paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Selam, Açık havada akşamları ve hatta onu da bırakın gündüz bile sis farlarını yakan 2 ayaklı mahlukatlar. Yağmurlu havada bile gereksiz ama DANGALAKların beyincikleri idrak edemiyor; adı üstünde sis! Saygılar.
ivan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 trafik lambasinda yesil yanar yanmaz kornaya basan zirtapozlar.
ivan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 daha sonra da IETT otobus soforleri. bu mallar da hic bi sekilde sol aynayi kullanmiyolar
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Kıç fetişistleri, öndeki arabanın önündekiyle arasında 3 mm boşluk görseler bile arkadan yanaşıp ittiren, fren mesafesi, güvenlik gibi kavramları "Türk'e bir şey olmaz" felsefesiyle bertaraf eden, 1/4 araçlık yere arabalarını sıkıştırıp geçmeye çalışan ve herkesi sıkıştırıp hemen önündekini geçince yine gidip bir öndekinin arkasına yapışan, sürücüyü "ulan ha vurdu ha vuracak" diye gereksiz gerip, fren yapma yetisini düşüren davarlar. Islak-karlı vs hava şartlarından zerre kadar haberi olmadan kendini yola vuran, üstelik bir de bu havalarda hava kuruymuş gibi abuk subuk artistlikler makaslar vs yapan ilkeller (genelde de ilk 200 metre sonunda birine bir şey yaparlar, bir tanesi ıslak yolda makas atarken savrulup geldi bana vurdu, onu geçtim bir de beni öldürüyordu). Buldukları her deliğe kendini atıp, kask bile takmayan, ortalığı birbirine katan, düzgün motorcuların da ismini kötüye çıkartan sonra da "Yok abi halk eğitimsiz, motorsiklete saygı yok" diye araç sahiplerine söven motorcular.... Aklıma ilk gelenler bunlar. Hava kuvvetlerinden emekli taksiciler, İETT ve minibüs şöforlerini ise artık Istanbul trafiğinin olağan bir parçası olarak kabul ediyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Selam, Ben siz farlarından devam edicem. Sıkışık trafikte arka sis lambasını yakan davarlar. Ayrıca buradan ayarsız farlarıyla gözlerimizin içine eden tüm şöför müsvettelerini de kucaklıyorum(!) Saygılar.
JsH Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Siz sinyalinizi vermiş şerit değiştirirken, yol vermeyi namus davası yapıp canımı veririm ama yolumu vermem triplerine giren insan müsvetteleri...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 3 şeritte onunmuş gibi sağdan sola şerit değiştirerek ilerleyen minibüs şöförlerinin şeridine sinyal verip geçer iseniz gazı kökleyip kıcınıza kadar grip korna+ selektör yapıp çirkinleşmesi. (minibüs içinde yanındakilerede bak şu öküze nası şerit değiştiriyo diyerek sanki sizin canavar gibi kullandıgınızı belirtip kendinde suc yokmuscasına bütün minibüsü size bakmaya teşvik etmesi de cabasıdır)
cenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 en büyük zevklerimden biri arabada burnumu karıştırmak fakat
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sis farlarını herzaman açanlara bende kıl oluom.yeşil yanar yanmaz kornaya abananlarada.yüksek voltajlı far kullananlara.sol şeritten yavaş gidenlere.ssağ sola geçerken sinyal vermiyen.yolda giderken gelip kıçına girenlere.2 kişilik park yerine doru düzgün girmeyim işgal edenlere(itiraf ediyorum bizde yapıyoruz bazen bunu :D). daha vardırda aklıma bunlar geldi :D
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Sol şeritte yavaş gidenler Yeşil yandıgında sağa sola bakıp bekleyenler Arkadan uzunla gelenler Önden uzunla gelenler sinyal vermeden sağa yanaşanlar, sinyal vermeden kavsak dönenler, orta şeritte durup saga ya da sola dönmeye calısanlar. sağ ya da solda durup düz devam etmek isteyenler kısaca Trafik kurallarına uymayan herkes
cenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sol şeritte yavaş gidenlerden tiksiniyorum o kadar. yoksa misal ben sinirlenmemek için şöyle düşünüyorum. her insan hata yapar hayatında bu bi kere olur 2 kere olur. ama milyonlarca insan her gün bi hata yapsa. hatalarla dolu bi trafiğimiz olur. bence ne kadar nefret etsekte sinirlenerek kendimizi ve başkalarını üzmemeliyiz. amin
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 En uyuz olduğum şey, park etmiş/bekleme yapan arabanın ben yaklaşırken önüme atlaması. Bekle be adam. Not: Para, ön sis farı rahatsız ediosa kesin xenon taktırmıştır. Normal sis farı rahatsız edemez :D Ama normal arka sis farları rahatsız edio. İlginç bişi. Kırmızı olduğundan herhalde.
ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 sis fari xenon olmaz :S (ama yeni cikan arabalarda dusunulecek bi konuymus)
Felix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 caddede ilerlerken sol eritte önümde giden arabanın bi anda durup dörtleri yakması.. bitanesi fena dövücek beni bakalım :)
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Dünyadan haberin yok :D Kaç tane xenonlu sis farı var biliomusun sokaklarda :P Xenon dediğin şey sonradan takılabilio biliosun dimi.
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 cayenne,bmw 7 serisi gibi arabaları taxi olarak görmek:)türkiyede değil tabi avusturyada
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 taksilerden nefret ediyorum. Hepsini sabun yapmak istiyorum:)=
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Selam, Emniyet şeridindeki ilerlemeyle çok yol katettikleri sanan cicoz beyinlilere. Saygılar.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 dielimki kontrolsüz ışıksız falan bi kavşakta bekliyoruz. sağ taraftan bi araba gelio. biz de dioruz ki "ya geçsin adam sonra ben çıkarım". lakin adam yaklaşıo yaklaşıo pat die sinyal verio dönüyo bi tarafa. hah işte bunlara kafam girsin. be mübarek ver sinyalini ilerden bende gireyim yola rahat rahat dimi.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Selam, ginaly +1 Saygılar.
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 herseyi anlayisla karsilayabilirim ancak bende o duruma kilim. bekliyorum adam gecsin frene basmadan veya ayagini gazdan cekmesin diye bi bakiyorum yanimdan saga giriyor... sinyalden habersiz suruculere kusum lol
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ters yöne girip trafiğin afedersiniz bilmemnesine koyup sonrada kardeş geri gitsene diyenlere. Bu akşam üzeri karşılaştım boyle bitanesiyle camı açıp ağzının payını verdim.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Selam, Ben bu tarz insanların zaten sözden anlasalardı bu tatsızlığın yaşanmayacağını düşündüğüm için tavır koymaktan yanayım. Alnının ortasına sert bir cisimle :P Şiddet taraflardan birinin ihtiyacı olduğu sürece mübahtır :))) Saygılar.
Öne çıkan mesajlar