Aurora Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Evet, pazar geceleri 22.10'da TRT-2'de sanırım Sinema ve Edebiyat adında bi program var, iki haftadır yakalıyorum ve Alfred Hitchcock(doğru yazdım??)'un filmlerini veriyorlar. Ne sinemayla ne de televizyonla aram vardır ama bu filmleri gerçekten sevdim.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 39 basamak cok saglam filmdir ya onu da gosterdiler di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bilmiyorum ben sadece Gizli Ajan'ı ve Sabotaj'ı izleyebildim ama umarım 39 Basamak'ı da verirler. .... of a Murder adında bir filmi varmış, bugün arkadaşım tavsiye etti.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold [Bu mesaj Aurora tarafından 16 September 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 39. Basamagı verdiler MUAHAHAHHA izleyemiceksinizzzz.Hahahh yasasın kotuluk....[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 39 basamak ingiltere yapımı filmlerinin en iyisi bence finali de hostur hani "39 basamak nedir?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 39 basamak iyiydi evet .. sabotaj'ı izlemeye başladım bitiremedim sıkıldım açıkçası ben ki her türe açık bi insan ı-ıh izleyemedim zor geldi yalnız pazar günleri demişiniz başlıkta ben başka günler izledim bu filmleri hm yoksa pazar mıydı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar