Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medieval 2: Total War

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

Yahu zamanında oynamadık, şimdi gittik orjinal aldık ama pişman etti.

Yahu haçlı seferi yaptım, koca ordunun adeta yarısından çoğu kaçtı ben Fransadan Doğu Anadoluya gelinceye kadar (yoldada oyalanmadım hiç ama). Başında da benim heir vardı, yani özellikleride iyi generalin.

Sonra politika müthiş. Adamlar benim adanın birindeki şehrimin yanına kuvvet çıkardı. Savaş ilan etti, kuşattı vs. Ok. Bir sonraki tur gedi prensesi ateşkes istedi. Tamam dedim, bir tur sonra tekrar kuşattı bu savaş ilanıyla. Ondan sonraki tur tekrar geldi barış yapalım dedi. Sonra tekrar savaş ilanı. Sonra tekrar barış... Ve halen böyle devam etmekte durum. Hayır baydım şehri elimle teslim edeceğim bu kararsız eşşeklere diyeceğim "Ehhh rahat bırakın artık be!".

Zaten ben daha kimseye savaş ilan etmedim ama bir komşum hariç bütün komşularımla ve toplamdaki ülkelerin yarısıyla savaştayım. Benim dışımda başka ülkeler arasında olan savaş sayısı 2. Ondanda nefret ettim, bütün ülkelerle ilişkilerim gittikçe kötüleşiyor durup dururken.

Doğru düzgün politika yapılmasını sağlayan bir mob vs. var mı acaba? Sadece politik yapıyı değiştiren?
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizlerle bitirdim açtım diğer ülkeleride
o değilde fransızlar çok kaşındıydı
saldırıyolar ateşkes istiyolar bide yenince ben
canıma tak dedi
papa mapa dinlemedim aldım aşağı
papada beni excom... her neyse ondan yaptı yani
sonra devam dedim papaya saldırıcam alıcam aklını.
Sosyal ağlarda paylaş

papaya bi elçi gönderip ( hatta 1 elçiyi sırf o roma civarında tutmak en iyisi :P ) "biraz hediye" verdikçe ilişkileriniz düzeliyor bi anda hehe.

ayrıca england olunca, danish mi ne böle kırmızı bordo bayrağı var hani, adamlar krallarını gemiye koyup sadece kralla benim başkente falan saldırıodu ilginçti :P
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow said:
kermit, ben sömürgeci devletleri sevmiyom valla, oyundada olsa ingilizlere gıcığım var ondan dolayı danimarka iskoçya gibi daha özgürlükçü ve zor gelişen devletlere sempatim duyuyorm:D

danimarka iki medievalda da süper bekliyorsun bir 30-40 tur o arada rebelleri aliyorsun ekonomiyi toparlamaya başliyorsun falan filan sonra büyükler savaşmaya başlayınca gözüne kestirdiğine giriyorsun gayette iyi küçük ülkelerle oynamak daha hizli gelişebiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
cengizhan66 said:
benimde oyniyasim geldi ama indiremicem mood u 3 gb mod 500mb de paket ve modsuz tati tuzu yok neyse 1 ay kaldi emprie total war a

Bu doğru mudur?

Umarım artık şu AI yi düzeltirler biraz.

stain steel den bahsediyorum ai yi guzellestiriyo baya 3gb bide paketi var sonradada nasil birlikleri 160 dan 240 a cikartcagini anlatiyor nefis birsey :) garifleri bile guzellestiriyo
googlete tw center yazin tum modlar oraya postlanir ordan indirirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...