spadina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Clan'da biraz degisiklik yapmanin zamani geldi bence.Clan asiri cogaldi tanimadigimiz adamlar cogunlukta.Asiri noob'larda var kaza bela bi kere oyuna girdim bi kaciyla oyundan zevk almadim.Bence clan'a ceki düzen vermenin zamani geldide geciyor.
spadina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Clanda temizlik yapmak iste.Clan üye sayisini azaltmak.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Onu anladım da , bu işi neye göre yapacağız? Sen noobsun çık mı diyeceğiz adama mesela? Öyle olmaz ki.
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Spadina K3nk yada B4ng i kursun oraya transfer edin daha az tanıdığınız grubu vs sonra zamanım yok diyip chieftain yapsın başkasını ve geri gelsin :)
spadina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Kaliteli iyi bir clan olmak istiyosak bence öyle yapmaliyiz.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben giremiyorm bu aralar da shamanlar yeterli sayıda. clan kurallarını düzgün uygulayın yeter. kuralları listelemek lazım mı yoksa siteyi biliyorsunuz sanırım ?
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kardeşim adamları alırken aklınız nirdeydi peki
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Seçerek aldıgın karpuzun da kelek çıktıgı oluyor degil mi? Aklın nerde peki o zaman?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Cevapta şöyle ki aa doru diyosun o zaman memlekette akıllı kalmadı! Bunu aşabilen insalarda aklını kullanmış ve ne yapmış? Onada insan oglu bir çözüm üretmiş. Sistemi geri dönüşümlü yaparak hataları telafi etmeyi öğrenmişler.
spadina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben su ana kadar tac catlasa 3 kisiyi aldim clana onlarda bildigim adamlardi.Ama clan cok kalabaliklasti.Kurallar'i biliyoruz ama onune gelen clana alinmis.bundan sonra kurallari uygulasak ne olacak.Gene clan cok fazla kisi ama bi o kadar bos görünecek.
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Valla ben kendim tanıdıgım eleman almadım genelde o bunun arkadası su onun arkadası seklinde girdiler Ayrıca bi kac g3nk da durduk yere cıkıyo gibilerinden sikayet gelmişti bana eger gercekten bi mazereti olmadan (elektrik kesintisi , net , bilgisayar sorunu) clandan atılmasından yanayım zevkine cıktı falan diyorlar Sen noobsun diye atma söz konusu değil zaten clan ultra pro clanı olcak diye bi amacla kurulmadı ... Bence direk bastaki kurallara uymayanları cıkaralım bi kere paticik clanıysak clanda paticik üyesi olmayan direk atılsın bölece dıs kapı mandalları temizlenir paticik üye alımına basladıgında bi yoklama yaparız siteden takip etmeyenler 1 ay süre içinde mesaj atmayanlar clandan atılabilir...
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 hakkaten tanımadığım garip garip isimli adamlar clanda. 1 kere online gormedim, bi kaçına gıcık oluyorum zaten. Bide g3nk-ramo die biri var. G3nk ramo inanın arkadaşıymış dediler yoksa o adam quiterlikte etti küfürde etti.
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben görmedigim için bisi diyemiycem ama bundan sonra mazaretsiz zevkini küfür ve quiterlık yapan kim olursa olsun verilcek.. SS save vs ler kanıt olarak kullanırsanız daha iyi olur.
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 olm ne kanıtı ya? akademik essay yazalım istersen? inanmıyoruz birbirimize heralde
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben clanda değiğlimde, sky ss şu yuzden mantıklı gereksiz tartısmayı polimiği engeller, tr kanalınc clanın kanalında saatlerce yok o bana iftira attı yok bu bana iftira attı diye tartışma oluşmaz. guzel olur yanı edit: ha bide ehr zaman replay ss den daha garnatili ve mantıklı olucaktır , bölece etşvik meşvik cart curt varmı oda anlasılır [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 15:07 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 adam gibi insanlar oldukça clanda, güçlü olsa nolcak güçlü olmasa nolcak. sonucta bi oyun, zevk için değil mi hersey? ben olsam spadina'yı atardım clandan :D
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bizde zaten noob olmak sorun degil. noob sorun olsa basta narstlin atılırdı :D utterable bilmemne bissürü noobumuz var. Çoğuda çok iyi insanlar ama garip garip kişilerde gelmiş son zamanlarda
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 siz neredesinizki abi ben sizi hiç görmüyorum?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 said: utterable bilmemne bissürü noobumuz var. O_o
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Biz oyunu zevk için oynuyoruz hırs küpleri cıkabilir zaten clan kuruldugunda ilk üyeler mükemmeldi zaten :D yensekte yenilsekte zevk alıyorduk simdi millet düsünmeden konusurak hakaret boyutuna getirdiler bazen gördüm oyardım bazen arkalarınadan konusmalara sahit oldum o yüzden acıkca istemeyen cıkabilir clan kuralları arasında pro olmak yazmıyor :d tabi birazda ögrenelim :D ultra noob da olmayalım hhehehehe
Öne çıkan mesajlar