Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürkçü Düşünce Derneği bombalandı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Basında yer almayan bir haberi bir dostum şöyle bir mailiyle iletti,

'Dun aksam saat 22.30 siralarinda evimin karsisinda bulunan ADD besiktas subesi bombalandi. ben tam arabayi park etmeye calisiyordum o saate yakin bir saate. yani anlayacaginiz saldirgani dakika farkiyla falan kacirmisiz. neyse polise sordum ne is bir sakatlik var mi die. o da yok dedi. cocuklar falan da disardaydilar. hani cocuktan al haberi sordum hemen ne olmus die. cocuk dedi abi dedi molotof kokteyli atmislar. baktim oyle cama cok fazla hasar yoktu. yani cami bile kirmamis molotof. sadece yerde cam kiriklari ve duvarda duman izi falan. cok profesyonel isine benzemiyordu. daha sonra bugun de dahil olmak uzere onunde hep sivil arabasi bekliyor. basina falan baktim oyle cok yerde yer almamis. bakalim belki pazar baskisina yetismemistir pazartesiye falan cikar.
onun disinda aklima iki ihtimal geldi. ip'i ADD'yi de komunist devrimci falan olarak goren fasist guruh var. hani su "türk düsmanlari" listesini yayinlayanlar. o gruptan biri olabilir. medyadaki son sovenizm dalgasinin gaziyla yapilmis olabilir. yada bu add kendi kendine yapmis olabilir mazlum durumuna dusurmek icin kendini ve dahi gundemi degistirmek icin. bu kadar yakinimda bu olay olurken aklimdan gecenler bunlardi. paylasmak istedim .'
Sosyal ağlarda paylaş

radikal dinci terorist faşist güçlerinde işi olabilir, gündemden düştüler baya bir süre; son günlerde hep milliyetçilere yükleniyolar diye ilgi çekmek istemişlerdir.

ya bi ülkede iyi bişeyler yapılamıyorsa anlarım ama kötü bişeyleri bile tam olarak yapamıyorlarsa bu işte bir sakatlık var.
din birleştirici bir mozaiktir bir kere, milliyetçiliği bitirseler tekrar toparlar. (ring of regeneration)
hayır mal herifler hyper threading, multitasking den anlamıyolar. aynı anda ikisini birden yapamıyorlar, bunu da biz öğretcez.
garip bu ülke walla
Sosyal ağlarda paylaş

@forgiver
Dinin birleştirici bi güç olup olmadığı tartışılır o ayrı konu ve sen radikal dinciler tarafından saçma gerekçelerle gerçekleştirilen onca terör eyleminden sonra(sadece ülkemizde yaşanan olaylardan bahsediyorum hadi dışardakileri geçtim*) gelip de böyle hassas bi konuda böyle alaycı bi üslupla konuşursan hata yapmış olursun.Psikolojini gayet iyi anlıyorum kusursuz dinine herkesin saldırmaya çalıştığını vs. düşünüyosun ve tamamen savunma psikolojisiyle hareket ediyorsun tamam bu da bir seçim ama seçimlerinin bazı şeyleri görmeni engellemesine izin verme.
*Hizbullahın cinayetleri ve işkenceleri,sinagog ve hsbc bombalamaları,sivas olayları(ki en beteri de budur bence) vs. şuan aklıma gelenler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu haber yansıdıda çok farklı bişey özü. elemanın teki molotof kokteyl atıo sağa sola hatta istiklalin ortasına atıo. bi tanesini atarken düşürüo kendi yanıo falan. nerde okumuştum hatırlamıyorum. ama olay atatürkçü düşünce derneğine yapılmış bişey diil yani. cinnet geçiren bi elemanın işi
Sosyal ağlarda paylaş

böyle birşeyin basında yer almamasının çok mantıklı sebepleri var, Hrant Dink suikastinin üzerinden 1 ay geçti mi bilmiyorum, ama böyle bir olayın bangır bangır ön sayfalara basılması gerçekten iç güvenliği sarsabilir diye düşünüyorum.

öte yandan;

said:
BASIN AÇIKLAMASI

18.02.2007

Atatürkçü Düşünce Derneği Beşiktaş Şube yerleşkesine dün akşam bombalı saldırıda bulunulmuştur.

Atatürkçü Düşünce Derneği,

din, mezhep, köken, sınıf ayrımı yapmadan insan haklarına saygıyı ve ulus, devlet, ülke, dil ve bayrak birliğini ilke edinerek, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olan cumhuriyetimizi ve ülkemizi küresel sömürü güçlerinin ve onların içerdeki uzantılarının yıkıcı, bölücü, gerici saldırılarına karşı korumayı yaşamsal bir görev sayar.

Dolayısıyla , Atatürkçü Düşünce Derneğine karşı düşmanca tavır alanların saldırıda bulunanların kimlikleri ve amaçları çok açıktır.

Bu alçakça saldırıyı yapanların yakalanıp gereği yapılana kadar meselenin takipçisi olacağımız kamuoyuna saygıyla duyurulur.

M.Şener ERUYGUR
Orgeneral (E.)
ADD Genel Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım ki şimdi, nedir bombalanmış mı bombalanmamış mı?

Ayrıca bizde bu medya varken osursak haber yaparlar, iç güvenlik falan hikaye. FIFA'dan cezayı yiyene kadar milletin gözüne gözüne o görüntüleri sokan medyadan böyle duyarlı davranışlar beklemem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

kemalizm ,nasyonelizmden türemis ;turkculuk esaslı ,Devlet merkezli bir yonetim şeklidir .Mayasında hümanizm,adalet,hoşgörü,milliyet hakları ,belirli bir ekonomik model olmayan hic bir dusunce /ideoloji devam etmeyi haketmez ..Kemalizm cağdışı bir zihniyettir ,geri kalmışlıgın belgesidir.Milliyet ve dinden baska sıgınacak bir seyi olmayan uluslar /ulkeler ,yerinde saymaya mahkumdur.Mustafa kemali agzina sakız yapmak ,o büyük adamın yasatmaya calıstıgı degerleri ve sunmaya calıstıgı ulkeyi kavramak demek degildir.Adamı kredi kartı yapmaktır/balon yapmaktır/bir seriatcı i.te malzeme yapmak demektir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...