duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 tramvayla giderim okula tralala maden miğendisi derler bana tralala maçka maslak arasında takılırım sanki madenci şirin baba tralala basarım akbilimi dürülü aktarmamı yaparım püsküllü taximde indiğim arabanın kalkış yeridir beylikdüzü yolda okurum bantı rollu alamadım kendime bi i-podu doldursam içine janisleri jethro tullu daha bi çabuk geçer e-6 yolu belli olmaz bu sene maçkamı maslakmı mimarlığa geçmek istiyoruz biraz kassakmı hesap makinesimiyim ben amına koyim itüyü kazanmışım azmı okul çıkışı gidiyim taxime musicmanlere bakarken salyam damlasın yerlere neyse gideyim bugün erkenden eve öyy yolda 2 travesti vardı elele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kravat da takar bunlar.araya bi yere sıkıştırırsın.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mükemmel ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 nedense bana satır aralarında "yo yo" nidaları duymuşum gibi geldi. biraz rap şarkısı sözü gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar