Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri.

spadina

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
g3nk-pertev daha önceki sikayetleri ve en son yolladıkları sikayetten dolayı aileyi içeren küfür vs dolayı atıldı
kara biraz imada bulunmustu uyarıldı diye cıktı diger cıkanlarda onun yakın arkadasları o yüzden cıktı...
Mesaj tarihi:
pertev'i hatırlamıyorum ancak çıkan 4 arkadaşı da hatırlıyorum, beraber oyun oynadım, severim ve çıktıklarına da üzüldüm.. üzmeyin birbirinizi. g3nk paticik clanıdır. paticik'i sevip de clandan çıkmak olmaz.
Mesaj tarihi:
Kurallar
http://www.dynamick.net/g3nk/kural.htm

1. Clan üyeleri oyunlardan çıkmamalılar (Quiter denmesinden hoşlanmayız). Çok gerekli ve acil durumlarda nedeni belirtip izin istedikten sonra çıkabilirsiniz fakat bu durumun sürekli tekrarlanmamasına dikkat ediniz.

2. Asla diğer oyuncular ile seviyesiz ve gereksiz tartışmalara girmeyiniz. Küfür etmemeye özen gösteriniz.

3. Clana alınacak yeni üyeler ile ilgili gerekli bilgiyi shamanlara iletip alınacak üyeye kefil olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir. Bunun dışında paticik forumlara üye olan kişiler clana alınabilirler. Bu kişilerle shamanlar direk olarak ilgileneceklerdir. Herhangi bir kural dışı hareket görüldüğünde gerekli uyarı yapılır ve tekrarlanması halinde clandan çıkarılırsınız.

4. Öncelikli amacın eğlenmek ve iyi vakit geçirmek olduğunu unutmadan gereksiz hırslara kapılmadan oyun oynamayı ilke edinmelisiniz. Oyunlarda yenmek de yenilmek de olduğundan alınan zevki baltalayacak unsurlara yer vermeyiniz. Hile programları kullanmak ve oyun içi belirtilen kurallara aykırı davranmak gibi huzur bozucu hatalar yapmayınız.

5. Sinirlendiğiniz ve tartıştığınız kişilere karşı cephe alma ve clanı kişisel sorunlarınıza alet etme gibi düşüncelerden uzak durunuz. Durumla ilgili genel değerlendirmeyi forumda clan topicinde yapıp ona uygun bir karara varabiliriz. Unutmayınız ki G3NK clan üyelerinin birlik ve beraberligi sayesinde gün geçtikçe gelişmektedir. Anlık sinirleri ve sorunları clana mal etmeyiniz.

Kurallar bunlardır uymakta zorluk ceken arkadaslar kendileri ayrılabilirler sadece g3nk diye forumlara quitlerlık olayları nı vermiyo tanıdıklarım bunlara göz yumdum simdiye kadar bundan sonra foruma vermelerini istedim yada save'i ben alıp ben vereceğim zevkine yapıldığı sürece bu böyle olacak...
Mesaj tarihi:
eziyordunuz? bizimkiler "ezilmelerine" rağmen çıkmazlar oyundan. epey fake g3nk dolaşıyo ortalıkta onlardan olabilir. Böylelerini görünce /finger nick yazın clandalarmı değillermi belli olur
Mesaj tarihi:
skyly her önüne gelenin alındığı bir clan hakkında nasıl bu kadar emin konusabiliyorsun ? ki bende şahit oldum quiterlik yapan g3nk'e . Gecen gün attıgınız
G3NK-pertev aynı nickle oynayip quiterlık,küfür etmeye devam ediyor. Clan'ın adı bir kere cıktımı............
Mesaj tarihi:
ki alınması büyük hataymıs anlasılan kimsenin anickinden ne oldugunu anlayamayız aynı olayları sürdürüyorsa kendine saygısı olmayan kisiliksiz bir insanmısanlasılan insan hatalarından ders alır ama görmedim eger yapıyorsa diyorum biri cıkıpda bana cevap yazmasın....
Sizden ricam böyle oyuncuların oyunlarında olursanız asve alın ve foruma yada bi shamana ileterek kisinin uzaklastırılmasını saglayın tabi quiterlık böle ben cıkıyom diyip cıkan sonucta neti elektirigi kesilmis olabilir ama digre kurallarda bi acıklama yoktur hesap sizin sorumlulugunuzdadır arkadasım yaptı gibi bahaneler kabul edilmiyor....
Mesaj tarihi:
walla bu clan biz alperle sabahlara kadar estirdigimiz zamanlarda noob clanı diye gecmiyodu ;) ster özledim bu arada senle dota atmayı :):) wowa sardın gören yok bidaha ..
artık clandan değilim ama yine de bi temizliğe gidilmesi doğru olur diye düşünüyorum....
Mesaj tarihi:
Birini clandan çıkartırken,clanda onu tanıyanları bir yoklamak,shamanlara danışmak lazımdır.Pertev'i,birilerine sövdü diye sorgusuz sualsiz clandan atmak(adam clandan çıktığının bile farkına 1 gün sonra varmış),tekrar alınca da "bir daha alınmamak üzere clandan atıyorum" diyip tekrar atmak da ne demek oluyor?Bu mudur shamanlık?Bu mudur paticigin g3nk clanı?Böyle şeyler sorulmayacaksa bana,ben fazlalık yapmam daha fazla,zaten ortam iyice bozuldu.
Mesaj tarihi:
Öncelikle selamlar, daha once bir cok oyunda bir cok clanda bulundum (wow, uo , cs, ogame gibi). Clandan cok fazla insanla o kadar weplada olsam da oyun atamadım cogu inaktif yada noob yada kendı kafasını yasıyor. Pertev adlı arkadasımızın atılması, Phalanxın cıkısı vs. beni genk ten soguttu. Yolunuz acık olsun. Ben weplada clanı makara olarak gordum. Genk de makara bir clan, amac beraberce guzel oyunlar atmak. Ama bazı arkadasların kendilerini buraların agası sanması bu clanın sonunun yaş oldugunu gösterir. Zate clana benimaru we bha war diye girmistim. Onlarla zaten oyun atarım. Size basarılar.

Ps: Ben RobertPoche bhanın acc si ile yazıyorum, yanlıs anlasılmalar olmasın, bhanın bu durumla bir ilgisi yok.

GG
Mesaj tarihi:
Pertev'in arkadasiniz olmasi kanimca biseyi degistirmiyor.Pertev clan'in kurallarina karsi gelmistir hemde ispatida var.cok agir küfürler etmis millete.g3nk bir clan biri bir yanlis yaptimi adamlar g3nk-pertev demez g3nk'ler der.Onun o yaptigi ayip affedilir cinsten degil onun yüzünden clan'in tüm adamlari hakaret yemeye ve hor görülmeye zorunlu degildir.Bu yüzdende Pertev cogu shaman'in rizasi ile cikarilmistir clandan.Bu kadar basit dallandirilip budaklandirilmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Sevgili benimaru bazı seyleri bilmeden konusmak yakısmıyor

1) bu pertevin ilk saikateyi değildi bana ben varkende yapmıstı bazı olaylar göz yummustum
2)Nerden biliyorusun bir kisi nin karar verdigini msn den sanada selam verdigim de cevap alamadım cevap verseydin sanada sorulcaktı o gün msn den Spadina Lyrent ve benim kararımla atıldı bir kişinin değil

Bu kuralları biz koymadık kurallar g3nk kurulurken tüm kurucu üyeleri biliyodu fikirleri alınmıstır yada onaylanmıstır herkes tarafında biz uyguluyoruz bu yüzden kötü olarak algılanabiririz kurallardan biri zevk alarak oynamak küfür cafe agızları tanımadıgın birine bu lafları etmek kurallar acısından yanlıs örnegin spadina lyrent ster vs bana laf atabilir bana laf atabilir ben bunu espiri olarak gecerim ama ben bunları tanımasam hakaret olarak algılarım kendini tutmaıyorsa atılmıstır ve foruma yazılmıstır geri alnımasına gelince atılmasının bir nedeni vardır kimse durduk yere atılmadı atılanlar hatalarından atıldı cıkanlarda kurallara uymayız diye cıktı burası zevk icin kurulan bir clan kimseyi topla tüfekle tutmuyoruz clanda phlanxda cıkabilir kendisine bisi diyemeyiz
  • Admin
Mesaj tarihi:
Karısmıyorum pek clan yonetimine zaten bıraktım da denebilir ama şunu hatırlatayım.

Clan kendi içinde tamamen lan üstünden(cafe, hamachi ) oynamıyor. Oynanan serverda bir kural var. Küfür etmek yasak weplada. Bu kural clan icin de aynen geçerli. İhlal edenlere gereken yaptırım uygulanır.

Kural ihlalinden clandan cıkarılan birisini, başka shaman clana tekrar almadan önce diğer shamanlara danısması lazım. Adam cıkarırken bütün shamanlara bildirip onay almak gibi bir harakete gerek yok. Zaten herkese istendigi an ulaşım da sağlanamaz. Çok sık servera baglanıp takip ediyor ve her daim ulasılabilecek durumda iseniz zaten karara o an etki edecek durumunuzda var demektir.

Shamanların yetkisi zaten clan kurallarını bildikleri ve düzgün uygulayabilecekleri kanısına varıldığı için onlara verilmiştir. Uyguladıkları kural yanlıs ve ya tartısmaya acık durumda ise bu daha sonradan clan ici konusulup halledilir.

Clandan bir sebeple cıkarılan birisi ise tekrar alınması gündeme geldi ise bunu diğer shamanlarada bildirip onay alınması halinde tekrar clana dönebilir.

Aksi halde iş biraz sidik yarışına döner. "Shaman arkadasım var, atarsan at ben gene girerim" mantıgı ile yaklaşım göstermeyiniz
Mesaj tarihi:
Bence de konuşup halledilmesi lazımdı.Whispten "bir daha alınmamak üzere clandan atıyorum" yapmak kuralların hangisinde yazıyor ben bulamadım?
Küfretmek yasaksa clanı toptan kapayın abi.Çifte standart var heryerde olduğu gibi,bu da canımı sıkıyor(du).Sonuçta eskiden beri clanda olan biriyim,güzel/kötü zamanlarımız oldu.Ben eğlendim,umarım siz de eğlenmişsinizdir.
  • Yeni Oluştur...