zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bende UO : The 8th age var. Ancak, elf karakter yaratamıyorum, bana "You have to install Mandoin's Legancy expansion pack" diyor. Bunu nereden bulabilirim bilgisi olan var mı? Bir de, fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? P.s.: Online almayacağım, o yüzden TR fiyatını söyleyebilirseniz memnun olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 netten dl ediliyo, ea'in large downloads olayindan, tam adresi bulursam yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 download.com da varmis galiba, googledan arayinca cikti biseyler. edit: hmm ama update kodu nasil olur, lazim midir onu bilmiyorum, sadece client var sanirsam. [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 07:44 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 uo.com adresinden guest hesap açtırırsan hepsini içeriyor diye biliyorum.8th olarak değil ama mondain yenilikleri aktif halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Bende de 8th age var içinde Mondain's legacy yüklü olması lazım. upgrade kodunu girdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 zaten var olna acc. üstüne upgrade yapmadım, kutuda çıkan new user kodu ile yeni acc. açtım. Sorun o olamaz o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ben elan realms'te karakter açtım dün, orda ML olması gerekiyor çalıştı sorunsuz olarak. Yani 8th age içinde LBR, AoS ve ML var bütün ek paketler var yani ama neden öyle bi sorun yaptığını anlamadım bende. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 17:29 tarihinde, DiadanLocke tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Oyunu kendileri sitelerinden indirebilirsin, satın alman gerekmiyor. Kendi sitelerinde yayınladıklarına göre illegal'de değil. Buraya tıklayarak indirebilirsin oyunu. İyi eğlenceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 indirmek sorun olmaz zaten ama, serial key olmadığı için, gene o karakteri yaratmama izin vermez diye korkuyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 E kork sen :) Satın alman lazım önce tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 satın alman gerekmiyor, denersen göreceksin serial'de gerekmiyor :) (orjinal oynamadıktan sonra tabi ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Osi'den bahsetmiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 evet osi den bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Elf karakter için accountunun Ml enabled olması gerek gibi geldi bana OSI'de. Yanlış biliyorsam düzeltin tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar