Redogski Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 benim arkadaşlarım var ege üni.de sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 CthuLhu yaz okullarından staj yapmaya vakit bulduğum ilk an sana geliciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 kafkas üniveristesi fen-edebiyat fakültesi kimya son sınıf ögrencisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 eğitimimi alalı baya oluyor, eğitiyorum artık. öğretimimi henüz lisans öğrencisi olarak itü makinadan, ve bu sene erasmusçu olarak avusturya linz johannes kepler üni. (mekatronik) bölümünde almaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Liseden Terk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 2 sene gecti dimi tey istedigim yerdeyim :) Carnegie Mellon University school of Computer Science 2. yil insallah bu sene arastirmaya basliyorum computer music ustune paperlarim ciktiginda koyarim buraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Eylulde de ben koyucam isallah computer linguistics uzerine, basliyim bi su Stuart'imla projeme de hele : ) Volfi bana master veya phd icin yer ayarlasana orda pls [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 16:54 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 boğaziçi üni sosyoloji irregular 1. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 boğaziçi ünv. fizik hazırlık dicem de hazırlık kısmı yalan, yatan adam diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bilg müh 2.sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ne ya da nerde okuduğum önemli değil. sene 96 da girdiğim bu yolda iki tanesi hükümet birisi fakülte affı olmak üzere 3 af ve 98 02 06 olmak üzere 3 tane dünya kupası gördüm. hakkkaten eşşek bağlasan bitirebiliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Y.T.Ü gemi inşaatı ve makinaları mühendisliği. 5.sınıf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Yok ben söylemem. Sinir oluyorum da ondan =P (gerçi bilen bilio da) Ama eminim ki en gıcık okul benimkisidir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Hukuk okuyorum. Allah belamı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Silmarwen harp okulunda hahahaha tümsırlarını açığa vurucam senin.. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Kocaeli bilg. müh. 1. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 beykent universitesi yönetim bilişim sistemleri 1. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 odtü inşaat 2. sınf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 2005 topikinden farklı bişey yok, alttan 2 dersi verip, yerine üstten 2 tane yeni dersi bırakınca sınıf atlamış sayılıyoruz, i.ü. met. ve. malz. müh., son sınıf +yarım dönem şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Erciyes üni.. Makine müh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 izmir ekonomi üniversitesi ekonomi bölümü 2. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ne bu bilgisayar muhendisligi hastaligi :) sanki mezun olunca bir halt olunuyor :) yok beyler ole adam gibi bir halt olunmuyor anca kendi isinizi kuracaniz vs yoksa 10 sene calisip 3 milyar alirsaniz ziplamaniz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 şu son 9 dersi de veririsme 4. senede iktisatçı olarak mezun oluyorum İktisadi İlimler Akademisi - son sınıf (hayır marmara değil reddediyorum bu sünephe ismi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @matama tabiki para önemlide,bilgisayarda birşeyler geliştirmenin verdiği zevkte çok önemli faktör bilg mühliğinden.. ayrıca çizdiğin kadar karamsar bir tabloda yok,5.senelerinde güzel maaşlara erişmiş,güzel şeyler geliştirmiş tanıdıklarımda var,5senedir sql databasete basit şeylerle oyalanıp az paraya talim edenlerde..ayrıca para yapmak için yurtdışı faktörüde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 lol volfi, upitt e geliyim mi seneye phd ye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar