Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitörde böcek?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

tatile gittim geldim böyle zırt pırt monitörde küçük küçük böcekler dolaşıyo ama çok çok küçük yani, diyorum heralde yuva felan yaptı, raid sıksam monitöre(dolayısıyla da içine :))
bir şey olur mu?[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

yok olabiliyo. şahsen şahidim :) sıkma abi raid evde halı yıkama makinası vs bişey varsa ince aparatını tak fazla yaklaştırmadan çek. kesin çözüm.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
elektrikli süpürge tuttum monitörün içine dışına klavyede de vardı klavyeyede sıktım f4 tuşu gittiydide tozların içinden buldum :) yok ama çözemedim böcek sorununu hala var şu lanet şeyler o yüzden hakkınızı helal edin yarın sabah makine soğukken raid maid sıkcam bişiler artık[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

ya raid in detan ın fln böcekleri çeken yuvarlak kapsulleri var. nası çekio diceksiniz içinde şekerli mi ne işte kokusuyla böcekleri içine çeken zeihrli bi madde var böcekler içine girdikten bi süre sonra zehirlenip ölüyorlar monitörün üstüne klavyene fln koy işe yarar belki. ilaç sıkıp monitörü riske atmaktan iyidir :)
Sosyal ağlarda paylaş

böğk,valla açıp elektrikli süpürgeyle fln iyice al tozunu kirini,odanıda temizle 1 aydan eski yemek artıklarını mutfağa götürmeyi dene,zor ama imkansız değil:-p[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

eh hayatımın kumarını oynadım, monitör samsung syncmaster 753dfx di 150$ lik kumar oynamış bulundum heralde :P bi şey yok gibi duruyo, zaten böceklere fobi mi dersiniz ne dersiniz sevmiyorum yani nefret ediyorum böceklerden o yüzden dayanamadım sıktım bende, çatlayın raid sıktım :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...