zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bunun nasıl kasıldığını bilen var mı? karakterden fenalık gelmeye başladı :D 2 günde sadece 0.4 arttırabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 pardon ya kazayla 2 kere yazdım :( bi yandan oyun oynayınca böyle oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 önce stealth kas sonra ninja olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 stealth kasmak kolay zaten ama ninja kasmak için trickleri arıom ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben unoffical bi serverda faction trick ile kasmistim. mirror image ile.girmessen baya uzun suruyo dead strike kullanman gerekiyor. statloss muhabetine girmiceksen jevel ile dead strike seviyesine gelip deadstrike ile kasman lazim. ama oside nasi durum su anda hicbi fikrim yok bu anlattiklarim free shardlar icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 animal form ile kasabilirsin 0'dan itibaren ayrıca shiruken, fyu darts (isimleri yanlış hatırlıyor olabilirim) gibi silahlar kullanırken de artıyor skill'in. animal form ile skill'ine göre hayvanlara dönüşebiliyorsun, dönüşebildiğin en yüksek hayvana (yüksek derken çok skill istiyen :P) dönüşürsen gain gelmeye dwm edecektir. way be unutmamışım :P canım uo çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya o shiruken leri nereden bulucam peki biliyormusunuz :D onun kemerinden buldum bi tane ama boştu :( çok özendim onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 tinkerlar yapmıomuydu ondan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 skilline göre goleme %100 poi weple dalarken death strike focus attack filan yap olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 abi death strike samurai da die biliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yok yau nincada o da. 5 adım sonra damage veren değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 o dedigin kill billde, 5 nokta kalp patlatma teknigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 evet işte ama bunda 5 sn bekleyince de oluyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ben bunları hiç duymamıştım :D bende bu olayı sadece kill bill den biliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 TÖVBE YARAPPİM YALANCI ÇIKARACAKSINIZ BENİ!!1 Death Strike 30 85 After receiving a Death Strike, if the opponent moves more than five steps, or five seconds elapses, they will suffer direct damage determined by the attacker's Ninjitsu. http://uo.stratics.com/content/skills/ninjitsu.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 shuriken'e poi sürüp uzaktan atıyosunuz adam zehirlenio vs. shiruken'i bs'ler yapıyor diye hatırlıyorum. ne istiyor nasıl yapılıyor vs. bilmiyorum. aynı şekilde fuyika da zehir sürüp kullanılıyor. bowcraftlar fukiya darts yapıyor, fuyika'nın kendisini (tüftüf kısmı :P) carpenterlar yapıyordu sanırsam. pvp önerim adamı hayvandan düşürünce fuyika veya shiruken ile hayvanını zehirleyin. ayrıca ikisinden birden varsa hem adamı hem hayvanı güzelce zehirlersiniz (belki biriyle de ikisi birden zehirlenebiliyordur, hatırlamıorm) adam binip kaçsa bile deathly ile hayvan ölür vs. (yaşasın kötülük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar