Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 tatile gittim geldim böyle zırt pırt monitörde küçük küçük böcekler dolaşıyo ama çok çok küçük yani, diyorum heralde yuva felan yaptı, raid sıksam monitöre(dolayısıyla da içine :)) bir şey olur mu?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 dalga geçiosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yok olabiliyo. şahsen şahidim :) sıkma abi raid evde halı yıkama makinası vs bişey varsa ince aparatını tak fazla yaklaştırmadan çek. kesin çözüm.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 elektrikli supurgeyi en dusukte kullanip ustundeki deliklere falan tut hali varsa onu da temizle, etrafi bi temizle tozunu al. Monitorun ustundeki deliklere az gucle tutarsan hem icindeki tozlari da alirsin asiri isinmayi onlersin bir bakima.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bence bir bilgisayarcıya götür kompresörle hava tutsunlar, en mantıklı çözüm o.. veya bir tanıdıktan kendin ayarla :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kapan falan kur bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 böceklere mind trick yap dışarı çıksınlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 SAKIN RAID SIKMA!!!...Detan sık.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hmm birşey olmaz onlar ufak böcekler ben burda hayatımla oynuyorum :) çiyan tehlikesi :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 elektrikli süpürge tuttum monitörün içine dışına klavyede de vardı klavyeyede sıktım f4 tuşu gittiydide tozların içinden buldum :) yok ama çözemedim böcek sorununu hala var şu lanet şeyler o yüzden hakkınızı helal edin yarın sabah makine soğukken raid maid sıkcam bişiler artık[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 :) bocek o da guzel!! o monitoru cok merak ettim.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 garnatisi uçuksa aç monitörü, laira gil teker teker kes hespini sora queenlerine üstüste raid ve detan cast et sora, swapper+1 le onu yoket[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya raid in detan ın fln böcekleri çeken yuvarlak kapsulleri var. nası çekio diceksiniz içinde şekerli mi ne işte kokusuyla böcekleri içine çeken zeihrli bi madde var böcekler içine girdikten bi süre sonra zehirlenip ölüyorlar monitörün üstüne klavyene fln koy işe yarar belki. ilaç sıkıp monitörü riske atmaktan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 böğk,valla açıp elektrikli süpürgeyle fln iyice al tozunu kirini,odanıda temizle 1 aydan eski yemek artıklarını mutfağa götürmeyi dene,zor ama imkansız değil:-p[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bi resmini çekip koysaydın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bence bi elektrikli süpürge al kuvvetli bişi olsun monitorun altına ve ustune tut bişi kalmaz..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 eh hayatımın kumarını oynadım, monitör samsung syncmaster 753dfx di 150$ lik kumar oynamış bulundum heralde :P bi şey yok gibi duruyo, zaten böceklere fobi mi dersiniz ne dersiniz sevmiyorum yani nefret ediyorum böceklerden o yüzden dayanamadım sıktım bende, çatlayın raid sıktım :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmm bunun monitör versiyonu da varmış demek, benim klavyede baya kalabalık bi böcek grubu yaşıyodu eski bilgisayarda böle minicik siyah bişi, arada tuşların arasında çıkarlardı bende alıp geri koyardım klavyeye eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bence monitörden değilde odandaki çiçeklerden kuşkulan biraz :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 odam da çiçek yok da döke saça atıştırmanın bir sonucu olsa gerek di artık yoklar bwaahahah[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar