zarek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 önceki açtığım konulara filan baktım yıl olmuş her halde. vay anasını dedim nereden nereye. hala benzer sorunlarla uğraşıyorum zaman geçmiş gitmiş ben bir arpa boyu yolu ancak kat edebilmişim. paticik kapalıyken hayatınızda dönüm noktası olan neler oldu paylaşın da forum renklensin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 okul bitti.en sevindirici olanı bu olsa gerek. [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 18:29 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 şurda renklendirmişler zaten ama .. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bu neler yaptın demiyor ki ne oldu diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar