Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 galatasaray'daki o kadro havadan mı geldi ya, fatih terim kendi kurdu resmen, hatta onun kurduğu kadro sayesinde milli takım 5-6 as oyuncu kazandı lucescu başımıza gelmesin 10 sene şampiyon olmayalım ali samiyen bilet satışları düşmüştü be adam başımızdayken ha ben atak futbolu sevdiğim için vede uefa kupasını-süper kupayı kazanan galatasaray'ın futbolunu izlediğim için böyle konuşuyorum, 8 senedir başarı yüzü görmemiş takımın taraftarı tabikide garanti futbolu oynatan t.direktörü ister[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yok ona demedim:) llamaya dedim ehueue[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 *! cem uzan sesi yapar* DURDURAMAZSINIZ ! hehueu[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bende llama'ya dedim ben bilirim yani Diablo durdurur :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Abi bizi chelsea durduracak büyük ihtimalle,onun dışında türkiye ligini yenilgisiz geçicez bu sene diyorum.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 beyler boşuna tartışıyorsunuz eğer takımda bir bozulma olmazssa. (yönetim değişikliği sonucu bazı olayler felan...) Beşiktaş bu sene rahat rahat şampiyon olacaktır. Avrupa işine gelince aynı kelimleri ne yazık ki kullanamayacağım. Daha beşiktaşıon avrupa da başarıyı yakalaması için 3 seneye daha ihtiyacı var.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 :) durdururum tabi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yok be diablo durduramaz baldur's gate belki[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Diablo'dan önce ben 16 September 2003 11:53 tarihinde demişim ki: ben durduracam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. ağanın poku üstüne pok olmaaaz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: jankis, 16 September 2003 21:11 tarihinde demiş ki: yok be diablo durduramaz baldur's gate belki !! valla ağzım açık kaldı kınıyorum yani.. kimin kimi durduracağı, kimin şampiyon olacağı ligin 5. haftasından belli olmaz. şöyle olsun bi 20-25. hafta, o zaman bazı şeyler kesinleşir.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ra d topici gorunce direk cevap yazdım ben die :) şansa mephin msgın altına gelmiş. [Bu mesaj Diablo tarafından 16 September 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 walla cold dogruda.mans kardeş şimdiden şampiyonu ilan etti[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yani simdi, ben durduramaz miyim?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: RamsesII, 16 September 2003 19:18 tarihinde demiş ki: Abi bizi chelsea durduracak büyük ihtimalle,onun dışında türkiye ligini yenilgisiz geçicez bu sene diyorum. o yalan. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 chelsea den önce lazio durdurdu. :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ehehe. Düşmez kalkmaz bir allah. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: LvL_Sabo, 16 September 2003 13:51 tarihinde demiş ki: galatasaray.com'da lucescu hakkında yapılan her ankette 5 oy falan kullanırdım negatif biçimde, gitsin diye ahah.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza gittide nooldu gittiii takimi $ampiyon yapti. her boka bi kilif buluyosunuz dansoz gibisiniz yaa[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 gittikten sonra naparsa yapsın, anti futbol oynatmasın yeter ki galatasaraya. kötü futbol demiyorum dikkat et anti futbol[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hoca anti manti, hatice diil netice lazim bana.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 işte bize öyle değil.biz güzel futbol oynamak istiyoruz.atak futbol oynamak istiyoruz.yenilsekte "lan adamlar amma bastırdılar." denmesini istiyoruz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Sonuçta bir yıl sonra istatistiklere baktıklarında maçın sadece soucu yazar nasıl oynandığı değil... Bu tamamen kendini avutmaktır zamanında milli takım için de derlerdi. Yenilgilerden sonra "Fotbolu öğrettik" gibi saçma başlıklar olurdu. Yok kardeşim önemli olan her zaman neticedir. Gerisi sadece kendini avutmaktır.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 tamam abi sen adını ne koyarsan koy.ben böyle istiyorum.hiçte özenmiyorum götü boklu lucescuya. kendini avutmakmış.:lol: afedersin ama bi tarafımla gülüyorum buna.senimi inandıracam.cinssiniz ya.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 hehe gördük süper pressli atak oyununuzu dün :) lgerçi deplasmandaydı ama yine de abarttığın gibi değil durum bjk için de gs için de..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar