Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yahu zamanında oynamadık, şimdi gittik orjinal aldık ama pişman etti. Yahu haçlı seferi yaptım, koca ordunun adeta yarısından çoğu kaçtı ben Fransadan Doğu Anadoluya gelinceye kadar (yoldada oyalanmadım hiç ama). Başında da benim heir vardı, yani özellikleride iyi generalin. Sonra politika müthiş. Adamlar benim adanın birindeki şehrimin yanına kuvvet çıkardı. Savaş ilan etti, kuşattı vs. Ok. Bir sonraki tur gedi prensesi ateşkes istedi. Tamam dedim, bir tur sonra tekrar kuşattı bu savaş ilanıyla. Ondan sonraki tur tekrar geldi barış yapalım dedi. Sonra tekrar savaş ilanı. Sonra tekrar barış... Ve halen böyle devam etmekte durum. Hayır baydım şehri elimle teslim edeceğim bu kararsız eşşeklere diyeceğim "Ehhh rahat bırakın artık be!". Zaten ben daha kimseye savaş ilan etmedim ama bir komşum hariç bütün komşularımla ve toplamdaki ülkelerin yarısıyla savaştayım. Benim dışımda başka ülkeler arasında olan savaş sayısı 2. Ondanda nefret ettim, bütün ülkelerle ilişkilerim gittikçe kötüleşiyor durup dururken. Doğru düzgün politika yapılmasını sağlayan bir mob vs. var mı acaba? Sadece politik yapıyı değiştiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şehri ver prensesi al abi. kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 clone ordu iyiyaw yuzleri deyisik olcakta yukardan bakarken gorebilcekmiyiz yapay zaka iyi olmasi gerekmiyo modlarla o sorun cozuluyor tek cozulmiyen diplomasi secenekleri onuda gelistirmez tw ama iyi diplomasi secenekleri olsa cok daha zevkli olurdu ally le pilanli saldiri falan yapabilmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ingilizlerle bitirdim açtım diğer ülkeleride o değilde fransızlar çok kaşındıydı saldırıyolar ateşkes istiyolar bide yenince ben canıma tak dedi papa mapa dinlemedim aldım aşağı papada beni excom... her neyse ondan yaptı yani sonra devam dedim papaya saldırıcam alıcam aklını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Papalık yok olmuyor, haberin olsun. Tüm şehirlerini ele geçirip Papa'yı öldürsen de seçiliyo yeni bi kardinal, Bodyguard'ıyla geziyo Roma dolaylarında. Yalnız aran kötüleştikçe gidip Papa avlama (Ve ilişkileri düzeltme) gibi şukela bir avantajın oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 papaya bi elçi gönderip ( hatta 1 elçiyi sırf o roma civarında tutmak en iyisi :P ) "biraz hediye" verdikçe ilişkileriniz düzeliyor bi anda hehe. ayrıca england olunca, danish mi ne böle kırmızı bordo bayrağı var hani, adamlar krallarını gemiye koyup sadece kralla benim başkente falan saldırıodu ilginçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Dellenmiştir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 papa benim kardinal seçildi la baya bi gelişme var bende biraz daha takılıp yeni campaign açıp rus seçicem sıcak denizlere açılcam bide karıları güzelmiş asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oyuna yeni başlayanlar, danimarka ve iskoçya gibi korunaklı sırtı sağlamda köşede olan devletleri seçsinler. ben türk olacam yada en geniş almanya onu seçeyim hederö hödörö diye atlarlarsa, alırlar 10. turda papayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 en rahat ıingiltere abi adayı kontrolüne alıyosun komple castle a felan gerek te yok oralarda her sehirde 5 biner income oluyo zaten avrupanın kuzeyinden başlıyosun aşağılara doğru iniyosun alıyosun heryeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abi ben niye beceremedim bu oyunu, ilk oyunu türklerle çatır çatır oynardım, bunda ağzımı burnumu kırıyolar hemencecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kermit, ben sömürgeci devletleri sevmiyom valla, oyundada olsa ingilizlere gıcığım var ondan dolayı danimarka iskoçya gibi daha özgürlükçü ve zor gelişen devletlere sempatim duyuyorm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 özgürlükçü danimarka sdfuhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya vikingler, berserkerlar falan filan anla işte:D ingilizler pek çıtkırıldım kalıyo iskoç veya vikinglerle kıyaslayınca bana göre değil(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 beceremediğime üzüldüğüm ender oyunlardandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Shadow said: kermit, ben sömürgeci devletleri sevmiyom valla, oyundada olsa ingilizlere gıcığım var ondan dolayı danimarka iskoçya gibi daha özgürlükçü ve zor gelişen devletlere sempatim duyuyorm:D danimarka iki medievalda da süper bekliyorsun bir 30-40 tur o arada rebelleri aliyorsun ekonomiyi toparlamaya başliyorsun falan filan sonra büyükler savaşmaya başlayınca gözüne kestirdiğine giriyorsun gayette iyi küçük ülkelerle oynamak daha hizli gelişebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 üf oynayasım geldi de bulamıyorum nerde dvdsi pöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 benimde oyniyasim geldi ama indiremicem mood u 3 gb mod 500mb de paket ve modsuz tati tuzu yok neyse 1 ay kaldi emprie total war a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Şu oyunu tekrar indirip oynayasım geldi ama ek paket patchler dahil 14gb oluyor.Haftaya başlarım oynamaya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 cengizhan66 said: benimde oyniyasim geldi ama indiremicem mood u 3 gb mod 500mb de paket ve modsuz tati tuzu yok neyse 1 ay kaldi emprie total war a Bu doğru mudur? Umarım artık şu AI yi düzeltirler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Apis said: cengizhan66 said: benimde oyniyasim geldi ama indiremicem mood u 3 gb mod 500mb de paket ve modsuz tati tuzu yok neyse 1 ay kaldi emprie total war a Bu doğru mudur? Umarım artık şu AI yi düzeltirler biraz. stain steel den bahsediyorum ai yi guzellestiriyo baya 3gb bide paketi var sonradada nasil birlikleri 160 dan 240 a cikartcagini anlatiyor nefis birsey :) garifleri bile guzellestiriyo googlete tw center yazin tum modlar oraya postlanir ordan indirirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çok saol. Direkt arama ve indirme çalışmalarına başlıyorum. 3 GB da iyiymiş, oyun kadar birşey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi 3gb değil ya SS 6.0, 800mb birinci partı 600mb da ikinci partı toplasan 1,5gb etmiyor bile zaten. 6.1 yapmak içinde cok ufak bi ek patch atıyosun tamam oluyo(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yuklendikten sonra 3gb sanirim tam hatirlamiyorum yanlisim olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben de indiriyorum, kingdoms gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar