Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninjitsu yardım =)

zgrw

Öne çıkan mesajlar

ben unoffical bi serverda faction trick ile kasmistim.
mirror image ile.girmessen baya uzun suruyo dead strike kullanman gerekiyor.
statloss muhabetine girmiceksen jevel ile dead strike seviyesine gelip deadstrike ile kasman lazim.
ama oside nasi durum su anda hicbi fikrim yok bu anlattiklarim free shardlar icin :)
Sosyal ağlarda paylaş

animal form ile kasabilirsin 0'dan itibaren
ayrıca shiruken, fyu darts (isimleri yanlış hatırlıyor olabilirim) gibi silahlar kullanırken de artıyor skill'in. animal form ile skill'ine göre hayvanlara dönüşebiliyorsun, dönüşebildiğin en yüksek hayvana (yüksek derken çok skill istiyen :P) dönüşürsen gain gelmeye dwm edecektir.

way be unutmamışım :P
canım uo çekti
Sosyal ağlarda paylaş

TÖVBE YARAPPİM YALANCI ÇIKARACAKSINIZ BENİ!!1

Death Strike 30 85
After receiving a Death Strike, if the opponent moves more than five steps, or five seconds elapses, they will suffer direct damage determined by the attacker's Ninjitsu.

http://uo.stratics.com/content/skills/ninjitsu.php
Sosyal ağlarda paylaş

shuriken'e poi sürüp uzaktan atıyosunuz adam zehirlenio vs. shiruken'i bs'ler yapıyor diye hatırlıyorum. ne istiyor nasıl yapılıyor vs. bilmiyorum. aynı şekilde fuyika da zehir sürüp kullanılıyor. bowcraftlar fukiya darts yapıyor, fuyika'nın kendisini (tüftüf kısmı :P) carpenterlar yapıyordu sanırsam. pvp önerim adamı hayvandan düşürünce fuyika veya shiruken ile hayvanını zehirleyin. ayrıca ikisinden birden varsa hem adamı hem hayvanı güzelce zehirlersiniz (belki biriyle de ikisi birden zehirlenebiliyordur, hatırlamıorm) adam binip kaçsa bile deathly ile hayvan ölür vs. (yaşasın kötülük)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...