Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock


Coldwind

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

hemen konuya gireyim. çömez bir warlock'a sahibim (level 51) ve damage bakımından partilerde sondan ikinciliği garantiliyorum. nedendir? sırf talent mıdır olay? destruction gittim su ana kadar daha etkili olsun diye, pek bir fark hissedemiyorum. shadowfury'ye gerçi birkaç level kaldı, sonra bakalım ne olacak..

pve ve pvp de nasıl bir sırayla gitmeli, talent tree nasıl düzenlenmeli ve hangi pet nerede nasıl kullanılmalı? bana detaylarıyla anlatabilecek ya da anlatan bir siteyi buraya yazabilecek birisi varsa simdiden teşekkürler, tartışabiliriz konu üzerinde de.

ayrıca herkes kendi talent tree'sini gönderirse de güzel olabilir :)

yeni sisteme göre olduğundan eski topicleri düşünmek istemedim su anda, nitekim çok sey değişti..

yardımlar için simdiden sağolun.

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 23:18 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bikere level 51le level 60 sonra da level 70 açısından oldukça fark olacak

en önemli sebep gear. warlock olarak agırlıklı +damage gideceğin için(hatta fire abanmıyorsan +shadow damage) damagein oldukca artacak

tabi bir de grubuna da bağlı. örneğin yeterli heal desteği varsa lifetap le savaş sırasındaki downtime larını minimuma indirebilirsin.

bunun dışında da warlocklara bırakıyorum en doğru cevabı onlar verir tabi ki:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

desto buildi instance lar için guzel bi builddir fekat arkadasında dedigi gibi gear onemli dps mevzuatında.çok kafaya takmamak lazım lvl 51 ken sondan ikinci olmayı dmgmeterlarda.en azından aggro alıp yatmıyosun dps yaparken kendini kaybeden mageler gibi.gearin saglamlastıkca artacak dps in.

pvp ye gelince.çok kral pvpci deilim ama succubus ve felhunter blizz in bize bahsettiği nimetlerdir.bunnarı kullanmayı öğren.succubusu olan warlocku hiç bi class kolay kolay yatıramaz.mesela warrior var karsında, charge edio daha 2. swingi atamadan seduce, at cos at sb ,yine seduce yine sb falan..
çok çeşitli taktikler uretilir tabi öğrendikçe.

ha bide pvpde demonology warlock iyidir baya, fel guard sololar zaten dotları atsan adamın ustune
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Instancelarda mob basına 2 SB atabilirsin genelde cunku baya hızlı kesiyorlar trash mobları. Bossta ise hiç acele etme cunku lock haric butun diger classların agro dusurmesi daha fazla yani agro aldınmı wipe veya en iyi ihtimal sen ölürsün o yuzden bosslarda agır agır dps yap.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warlocklar büyük 40 man yada şu andaki 25 ma instancelarda 2 rol oynayabilir.

1- Affliction lock dotları boss veya o an ne kesiyorsanız onun üzerinden eksik etmez. Ayrıca dark pact ve lifetap + life drain combosuyla pek bi mana sorunu da yaşamıycağı için hoş bi dps tir

2- Destruction lock mageden farklı olarak dot üstüne shadow bolt yada nuke anında immolate conflag artık ne varsa, direct dps veren bir player haline gelir. Elbet drain life + lifetap ondada iş görür ama aff kadar etkili olmayabilir. Tabi bu senin talentlarına bağlı.

Searing pain agroda inanılmaz sonuçlar doğurucağı için, bir addi kitelaması istenen lockdan başkası pek kullanmamalı. Shadow bolt kullanırken de steady dps olmasına dikkat etmelisin.

Bunların dışında lvl 51 de dps meterın altında olduğun için kimse sana yetim muamelesi yapmaz. Lvl 70 de üst sıralarda yer alırsın merak etme. Hangi tür lock olucağını kafanda ne kadar canlandırdın bilmiyorum ama bu senin tercihin. Bide demo lockdan söz ediyim;

LvL kasarken oldukça rahat ediceğin bir build, tabi felguard açınca. Lvl 60 dan sonra grup questlerinin bir çoğunu solo yapabilen bir class olucaksın ki bu iyi bir şey. Ayrıca mananı da çok fazla harcamazsın pet zaten bir çok şeyi kendi halledebiliyor. Onu heallayarak götürebilirsin uzun bir süre. Ayrıca soul link sayesinde daha az dmg yersin ki buda bir avantaj.

Gördüğün gibi her buildin farklı bir görevi var. Seç beğen al, hepsi warlock :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

affliction olmanı öneririm pvp/instancelarda rahat edersin
düşük damage vermenin nedeni genelde moblar sap/sheep kullanılır tek bi mob üstüne dps yaparlar daha cok dot kullandıgın icin büyülerin tam hasarı vermeden ölür mob.trash mob tarzındaki seylere 1er dot at lifedrain/shadowbolt kullan.
dark pact ve siphion life instance yaparken lvl kasarken oldukça yardımcı olur.affliction ile cok rahat pvp yaparsın fear/4dot caster katili olursun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim.

shadowbolt'u beğenmiyorum pek, 225 manaya 350 vuruyor. iğrenç, değil mi? int yüklü item yok herhalde üzerimde yeterince.

affliction'a dönebilirim, nitekim leveling olayı burda önemli olan u anda benim için. 70'e kadar benim için uzun bir dönem var, işler yoğun olduğundan ancak hafta sonları fırsat bulabiliyorum. destruction'da pek aradığımı bulamadım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

afflictionsan moba dotları at drain life bas kalk dolaş sonra hava al gel falan, oyle bi dunya

edit: asıl zevkli olanda sey, ally varsa yanında baska bi işle ugrasıomus gibi yapıp succuyu salıosun ustune seduce edio, dans et tukur insult et bas dotları koştur sonra

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 23:53 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 41 demo sonrada afli gittim şu anda lv 56 yım ve çok memnunum benimde üzerimde adam gibi bişey yok ama AH den ucuza lvl 58- 60 arasındaki bc itemlerimi aldım o lvlda rahat kasmak için, demonun bir avantajı var diğer talent treelere göre +dmg efekti veriyor benim normalde efektim +49 iken demo gittiğim için şu anda +136 civarında ve life tap+drain life ile (drain life da +dmg olduğundan çok drain ediyor çok avantajlı yani) çok rahat ediyorum sana tavsiyem demo gitmen dest pvp için ideal gibi bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de level 60 lock 1m var. 43/0/8 buildim. Ayni sekilde DPS olarak hiç bir zaman baslarda olmuyorum ama amacimi bu olarak görmüorum zaten. Çünkü instance içersinde normal moblara karsi orta damage verirken bosslara karsi nerdeyse en cok damagi ben veriorum (dot , life drain vs vs) Ayrica mana efficency bakimindan çok rahat bi build (life tap, dark pact vs) Bunun disinda Elemental/Demonlara banish olsun. Gerektiinde void walker in offtank yapmasi olsun, Imp in stamina buffi olsun, kaçan moblari kontrol etmek için Curse of Recklesness olsun,(bunun disinda casterlara Curse of Tongues vs vs)player summon olsun, bu özelliklerle gayet yararli bir eleman haline geliyorsun instancelarda. Zaten benim tek görevim DPS olacak deseydim mage açardim =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dest pvp için doğru seçim ama ; demonic embrace ve improved corruption olmazsa olmazların. Critical rate bonusları damage bonuslarından öncelikli tut , hatta +int enc yaptır. Sucubbus iyidir ama death coil varken felhunterla da yakın dövüş sınıfları için idare edebilirsin hem de hiç bir caster senden kaçamaz olur.Genellikle howl of terrorü cast ettirmezler birden fazla düşman arasında kaldığın zaman . Shadowfury+howl of terror combosunu dene
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle .. demonology ile en yuksek dps e sahip oluyorsun
destruction daha iyi gbi gozuksede conflgrate immolate derken ..cok fazla mana harcıyacagından .. dps in o kadar yuksek olmuyor .. ayrıca warlock item ları genelde shadow + oldugundan cok fire gitmemek lazım ..

onun dısında eger cok fazla dps için ugrasmassan .. deliler gbi ellerin calısmassa normal bir mage den asla daha iyi damage vuramıcaksın .. ayrıca cok iyi damage için itemlarının da cok daha iyi olması gerekicek ..

hic bi zaman en ustte olmıcaksın en kucuk dps olcaksın =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...