daha olması lazım, ama neresinde olduğunu bilmiyorum. Fiyatları Starbucks, Gloria's vs gibi yerlerin yarısı. Zaten Türkiye'deki çeşitli kahve konseptli kafelere kahveyi ithal eden mekan da burası bildiğim kadarıyla. Çeşit çeşit çikolatalarıyla dikkat çekiyor aslında mekan, yoksa kahvelerinin Starbucks'tan daha güzel olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Ama sırf tezgahın üzerinde duran çikolata çeşmesini gidip dünya gözüyle görmek için bile uğramaya değer =)

Ayrıca portakallı çikolatasını tavsiye ederim, bir oturuşta 3-4 kilo yenilebilecek bir meret.
Sosyal ağlarda paylaş

Kahve Dünyası Ülker'in değil ki, Altınkılıçlar'ın. Altınkılıçlar'ın da Ülker'e kahve satmaktan başka bir işi yok Ülker ile bildiğim kadarıyla. Çok derin işler çeviriyorlarsa bilemem ama Altınkılıçlar ile Ülker'in bir tek Cafe Crown'u ortak çıkarıyor olması dışında başka bir ilişkileri yok. Onda da Altınkılıçlar kahveyi yapıyor, Ülker de pazarlamasını, o kadar.

Bu aralar yeni çıkan ürünleri veya Ülker'in ortaklıklarını takip etmiyorum ama, en son baktığımda böyleydi yani olay =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir ortaklıkları yok diye biliyorum, ondan gidiyorum zaten (ki zaten Spidee ile birlikte gidiyoruz gidersek, genel olarak)
Ama çıkarsa öyle birşey gitmem açıkçası.

Hani oğlum "ş"ler? ehehe

Her seferinde hesap öderken dayanamayıp o çukulata şeyine gidiyorum, bir poşet portakallı çukulataya 5 lira döşeniyorum, bütün paramı döküyorum o çukulataya.
Çukulatası da değil olay, portakalı için döşeniyorum o koyuyor :).
Çukulata kaplı kahve çekirdeklerine hiç gelmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bağdat caddesinde burberryi geçtikten sonra bostancıdan kadıköye giderken sol kaldırımda kalıyor sanırım suadiyedeki kahve dünyası.

gerçekten çok güzel yer,özellikle sıcak çikolatayı 2.5 ytlyi içmek müthiş bi şey starbucks ya da benzerlerinde 8-9 a içene kadar,artı porselen bardak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Theridone said:

kahve diyari ve turevleri kendini duses zanneden kadinlarla, onlari tavlamak icin gomleginin ustune kazak atip 'ben bi karamel makiyati aliciyi' diyen erkeklerin bulusma noktasindan oteye gidemez.

Bence sen ve senin gibiler de bu kafayla bi yere gidemez.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

şimdi cafe crown da satıldığına göre bu adamların ülker ve tandansıyla bir alakası yok değil mi?

baktım da yeşil sermayenin tam zıttı olan toplum gönüllülerine de sponsor oluyorlarmış şaşırdım yıllarca boşuna protesto etmiş olabilirim

nasıl yani cafe crown ülkerin değil mi
ben kime kaptrdın ya sermayemi
vay başıma gelenler
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...