Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karazhan Raid taktikleri


SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Site için saol o sitedeki tüm herşeyi ezberledim. Fakat sorun şu ki sitede bazı önemli şeyleri eksik vermiş. Mesela ben bir tanesini biliyorum söyliyim,

Nam-ı değer 4 add le başlayan rogue boss Moroes vanish attığında tank hariç herkesin sırtını duvara yaslaması gerekir. Çünkü boss garote u arkadan vurmak zorunda. Haa vursun ne olur derseniz muhtemelen healardan küfür yersiniz çünkü garote 3 snde 1k tickliyor.

Şimdi sizlerden bu bossu kesmiş olanlardan yardım istiyorum. Biz bu fight a şu addlerle başladık

Holy Priest
Shadow Priest
Retribution Paladin
Mortal Strike Warrior

Raidde
2 priest
2 Warrior
1 Druid
2 Mage
1 Hunter
1 Warlock
1 Shaman var. Horde uz. Şöyle bir yol izledik.

Mt ve Ot moroesi tankladı çünkü blind attığı anda raide koşan bir boss gözleri yaşartır. 2 priest (ki bunlardan biri benim) holy ve shadow priyi shackle da tuttuk. Bu arada holy priest ortalıkta gezerse shackle a dispel de atıyor. Her neyse

Mortal warrior hunter tarafından traplendi ve retru paladin lock tarafından Curse ile kitelanırken indirildi. Ardından frost trapdeki down oldu. 2 addi shackle lı bırakalım dedik ve bossa dps e başladık. Fakat sorun şıu ki arada bir shackleların ikisine birden bir yerden dispel geliyor. Hiç bir yerde bulamadığım bu olay yüzünden defalarca wipe yedik zira dispelden hemen sonra shackle gelmeden shadow pri healarlardan birine mana burn atıyor ki can yakar.

Bu bossda sayısız wipe yemiş durumdayız. Druidi restore yapıp denedik yine olmadı. Şu an druidimiz yine feral. Tanklar tabiki prot shaman ve priestler heal spec.

Bu hafta yine deniycez ve bu sefer frozen trap yerine bir addi feral drood a verip diğerini kite layarak dps ile hızlı indirmeye çalışıcaz. Şimdi ben bu kadar niye konuştum:

Bu bossu indirenlerden bu işi nasıl yaptıklarını öğrenmek istiyorum. Ayrıca bizim ekibimizle bu iş nasıl yapılır, parlak bi çözümleri varsa tavsiyelere sonuna kadar açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...