toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Evet bu yenilikçi ve yaratıcı olan orijinal işler yapan türk işi grubumuz perşembe akşamı roxy'deler efem. Ben orda olucam gelmek isteyenleri de beklerim :)
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bizim okula geldiklerinde kim bunlar diyordum da geyet hoş müzikleri :))
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Of Roxy'de Portecho ne guzel olur ya. Mart basinda da Stockholm'e geliyorlar, kacirmicam : ) Zira en son izledigimde, kendi sorumlulugumdaki konserde sahneye cikmistim ehe
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sende mi çıkmıştın oraya :P seni de izlemişiz demek..
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ilk rockn coke 2007 burn çadırında dinledim gayet eğlendirmişlerdi, güzel adamlar umarım sönmezler
Ernest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 23 Şubatta İzmirde Ooze Venue Barda Hayko Cepkin le sahnede olacaklar saygılar
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ohh hayko da babadır. Onunla da geçen hafta Roxy Müzik Günlerinin tanıtım gecesinde tanıştım. Nisan ayında türkiye'nin en sert albümü ile geliyorum g..tten s..cez dedi :D
Ernest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Hayko Kral yaaa adam daha popüler değilken dinliyordum. İzmirde bios bar a gelmişti çok az sayıda insan wardı ona rağmen deli gibi performans sergiledi.
Syn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Electronica-dance-rock değişik bikarışım olmasına rağmen tamamiyle beni özetliyor aslında.Studio Livedada çıklıolardı tarihi unuttum.Süperlerdir, dinleyiniz.Hep karamsar hep gothic =( olmaz ='(
Felix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Portechodan dönen varmı nasıldı iimiydi kaçırdım ben uanda haberim oluyo gereksiz gereksiz dışardaydım.. Umarım kotu bi performans sergilemişlerdir hehe:)
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 valla hiç de kötü değildi hatta süperdi muhteşem bi gece geçirdik. gelemeyenler çok şey kaçırdı valla :) imkanınız olursa bi gün mutlaka izleyin bu adamları. türkiye'nin depeche mode'u gibi bişeyler yani.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bu adamlar çok iyiler çok dün gece bi daha canlı dinleme fırsatını elde etdim ooze venue de gerçekten eğlendiriyorlar
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 geçen gece makina'ya çıktılar ya bunlar hani, haber bültenleri de makina'yı habire haber yapıyorlar ya hani... bu minvalde, geçenlerde haber bülteninde gruptan şöyle bahsedildi: "makina'da o oldu bu oldu, protecho adlı grup da "ilginç" müziğiyle konukları eğlendirdi." lol nesi ilginç be, adamlar bildiğimiz dans müziği (house)yapıyorlar. azıcık hoplayıp zıpladılar, bu lavuklar da ne olup bittiğini tam anlayamadı diye "ilginç"i yapıştırıverdiler be. hayır iyi değil, kötü değil, o değil bu değil, ilginç! yabancı, bize ters, anlamadık anlamındaki ilginç :P iyi grup bu arada gerçekten. ciddiyetli insanlar, gayet profesyoneller, bi bok yapmayıp bu ülkede olmuyo diye ağlayan binlercesine bin kere yeğdir. daha da iyi olurlar böyle giderlerse, o zaman daha çok severiz :)
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Albümünü kesinlikle almalısınız . Bende işte adamları 2006 rock'n coketan duydum . Çok iyiler , album gerçekten çok güzel olmuş . Açıkcası hiç bir parçaya en güzel diyemiyorsun , tamam belki sympathy en ünlüsü ama 9pm , papers , shall we try , sand hepsi güzel :D özellikle albumunu orjinal alın diyorum çünkü böyle bir grubun dağılmasını istemem . Zaten 3-5 kuruş alıyorlar bir albumden oda feda olsun böyle kaliteli müzik yapçaklarsa . Değil mi ¿
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 İki kişilik grup zaten dağılmaz merak etme :). Ama emeğe saygı ayrı bir konu tabi. Her şeyi bilgisayarın başındaki kel ve mikrofonun başındaki oynak adam yapıyor. Gitarları da kel çalıyomuş albüm kayıtlarında. Davulcu zaten bulunur bu gruba nerde arasan var, kimse çıkmasa ben gider çalarım. Konserler için getirdikleri bassçı da Ayça, Aylin Aslım'ın tayfadan.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 makina'da izledim baya house, psychedelic karışımı gibi geldi, iyidi valla.
Öne çıkan mesajlar