10ur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 tamam garip bi başlık ama öyle arkadaşlar ben bi bok yedim ve biriyle iddaaya girdim :D olay bi sitenin çökertilmesi yardım edebilcek arkadaşlardan pm bekliyorum =) çok basit bi site zaten forumu bile takeforumdan alınmış nüüütfen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 paticik, terörist ve bölücü faaliyetlere destek vermemektedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 said: aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor. telefonu kapalı veya kapsama alanı dışında olabilir. daha sonra denemesen de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Sen daha fazla yiyip de bünyeni bozmadan ben bir hatırlatma yapayım. Paticik.com forumlarında hack,crack,warez vb konularda bilgi paylasımı kesinlikle yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar