AthleT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Uzun uzadıya tartışılması gereken bir konu olduğu için Fenerbahçe - Sakaryaspor başlığı altına yazmadım. Nette hareketin resmini bulamadım. Futbolu takip eden hemen hemen herkes pozisyonu görmüştür. Bu eylem üzerine tartışmak istiyorum arkadaşlar. Şimdi said: FIFA Kuralları diyor ki; Hakem'in cezalandırmadığı posizyonu federasyonlar video kaydı ile cezalandıramazlar... Spor ahlakını gözleyemediğimiz Kolombiyalı kaleci Martinez hareketinin ardından kendisine faul yapılmışcasına kendisini yerden yere vurdu, nitekim de faul Sakaryaspor lehine verildi. Hakem görmedi, ( Göremeyeceksen orada işin ne? ) yardımcı hakemler Allah'lık maaşallah. Tüm bunlarda demek oluyor ki Martinez isimli ahlak abidesi futbolcunun cezasını kulübü, taraftarlar bir ihtimal Futbol Federasyonu verecek. Yaptığı hareket resmen adamı öldürmeye yönelik. Tekmeyi attığı yer göğüs kafesi, kaburgaların biraz altı. Yani karın boşluğu... Ayağındaki kramponlar çivili, Semih'in kolu olmasa ciddi bir sakatlık çıkacak. Ayrıca karşılıklı koşup iki futbolcunun çarpışması bile ciddi sakatlıklar doğuruyor. Bu futbolcunun cezası ne olmalı? Sakarya Yönetimi'nin yerinde olsam; Para cezası, süresiz kadro dışı. Futbol Federasyonu'nun yerinde olsam; 6 Maç ceza. Taraftarın yerinde olsam; Yazılı, sözlü protesto... Sizlerin düşünceleri nelerdir? Sessiz kalınmaması gereken bir konu bu. Avrupa'da bu tarz hareketler gidişi tescillerken Türkiye'de de cezası olmalı. P.S: Fenerbahçe'li değilim, futbolsever bir patiyim. Hareketin spor ahlakına uymadığını düşündüğüm için bu konuyu açtım. Lütfen takım tartışması yapmayın.. [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 13:25 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 kırmızı kart + penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 @Fede; O zaten aşikar. Ben maç sonrası cezası için ne yapılmalı diye sorguluyorum. Elimde 3 tane kırmızı kart olsa 3'ünü de Martinez'e gösterirdim o pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 said: kırmızı kart + penaltı bence yetmez kulübü ağır para cezası vermeli, federasyonda 3-5 maç oynamama cezası vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 hareket ayıp da luganonun bjk macında yaptıgı hareket de ayıptı bu tür şeyler ne yazık ki oluyor ancak federasyon-hakem cezalarıyla pek biryere varılmaz gönül ister kulüp yöneticileri bildirsin bunların haddini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 haraket yanlış, üstüne durumu kurtarmak için sakatlandım ayagına yere yatıp rol kesmesi daha bir yanlış.. ceza lazım illaki, maçta hakem görmemiş olabilir ki görse zaten böyle bir karar verse adamın lisansını yırtarlar bıraktırırlar hakemligi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Hakemin görmemesi imkansız bir pozisyon fakat. Hakem pozisyona 25 metre uzaklıkta, yan hakem direkt olarak görmekte pozisyonu ve Martinez tekme attığı ayağını açarak uçuyor topa. said: MHK Başkanı Mustafa Çulcu; Alkışla protesto pozisyonunun ardından "oyuncuyu atmalıydım" diye pozisyona takılı kalınca bu penaltı + kırmızı kartlık pozisyonu es geçti. Böyle bir açıklama olur mu yahu? Bu neyin telafisidir? Semih orda sakatlansa; kolu kırılsa, iç kanama geçirse "hakem es geçti" üzgünüz mü diyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 martinez, bi basın toplantısı yapar, semih'ten adam gibi özür diler, bi daha böle bişi yapmayacagım derse olay tatlıya baglanır. bilmem yaptı mı böle bi acıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Eğer ceza gelirse Lugano ve Song'a da ceza gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5CyxlwcRMio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ceza şart verilmesi gerekli cok tehlikeli bi hareketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Nerede okumuştum bilmiyorum ama, Erman Toroğlu'nun "Bu adamlara Federasyon cezası falan değil, hapis cezası verilmeli" demiş vakt-i zamanında. Öyle bir olay olmuş bu da. Direkt olarak saldırmış, bir de çirkeflik yapıp sakat ayağına yatmış hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ya yerini yurdunu bilen bi grup fenerbahceli gidip agzını burnunu dagıtıcaksın adamın birdaha degaj bile dikebilicek mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Süper çözüm yöntemleri vol.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hareket cok cirkin, semih de kendi halinde bi oyuncu oyle fenerin denyo oyuncularindan degil ondan uzuldum de futbolcularin topu cirkef be. nedir ki yani materazzinin ne hareketleri var acin youtubedan izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 martinez i severdim aslında iyi bir kaleciydi ama takiii bu harekete kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Martinez bu hafta forma buldu. Yazık ki Türkiye'de futbol bu tarz yönetimlerin elinde... Hadi tahkim ceza vermedi, bu kulübün vicdanlı yöneticileride mi yok yahu? Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 aklima simdi geldi, bu martinez cordoba hayrani ya tuncay falan da vaktinde bizim cordobaya kontrolsuzce girmisti gogsune diz falan, belki aklinca onun intikamini almistir gunahsiz semihten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ya sanki sadece bu adam tekme sallıyor. daha bi kaç hafta önce lugonun uçan tekmesini de unutmayın. ama bi yerde başlamak lazım tabi ceaza verip terbiye etmeye. yoksa herkes yapar, hakem gorurse gorur cezayı yoksa haydi devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4 tekmede tek geçerim. materazzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Oha.. Adam bildiğin öküz yav, yerde yatan adama bile dalıyo.Bu materazzi insanlık için tehlikeli cidden Düşünsenize birgün materazzi ,baki ve luganonun aynı takımda oynadığını=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mata Hari mubarek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 said: Düşünsenize birgün materazzi ,baki ve luganonun aynı takımda oynadığını=) Ali Eren ve Kemalettin Şentürk 'ü de unutmamalı o güzel günleri [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 15:48 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Isırgan Vedat yaşardı bir tarih. Duruyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar