Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Eğitim Durumu Vol. II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğitimimi alalı baya oluyor,
eğitiyorum artık.
öğretimimi henüz lisans öğrencisi olarak itü makinadan, ve bu sene erasmusçu olarak avusturya linz johannes kepler üni. (mekatronik) bölümünde almaktayım.
Mesaj tarihi:
2 sene gecti dimi tey
istedigim yerdeyim :)

Carnegie Mellon University school of Computer Science 2. yil

insallah bu sene arastirmaya basliyorum computer music ustune paperlarim ciktiginda koyarim buraya :P
Mesaj tarihi:
Eylulde de ben koyucam isallah computer linguistics uzerine, basliyim bi su Stuart'imla projeme de hele : )
Volfi bana master veya phd icin yer ayarlasana orda pls

[ Mesaj 26 February 2007, Monday - 16:54 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne ya da nerde okuduğum önemli değil. sene 96 da girdiğim bu yolda iki tanesi hükümet birisi fakülte affı olmak üzere 3 af ve 98 02 06 olmak üzere 3 tane dünya kupası gördüm. hakkkaten eşşek bağlasan bitirebiliyor ^^
Mesaj tarihi:
2005 topikinden farklı bişey yok, alttan 2 dersi verip, yerine üstten 2 tane yeni dersi bırakınca sınıf atlamış sayılıyoruz, i.ü. met. ve. malz. müh., son sınıf +yarım dönem şimdilik
Mesaj tarihi:
izmir ekonomi üniversitesi ekonomi bölümü 2. sınıf
Mesaj tarihi:
ne bu bilgisayar muhendisligi hastaligi :) sanki mezun olunca bir halt olunuyor :)

yok beyler ole adam gibi bir halt olunmuyor anca kendi isinizi kuracaniz vs

yoksa 10 sene calisip 3 milyar alirsaniz ziplamaniz lazim
Mesaj tarihi:
@matama tabiki para önemlide,bilgisayarda birşeyler geliştirmenin verdiği zevkte çok önemli faktör bilg mühliğinden..

ayrıca çizdiğin kadar karamsar bir tabloda yok,5.senelerinde güzel maaşlara erişmiş,güzel şeyler geliştirmiş tanıdıklarımda var,5senedir sql databasete basit şeylerle oyalanıp az paraya talim edenlerde..ayrıca para yapmak için yurtdışı faktörüde var..
  • Yeni Oluştur...